If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тия не разбраха ли, че само балъците пишат тука и си мислят, че са им фалшифицирали анкетата...
хахаххаха
Първоначално изпратено от bobsan83
Първоначално изпратено от pavlin
ТРЯБВА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ПУСНЕМ ВЯРНАТА БЮЛЕТИНА!!!
ТОВА, АКО СТАНЕ НЯМА ДА ГИ ИМА И РАЗНИ МЕЧЕТА, СТАНИШКО, РУМЕНОВЦИ И Т.Н. ЧЕРВЕНИ ХИТРЕЦИ
ТРЯБВА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ПУСНЕМ ВЯРНАТА БЮЛЕТИНА!!!
ТОВА, АКО СТАНЕ НЯМА ДА ГИ ИМА И РАЗНИ МЕЧЕТА, СТАНИШКО, РУМЕНОВЦИ И Т.Н. ЧЕРВЕНИ ХИТРЕЦИ
Мече, не се прави на калинка, червеното ти дупе лъщи със страшна сила
Не знам за вас, но аз "електората" на БСП (сори но след 3 провала в рамките на 19 години от прехода, за преди това не говорим, това за мен не е електорат, а лумпени) го разделям на две - 90% са просто овце, нискообразовани, тъпи, бетонени глави, безнадеждни случай и 10% олигарси и червена мафия "биснесмени", хората които ограбиха България след прехода и заради които не можем да дръпнем напред. Не знам, но с този генетичен потенциал, картинката не е никак розова.
freeman1 , трябва ли да ти отговарям или да ти припомня , че съм бил в екипа на Груйчев в Триадица и след това в голямата община при Янчулев. Та чувал ли си за реституция ... без право в централната градска част и раздаване на апартаменти държавна и общинска собственост в Стрелбище и Бели брези без пари...Човек никога не трябва да бъде кон с капаци .... ама форумът е анонимен , защо не... а и може да обсъдим така наречената адвокатска мафия чиито интереси защищаваш.
Не знам за вас, но аз "електората" на БСП (сори но след 3 провала в рамките на 19 години от прехода, за преди това не говорим, това за мен не е електорат, а лумпени) го разделям на две - 90% са просто овце, нискообразовани, тъпи, бетонени глави, безнадеждни случай и 10% олигарси и червена мафия "биснесмени", хората които ограбиха България след прехода и заради които не можем да дръпнем напред.
Ще те допълня свободни човече - тези 10% експлоатират и стрижат, ама още как онези 90те овчи процента - НО ТЕ СИ ГЛАСУВАТ ЛИ ГЛАСУВАТ..... ТРЯБВА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ПУСНЕМ ВЯРНАТА БЮЛЕТИНА!!!
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Пази Боже резултатите от тая анкета да се потвърдят - какво трябва да направят комунистите още, та овчата сган да престане да гласува за тях? Да си купят летящи чинии, да направят сметките за парното по 1000 лева, да задължат всеки Българин да приюти у дома си по един катун мангали, да пратят полицаите не само да пребиват Българските деца по площадите, ами и да ги разстрелват за по-сигурно?
в форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение! Моля, ползвайте кирилизатора, който е бутон над полето за писане.
Императоре , анкетата тук може да няма преставителност.... та какво за парното , държавата го намалява , а честните частници ... собственици на топлофикациите в страната , не искат...и така е с водата и тока и всички консумативи.....Транспорта в София колко е и колко е петрола.....къде е ББ да каже нещо ..пенсионерите си получиха по две увеличения в годината на пенсиите ....държавните служители също .Циганите живеят незаконно ... кой
премахна домовите книги .. общините защо не изпълняват законовите си права за влизане в собствиност.... съда също...
Не ги защищавам ,ама сега е момента да обърнат внимание на социалните дела и да обещават преди преди изборите.... е и малко трябва да изпълнат .А дружинката от ДСБ и тя растеше .... съмнително.
Аз гласувам от десет години за себе си .... ама недейте да подценявате хората...
