IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бате Бойко, новият български премиер!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от T.A.D.
    Е, Иван Костов като беше икономист и какво? "Оправи" ни...
    Оправи ..... себе си, при това яко. До десето коляно, но поне грамотно......

Коментар

• Е, Иван Костов като беше икономист и какво? "Оправи" ни...

Коментар

• Първоначално изпратено от beginner
        Не заставам зад Бойко, но моля всеки който го плюе да посочи по-малкото зло от него за премиер. Т.е. като не ви харесва той кажете кой е по-подходящ. Аз в БГ политиката вече така карам, на принципа по-малкото зло. Защото на всикчи ни е ясно, че честни , кадърни и желаещи да оправят България няма да бъдат допуснат там. Айде плюещите да ви видя.

НА бас че искате Доган-а да е мин.-председател нали ?
        Има ли друга държава в света да е управлява пожарникар?
        Дай пример!

Я виж какво напривах американците може да си избраха черен, ама е завършил право!

Например какво пречи да е Милен Велчев, Димитър Иванов или най- добре ще да е жена - например Меглена Кунева.
        Така, че по- добре замълчи с този пожарникар, че за две пари работа не може да свърши.
        Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• ?

За мен лично по-малкото зло е някой, който е бил вече на власт, защото новите просто докарват нови некадърни лапачи, неуспели досега другаде в живота...
          1000 пъти си сменихме управниците, а ония глупаци в САЩ 2 партии имат, да не мислите, че някой се е засилил към властта за ваше добро?
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Нужен е някой който ще затвори границите за една седмица и ще изтреби до 9 то коляно тая политическо-мафиотска сволач.
            Бат ви Бойко няма да го направи (за съжаление).
            Преди да дръпне тая страна има нужда от изчистване на боклука и обезпаразитяване. Иначе няма да дръпнем икономически и все повече ще изоставаме!
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Не заставам зад Бойко, но моля всеки който го плюе да посочи по-малкото зло от него за премиер. Т.е. като не ви харесва той кажете кой е по-подходящ. Аз в БГ политиката вече така карам, на принципа по-малкото зло. Защото на всикчи ни е ясно, че честни , кадърни и желаещи да оправят България няма да бъдат допуснат там. Айде плюещите да ви видя.

НА бас че искате Доган-а да е мин.-председател нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                Първоначално изпратено от josif
                Първоначално изпратено от Императорът
                Точно така - ББ е един политически мастурбант, пърчо и кух елемент с два пръста челце. Жорж беше много по интелигентен и културен от него.

Какво ще кажете за грабителските договори за строеж на метрото? 150 000 000 за вече построено метро?
                Виж първо себе си бе чекиджия
                Кой да ми го каже - някакъв анонимник... поне имам много повече мозък от Б.Б. - макар че това не е кой знае ккаво постижение - 7/8 от пишещите туканка могат да се похвалят със същото.
                Защо ме наричаш така не разбрах - защото не крада милиони държавна пара ли?
                май е от онези бизнес групи в ГЕРБ

Коментар

• Първоначално изпратено от josif
                  Първоначално изпратено от Императорът
                  Точно така - ББ е един политически мастурбант, пърчо и кух елемент с два пръста челце. Жорж беше много по интелигентен и културен от него.

Какво ще кажете за грабителските договори за строеж на метрото? 150 000 000 за вече построено метро?
                  Кой да ми го каже - някакъв анонимник... поне имам много повече мозък от Б.Б. - макар че това не е кой знае ккаво постижение - 7/8 от пишещите туканка могат да се похвалят със същото.
                  Защо ме наричаш така не разбрах - защото не крада милиони държавна пара ли?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да не стане така да си мечтаем да е Волен Сидеров...

Коментар

• Малко по нагоре (анкетата) се виждат предпочитанията на БГ инвеститора^

Коментар

• Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБ
                        Първоначално изпратено от Обама
                        Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБ
                        Бате Бойко, новият български премиер! - НЕ БЛАГОДАРЯ !
                        Като го видя на екрана и се сещам за детската градина : ама то те са виновни , амииии попитайте правителството (за градски проблеми) ами то тва ти , онова ти , то тва не е наше задължение, ама той президента отговаря за това ......
                        Представям си вече как го усуква на премиерския пост.... Моля другарко , а пък аз пак не съм виновен за нищо...
                        Не е важно какво искаш ти, а какво ще иска мнозинството от българските граждани! Умният инвеститор винаги работи с реалностите, а не с личните си пристрастия!

При сегашната ситуация трябва да стане чудо за да не стане Бойко Борисов премиер!
                        Да не сме толкова сигурни а?Верно е че мнозинството не се слави с голям умствен багаж , но и свестните хора не са малко - тези които могат да мислят самостоятелно.
                        Ако някой подобен стане премиер , умните инвиститори ще работят с реалностите на някоя друга борса..
                        Не си прав, всичко зависи от цените :-) Има такива цени, на които бих поел риска и на Волен Сидеров :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Обама
                          Като го видя на екрана и се сещам за детската градина : ама то те са виновни , амииии попитайте правителството (за градски проблеми) ами то тва ти , онова ти , то тва не е наше задължение, ама той президента отговаря за това ......
                          Представям си вече как го усуква на премиерския пост.... Моля другарко , а пък аз пак не съм виновен за нищо...
                          Не е важно какво искаш ти, а какво ще иска мнозинството от българските граждани! Умният инвеститор винаги работи с реалностите, а не с личните си пристрастия!

При сегашната ситуация трябва да стане чудо за да не стане Бойко Борисов премиер!
                          Да не сме толкова сигурни а?Верно е че мнозинството не се слави с голям умствен багаж , но и свестните хора не са малко - тези които могат да мислят самостоятелно.
                          Ако някой подобен стане премиер , умните инвиститори ще работят с реалностите на някоя друга борса..

Коментар

• Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от josif
                              факт е че комунягите му играят донка по всички фронтове...и не ви ли омръзна
                              да храчите постоянно ,не може ви угоди човек...хем не ви харесва статуквото
                              хем правите и приказвате така сякаш всичко ни е ок.Ето вижте американците
                              явно не им е харесвало нещо на предния президент и целия ам.народ излезе на избори.Айде като сте толкова отворени поне вървете и гласувайте на следващите избори поне да се знае че който е избран е наистина избран.Всички лаете по този или онзи а като дойде време за избори се скатавате и после пак пускаме лайнометите.Не разбрахте ли че за да имаме ШАНС нещо да променим
                              е да покажем че като народ все още ни има...а това място се нарича изборни урни.И едно нещо запомнете нещата няма да станат за един ден ...но ако масата хора се осъзнае и прояви последователност мисля че в рамките на 10-на год.нещата ще си дойдат на мястото .
                              Ние това много добре го разбираме , ама не виждаш ли че никой не става - най малкото пък бодигарда на ТЖ.Сега пак ще гласувам но още не виждам за кого, и колкото да не ми се иска баба ти да ми определя бъдещето , отново комунистите са напред.И колкото и да ни се иска да стане нещо хубаво, нама никакви гаранции , че изборите не се фалшифицират.Понеже е 100 % ясно че гласоподавателите се манипулират,стимулират , малтретират, ират ,......ират!Нама кой - това е страшното!Защо няма кой ? Защото разделиха и завладяха - затова!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Коментар

Working...
                                X