If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
barbaron , какво става продаде ли си апокрифната история ...
Добре че ме подсети - на 928 души я дадох, разбира се, безплатно, а всеки от тях на още по 10 души. Ама само 127 от тях засега са гласували
Поради огромния интерес направихме ново, разширено издание на книгата
Мече сополиво, мама и тати те пратиха да се изучиш на Запад, пук ти се върна още по-глупаво от преди!
Я се обади на тати и му кажи пак да прати фалшификаторите, че нещо брояча дето правеше по 20 оборота за БСП+ДПС за час, сега нещо не мърда Wink
barbaron , какво става продаде ли си апокрифната история .... та като стана въпрос за образование , като са те учили да четеш , защо са започнали от средата. Също като обучението и възпитанието ти..... изпуснал си първите шестнадесет години и си останал едно голямо бебе на което изпуснатото време е запълнено с маниакална депресивност спрямо анкетите и от време на време с агресивност на недозрял тинейджър хванат в издънка. Затова бягай при мама да наваксаш пропуснатите години и след това ще помислим дали можеш да ни управляваш и да ни даваш акъл.
Браво на Investor.BG за създаване на условия за първото некорумпирано проучване на общественото мнение
Първоначално изпратено от Shemata
не разбирате ли, че вие само джавкате и никой не ви обръща внимание...???
Първоначално изпратено от Negramoten
И аз се чудя как може БСП да води с 63 гласа, като има само 4 участника, които я подкрепят: Радослава, Би Гуугъл, Остап, Майора.
Всичко е ясно, ето ги петимата от 25.2.2009 12:40 - Радослава, Би Гуугъл, Остап, Майора и Схемата. Другото са предимно виртуални мъртви души и отвреме навреме някоя заблудена овчица. А Схемата да разбере, че джафкането свърши вече, други времена идват - европейски
Не се безпокойте, че броят на гласовете за БСП+ДПС+други са фалшифицирани.
След време ще приложа метод, с който ще установим точните резултати
Бате Пешо, личи си, че си тъп като гъз и местожителството ти е точно там където трябва.
ТА КРАДЛИВИТЕ МУТРИ ИСКАТ ТОЧНО ТОВА БЕЕЕ: ДА ИДЕШ ЗА ГЪБИ!!!
За тях си има кой да гласува (все още). Дейба и тъпиа бугарски народец дейба.
а защо трябва хората гласували за БСП да отоговарят на провокациите тук във форума от страна на губещите партии...
не разбирате ли, че вие само джавкате и никой не ви обръща внимание...???
Първоначално изпратено от Negramoten
И аз се чудя как може БСП да води с 63 гласа, като има само 4 участника, които я подкрепят:
Радослава
Би Гуугъл
Остап
Майора
Хайде който е гласувал за БСП да драсне един ред, за да повярваме, че Би-гуугъл не е пуснал някой скрипт...
чиста загуба на време е да се отговаря на мрънкала, но и въпрос на принципи!
и аз виждам 2-3 герб - пък 50 гласа???
ами асен123445 и боби75 и джъстписингбай общо са с 20-30 ника!!!
асен12345 - не ме дразни, че е с 10 ника, а че е продажник и получовек
Как е възможно да има толкова много гласове за нищо несвършилите герб и дсб?????????????
След страшно смърдящите сделки и видима корупция в общината
няма начин!
Все пак герб вече е изманипулирала достатъчно хора, за да се докопа до бариерата за влизане в Парламента
Политическият балон герб се пука ...
Би-човека пак е седнал на работното си място пред ПС-то убива всяка наченка на културна дискусия с присъствието си ) Биччовече. при ватмана ще намриш повече разбиране, пък и ще може да си се гушкате заедно като братушките пак спрат газта ) Проклети гейове!
Коментар