Не знам за вас, но аз "електората" на БСП (сори но след 3 провала в рамките на 19 години от прехода, за преди това не говорим, това за мен не е електорат, а лумпени) го разделям на две - 90% са просто овце, нискообразовани, тъпи, бетонени глави, безнадеждни случай и 10% олигарси и червена мафия "биснесмени", хората които ограбиха България след прехода и заради които не можем да дръпнем напред. Не знам, но с този генетичен потенциал, картинката не е никак розова.
Депутатите Владимир Дончев от НДСВ и Иво Атанасов от БСП се съгласиха с експеримента на в. "24 часа" да живеят с една минимална работна заплата на месец. Заедно с тях, с 30 лева на седмица ще започнат в понеделник Лили Клисурова и Пепа Витанова.
След голяма медийна реклама, изведнъж медиите млъкнаха (забравиха) и случая (експеримента се покри) Както се казва - " Тръгнаха като аслани, а се прибраха кат насрани" нещо обичайно за нашите политици
Снощи гледах някакъв жълтурковец (китаец) който подел призива - Със 100 юана седмично.
Мисля, че един "Сървайвър" - депутатите с минимална пенсия да се пускат на улицата за 3 месеца и да се оправят сами, ще е лек за българската криза.
Или поне българина би я преживял по-леко, ако гледа всеки ден как гадините се гърчат На оцелелите може да се позоволи отново да идат в парламента.
За себе си съм си казал , ще гласувам за тази огранизация която реши и твърдо заяви, че ще се разправи с тази паплач, която ни само ни смуче от 20 години, по бързата процедура (по-китайски). Полза от тях не съм видял, нека поне ни забавляват преди да пукнат.
Не се правете на опозиция, съветва Сидеров десните
„Атака" ще гласува с отвращение и насила срещу правителството, защото този вот на недоверие към него е безсмислен - той е рекламен предизборен ход на няколко партии.
Това заяви лидерът на „Атака" Волен Сидеров от парламентарната трибуна и нарече вносителите и поддръжниците на вота подобие на опозиция.
Депутатите от "Атака" влязоха в пленарна зала само за изказването на лидера си и след това се изнесоха.
Утре те пак ще дойдат за самото гласуване на вота.
„Не се правете на опозиция, не се правете на алтернатива. Вие не сте алтернатива", категоричен бе Сидеров.
Той насочи упреците си и към извънпарламентарната опозиция в лицето на ГЕРБ, изтъквайки факти за нередности, на които представителите на „Атака" са се натъкнали по селата. Знаете ли, обърна се Сидеров към човека на ГЕРБ в парламента, Лъчезар Иванов, че вашите общинари в Троян искат да заграбят Беклемето - това и по турско робство не е правено.
Пази Боже резултатите от тая анкета да се потвърдят - какво трябва да направят комунистите още, та овчата сган да престане да гласува за тях? Да си купят летящи чинии, да направят сметките за парното по 1000 лева, да задължат всеки Българин да приюти у дома си по един катун мангали, да пратят полицаите не само да пребиват Българските деца по площадите, ами и да ги разстрелват за по-сигурно?
в форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение! Моля, ползвайте кирилизатора, който е бутон над полето за писане.
Императоре , анкетата тук може да няма преставителност.... та какво за парното , държавата го намалява , а честните частници ... собственици на топлофикациите в страната , не искат...и така е с водата и тока и всички консумативи.....Транспорта в София колко е и колко е петрола.....къде е ББ да каже нещо ..пенсионерите си получиха по две увеличения в годината на пенсиите ....държавните служители също .Циганите живеят незаконно ... кой
премахна домовите книги .. общините защо не изпълняват законовите си права за влизане в собствиност.... съда също...
Не ги защищавам ,ама сега е момента да обърнат внимание на социалните дела и да обещават преди преди изборите.... е и малко трябва да изпълнат .А дружинката от ДСБ и тя растеше .... съмнително.
Аз гласувам от десет години за себе си .... ама недейте да подценявате хората...
Коментар