If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре си обучен от партията....
Ама свивате се бе, червеният червив балон отдавна е спукан бе другарю с чука!
Точно за магураджията Остап приказките ти са неоправдани.
Човекът знае 2 и 200. Минал е през всякакви премеждия, та не може да бъде обвиняван за апологет на пожарникари или хомо другари.
А БСП ще излезе до изборите с нови лица, които гледам по медиите, вече точат шпаги и острят зъби.
Пожарникаря също ще свърши някаква работа по изкарването, макар и временно на анадолците от властта.
А езика на Остап е махленски, уличен, просташки, циничен и още бая думи трябва, за да се охарактеризира, но .... на мен ми допада, макар, че от време на време малко прекалява.
Лекса. личи си че имаш вкус, човече )))))))) Смех!
Добре си обучен от партията....
Ама свивате се бе, червеният червив балон отдавна е спукан бе другарю с чука!
Точно за магураджията Остап приказките ти са неоправдани.
Човекът знае 2 и 200. Минал е през всякакви премеждия, та не може да бъде обвиняван за апологет на пожарникари или хомо другари.
А БСП ще излезе до изборите с нови лица, които гледам по медиите, вече точат шпаги и острят зъби.
Пожарникаря също ще свърши някаква работа по изкарването, макар и временно на анадолците от властта.
А езика на Остап е махленски, уличен, просташки, циничен и още бая думи трябва, за да се охарактеризира, но .... на мен ми допада, макар, че от време на време малко прекалява.
ОПААА, някой не обичат литература - г-н Сюлейман Берта-Мария май не беше с комунистите (каквото и общо да имат те с БСП).
Остап (четете ги тия книги ве хора - днешните събития доказват, че вашите ГУРУТА имат за прототип тоя именно герой) КЕФИШ! (не оставяй на мира ония лапачи от кремиковци)
БСП излиза в дъъъъъъъъъъълъг период на опозиция . поне 8 години опозиция така че всички които са на хранилка в тази партия да стягат коланите и да хващат гората
При тази бездарна опозиция БСП ще управлва още 45 години. Да не говорим, че фенките на пожарникаря намаляват а тези на Сергей се множат. Съвсем отделен е въпросът, че и задникът на пожарникаря е червен.
Като гледам каква масирана кампания провеждате май сте много притеснени за властта. Ако бяхте поработили със същия ентусиазъм, можеше да не се налага да обяснявате колко добре управлявате.
Никаква кампания няма. Готините мацки харесват Сергей. По пожарникаря си падат лелички и незадоволени домакини. Факт. Ирина и компания са много яки мацки. Много отдавна съм хилядопутник и ги разбирам тези неща.
В УСТАТА НА БЕНДЕР - КАТО СЕ ИМАТ ПРЕДВИД СЕКСУАЛНИТЕ НАКЛОННОСТИ НА СЕР-ГЕЙ ТО "ФЕНКИТЕ" МУ ПО ПЛОЩАД МАКЕДОНИЯ ВЕРНО МНОГО СА СЕ РАЗМНОЖИЛИ, ВЕРНО ХАХАХА
БАРЕМ АКО ИМ ОБЕЩАЕ ДА РАЗРЕШИ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ (ХЕМ И ТОЙ ЩЕ НАМАЖЕ ОТ ТОВА И ОТКРИТО ЩЕ МОЖЕ ДА ПОКАЖЕ ИСТИНСКИТЕ СИ НАКЛОННОСТИ) БСП-ТО ЩЕ ИМА ВСИЧКИ ГЕЙВЕ НА СВОЯ СТРАНА ))) А НЕ САМО РЕДОВИТЕ ПЕДЕРАСТИ! ХАХАХА
БСП излиза в дъъъъъъъъъъълъг период на опозиция . поне 8 години опозиция така че всички които са на хранилка в тази партия да стягат коланите и да хващат гората
При тази бездарна опозиция БСП ще управлва още 45 години. Да не говорим, че фенките на пожарникаря намаляват а тези на Сергей се множат. Съвсем отделен е въпросът, че и задникът на пожарникаря е червен.
Като гледам каква масирана кампания провеждате май сте много притеснени за властта. Ако бяхте поработили със същия ентусиазъм, можеше да не се налага да обяснявате колко добре управлявате.
Никаква кампания няма. Готините мацки харесват Сергей. По пожарникаря си падат лелички и незадоволени домакини. Факт. Ирина и компания са много яки мацки. Много отдавна съм хилядопутник и ги разбирам тези неща.
„Аз бих му отвърнал в същия стил, че бих направил всичко възможно хората с хомосексуални нагласи да бъдат извън управлението на страната, защото това се отразява на психиката на народа и на взимането на важни решения" - коментира Борисов, цитиран от БНР.
Б.Б отговаря на Станишев по този начин??? В нормална държава кариерата му щеше да приключи след това словоизлеяние. Но със сигурност доста хора, пардом ,избиратели, а май по точно гласоподаватели ще кажат, че бойко е пич.
Жална й майка на България с такива управляващи....
Сексуалните предпочитения са нещо лично и ако не пречат на човека да си върши добре работата, не виждам да е някакъв проблем. Ако обаче самият човек възприема своята хомосексуалност като срамна тайна и се опитва да я прикрие например чрез фиктивно хетеросексуално съжителство, заемането на висок държавен пост от такъв човек може да създаде проблеми. Всеки, който заема отговорен пост и крие каквато и да е срамна според него тайна е като бомба с часовников механизъм. Рано или късно тайната може да стане достояние на определена категория лица и той да се превърне в обект на изнудване. Това може да струва скъпо на държавата.
Аз не съм чувал цитираното изказване на Б.Борисов, може това да е имал пред вид. Очевидно трябва да се знае в какъв контекст е било направено изказването, преди да се вадят генерални заключения.
С пенсионирани старшини от армията и пенсионирани милиционери съвременна държава не се управлява. И при Сергей има ченгета но те поне са грамотни и интелигентни офицери от разузнаването и контраразузнаването докато при Бойко и Волен са прости милиционери от тези дето на времето ме биеха в милицията.
Те сегашните милиционери са точно толкова прости колкото и предишните и са контингент на Бойко Борисов. Разликата с предишните е, че онези биеха а тези ги бият.
Серго Станишев е 10 нива над простия пожарникар.
абе ОСТАП олигофрен червен промит мозък спри да хвалиш червените измамници . смешен си палячо.
Коментар