If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Деянов, можеш да спреш да навиваш брояча на БСП, ДПС и "други"
Имаш висока производителност - по 8 фалшиви бюлетини на минута.
Сега разбрахте ли как се правят фалшивите "социологически проучвания" от корумпираните центрове за дезинформация
Фев 25, 2009 12:31 : БСП [1], ДПС [1], други [0], общо [28]
Фев 25, 2009 12:40 : БСП [5], ДПС [1], други [0], общо [44]
Фев 25, 2009 13:11 : БСП [18], ДПС [15], други [12], общо [87]
Фев 25, 2009 13:25 : БСП [27], ДПС [20], други [17], общо [115]
Фев 25, 2009 13:35 : БСП [30], ДПС [23], други [21], общо [131]
Фев 25, 2009 13:45 : БСП [33], ДПС [24], други [21], общо [150]
Фев 25, 2009 14:00 : БСП [38], ДПС [30], други [24], общо [165]
Фев 25, 2009 14:10 : БСП [42], ДПС [32], други [27], общо [176]
Фев 25, 2009 14:20 : БСП [45], ДПС [35], други [29], ГЕРБ [ 20 ], общо [187]
Фев 25, 2009 14:40 : БСП [46], ДПС [35], други [29], ГЕРБ [ 28 ], общо [196]
Фев 25, 2009 14:50 : БСП [50], ДПС [38], други [29], ГЕРБ [ 36 ], общо [211]
Но ние не сме балами От 13:11 анкетата е фалшифицирана Няма смисъл повече да се гласува тук и резултатите са безсмислени.
Европейски наблюдател: Барбарон
Ето резултатите от Фев 25, 2009 14:20 :
ГЕРБ [ 20 ]
ДСБ [ 32 ]
СДС [ 7 ]
ЗНС [ 0 ]
АТАКА [ 10 ]
НДСВ [ 9 ]
БСП [45]
ДПС [35]
други [29]
Общо гласове : 187
Много интересни корелации се наблюдават тук
За един и същ интервал от време броят на гласовете за ГЕРБ, ДСБ, СДС, НДСВ се удвоява, а броят на гласовете за БСП и ДПС се удесеторява. Сега започнаха да увеличават и брояча на ГЕРБ. Търси се научно обяснение
Как е възможно да има толкова много гласове за нищо несвършилите герб и дсб?????????????
След страшно смърдящите сделки и видима корупция в общината
няма начин!
Все пак герб вече е изманипулирала достатъчно хора, за да се докопа до бариерата за влизане в Парламента
pavlinе , не разбра ли ,че всичко по кадърно избяга от читавата бюлетина преди десетина години...... и аз съжалявам , че много съм се задържал ....там.
Мече сополиво, мама и тати те пратиха да се изучиш на Запад, пук ти се върна още по-глупаво от преди!
Я се обади на тати и му кажи пак да прати фалшификаторите, че нещо брояча дето правеше по 20 оборота за БСП+ДПС за час, сега нещо не мърда
Продължавайте да гласувате за бесепето и депесето, малоумници - накрая мангалите ще почнат да ви изхвърлят и от домовете ви и да се настаняват на ваше място. Тогава ще се осъзнаете, ама ще е много късно.
Добре де, много ми е интересно, ти сляп ли си, че Болен се е надупил на БКП? И какво ще говориш утре като направят коалиция?
Той е готов, на него това му е мечтата, на този помияр. Във всяко интервю го казва. За щастие БКП ще издуха, но иначе Боленчо вече е наведен и се моли....
То е същото като НДСВ. Онзи мадридски изкукуригал травестит се кле, че няма да прави коалиция и после си даде задника. За щастие и те сега ще издухат и след 2г. никой няма да помни нито травестита, нито партията му.
Управлението ще е ГЕРБ + ДСБ , защото се съмнявам, че СДС ще влезе в парламента. А социолозите трябва да бъдат обезглавени до един с бръснарски ножчета, защото за 5-ти път поред дават на ДСБ под 2% и те винаги взимат над 5-6%.Това ако не са помияри, не знам кое са....
Продължавайте да гласувате за бесепето и депесето, малоумници - накрая мангалите ще почнат да ви изхвърлят и от домовете ви и да се настаняват на ваше място. Тогава ще се осъзнаете, ама ще е много късно.
Добре де, много ми е интересно, ти сляп ли си, че Болен се е надупил на БКП? И какво ще говориш утре като направят коалиция?
Той е готов, на него това му е мечтата, на този помияр. Във всяко интервю го казва. За щастие БКП ще издуха, но иначе Боленчо вече е наведен и се моли....
То е същото като НДСВ. Онзи мадридски изкукуригал травестит се кле, че няма да прави коалиция и после си даде задника. За щастие и те сега ще издухат и след 2г. никой няма да помни нито травестита, нито партията му.
Управлението ще е ГЕРБ + ДСБ , защото се съмнявам, че СДС ще влезе в парламента. А социолозите трябва да бъдат обезглавени до един с бръснарски ножчета, защото за 5-ти път поред дават на ДСБ под 2% и те винаги взимат над 5-6%.Това ако не са помияри, не знам кое са....
ТРЯБВА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ПУСНЕМ ВЯРНАТА БЮЛЕТИНА!!!
ТОВА, АКО СТАНЕ НЯМА ДА ГИ ИМА И РАЗНИ МЕЧЕТА, СТАНИШКО, РУМЕНОВЦИ И Т.Н. ЧЕРВЕНИ ХИТРЕЦИ
pavlinе , не разбра ли ,че всичко по кадърно избяга от читавата бюлетина преди десетина години...... и аз съжалявам , че много съм се задържал ....там. Останаха такива дебили , като теб , който единственият им довод е "Кой не скача е червен" .... обаче глупаци ... няма за твое съжаление а и аванта вече няма!
Коментар