Първоначално изпратено от T.A.D.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бате Бойко, новият български премиер!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от beginnerНе заставам зад Бойко, но моля всеки който го плюе да посочи по-малкото зло от него за премиер. Т.е. като не ви харесва той кажете кой е по-подходящ. Аз в БГ политиката вече така карам, на принципа по-малкото зло. Защото на всикчи ни е ясно, че честни , кадърни и желаещи да оправят България няма да бъдат допуснат там. Айде плюещите да ви видя.
НА бас че искате Доган-а да е мин.-председател нали ?
Дай пример!
Я виж какво напривах американците може да си избраха черен, ама е завършил право!
Например какво пречи да е Милен Велчев, Димитър Иванов или най- добре ще да е жена - например Меглена Кунева.
Така, че по- добре замълчи с този пожарникар, че за две пари работа не може да свърши.Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
-
?
За мен лично по-малкото зло е някой, който е бил вече на власт, защото новите просто докарват нови некадърни лапачи, неуспели досега другаде в живота...
1000 пъти си сменихме управниците, а ония глупаци в САЩ 2 партии имат, да не мислите, че някой се е засилил към властта за ваше добро?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Нужен е някой който ще затвори границите за една седмица и ще изтреби до 9 то коляно тая политическо-мафиотска сволач.
Бат ви Бойко няма да го направи (за съжаление).
Преди да дръпне тая страна има нужда от изчистване на боклука и обезпаразитяване. Иначе няма да дръпнем икономически и все повече ще изоставаме!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Не заставам зад Бойко, но моля всеки който го плюе да посочи по-малкото зло от него за премиер. Т.е. като не ви харесва той кажете кой е по-подходящ. Аз в БГ политиката вече така карам, на принципа по-малкото зло. Защото на всикчи ни е ясно, че честни , кадърни и желаещи да оправят България няма да бъдат допуснат там. Айде плюещите да ви видя.
НА бас че искате Доган-а да е мин.-председател нали ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от josifПървоначално изпратено от ИмператорътТочно така - ББ е един политически мастурбант, пърчо и кух елемент с два пръста челце. Жорж беше много по интелигентен и културен от него.
Какво ще кажете за грабителските договори за строеж на метрото? 150 000 000 за вече построено метро?
Защо ме наричаш така не разбрах - защото не крада милиони държавна пара ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от josifПървоначално изпратено от ИмператорътТочно така - ББ е един политически мастурбант, пърчо и кух елемент с два пръста челце. Жорж беше много по интелигентен и културен от него.
Какво ще кажете за грабителските договори за строеж на метрото? 150 000 000 за вече построено метро?
Защо ме наричаш така не разбрах - защото не крада милиони държавна пара ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФБПървоначално изпратено от ОбамаПървоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФББате Бойко, новият български премиер! - НЕ БЛАГОДАРЯ !
Като го видя на екрана и се сещам за детската градина : ама то те са виновни , амииии попитайте правителството (за градски проблеми) ами то тва ти , онова ти , то тва не е наше задължение, ама той президента отговаря за това ......
Представям си вече как го усуква на премиерския пост.... Моля другарко , а пък аз пак не съм виновен за нищо...
При сегашната ситуация трябва да стане чудо за да не стане Бойко Борисов премиер!
Ако някой подобен стане премиер , умните инвиститори ще работят с реалностите на някоя друга борса..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОбамаПървоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФББате Бойко, новият български премиер! - НЕ БЛАГОДАРЯ !
Като го видя на екрана и се сещам за детската градина : ама то те са виновни , амииии попитайте правителството (за градски проблеми) ами то тва ти , онова ти , то тва не е наше задължение, ама той президента отговаря за това ......
Представям си вече как го усуква на премиерския пост.... Моля другарко , а пък аз пак не съм виновен за нищо...
При сегашната ситуация трябва да стане чудо за да не стане Бойко Борисов премиер!
Ако някой подобен стане премиер , умните инвиститори ще работят с реалностите на някоя друга борса..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФББате Бойко, новият български премиер! - НЕ БЛАГОДАРЯ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от josifПървоначално изпратено от Къртя яки кинти на БФББате Бойко, новият български премиер! - НЕ БЛАГОДАРЯ !
да храчите постоянно ,не може ви угоди човек...хем не ви харесва статуквото
хем правите и приказвате така сякаш всичко ни е ок.Ето вижте американците
явно не им е харесвало нещо на предния президент и целия ам.народ излезе на избори.Айде като сте толкова отворени поне вървете и гласувайте на следващите избори поне да се знае че който е избран е наистина избран.Всички лаете по този или онзи а като дойде време за избори се скатавате и после пак пускаме лайнометите.Не разбрахте ли че за да имаме ШАНС нещо да променим
е да покажем че като народ все още ни има...а това място се нарича изборни урни.И едно нещо запомнете нещата няма да станат за един ден ...но ако масата хора се осъзнае и прояви последователност мисля че в рамките на 10-на год.нещата ще си дойдат на мястото .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътТочно така - ББ е един политически мастурбант, пърчо и кух елемент с два пръста челце. Жорж беше много по интелигентен и културен от него.
Коментар
Коментар