IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

История

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение

    Грос настъпваш мотиката !!! Този спор сме го водили тук не веднъж, и аз лично доказах тогава, както и други са го правил, че това е една от многото комунистически лъжи! Първо бройката е изумително завишена и преувеличена, и второ жертвите на тези комунсти-терористи са много много.....
    Освен това комунистите преди 1944 са преследвани по закон, защото са извършвали терористични действия, кражби, палежи и ограбвания.
    Т.нар. "народен съд" е срам и позор, и всички бивши и настоящи комунисти би трябвало да се срамуват от това, а не да противопоставят някакви измислици! Засрами се!
    Тук намерих тарифата за отрязани партизатски глави в периода 1941-1944г.http://socbg.com/2016/04/%D0%BA%D0%B...%BD%D1%81.html

    Коментар


    • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Истината е,че комунистите изобщо не си свършиха работата към монархо-фашистите!Действаха хаотично,на две-на три - дето се вика - оставиха доста класови врагове да се влеят тихомълком в техните редици.И същите тези Врагове оглавиха Преврата от 1989 в опит да спасят себе си от Възмездие което рано или късно се случва....

      Като гледам какви Гигантски Лъжи са копи-пейснати през един пост отдолу изобщо не се учудвам,че БГ няма История,т.е и Бъдеще!
      Спарт-аче, че има някои неточности, лекичко прикрити покрай останалите неща (вероятно съвсем умишлено), има такива, но писанието на Милом си е достоверно, макар и написано от позицията на наследник (вероятно) на "разкулачен буржоа". Просто мършата, политическата мърша, няма цвят, тя може да оцелее само когато е на власт.

      При комунистите винаги имаше един проблем (ретроспективно погледнато) - те започваха като аслани на крилете на всенародната любов петилетката за три години и завършваха като насрани всеки път. Като почнеш със "Сталин, Тито, Ди-ми-тров" и свършиш с "възродителния" процес
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

      Коментар


      • Истината е,че комунистите изобщо не си свършиха работата към монархо-фашистите!Действаха хаотично,на две-на три - дето се вика - оставиха доста класови врагове да се влеят тихомълком в техните редици.И същите тези Врагове оглавиха Преврата от 1989 в опит да спасят себе си от Възмездие което рано или късно се случва....

        Като гледам какви Гигантски Лъжи са копи-пейснати през един пост отдолу изобщо не се учудвам,че БГ няма История,т.е и Бъдеще!

        Томата не го броя - той толкова си може,в сравнение с "яхтсмена" ....
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Монетата си има 2 страни,тези убийства след 1944г са предизвикани от едни други преди 1944г.Време е вече да забравим и да гледаме
          смело напред https://www.plovdiv-online.com/tv/it...i-p%D0%B0rtiya
          Грос настъпваш мотиката !!! Този спор сме го водили тук не веднъж, и аз лично доказах тогава, както и други са го правил, че това е една от многото комунистически лъжи! Първо бройката е изумително завишена и преувеличена, и второ жертвите на тези комунсти-терористи са много много.....
          Освен това комунистите преди 1944 са преследвани по закон, защото са извършвали терористични действия, кражби, палежи и ограбвания.
          Т.нар. "народен съд" е срам и позор, и всички бивши и настоящи комунисти би трябвало да се срамуват от това, а не да противопоставят някакви измислици! Засрами се!
          Socialism -- You Make It, They Take It.

          Коментар


          • Монетата си има 2 страни,тези убийства след 1944г са предизвикани от едни други преди 1944г.Време е вече да забравим и да гледаме
            смело напред https://www.plovdiv-online.com/tv/it...i-p%D0%B0rtiya

            Коментар


            • Но какви хора са убивали комунистите?

              Ето само няколко имена.
              Убиват племенника на писателя Иван Вазов. Той е бил образован икономист и само за една година има „нещастието” да е министър на търговията, промишлеността и труда. Борис Колчев ръководи строителството на жп линията Кичево-Охрид-Струга, основател е Държавното железопътно училище. Логично е избран за министър на железниците, пощите и телеграфите. Убиват го. Професор Борис Йо̀цов е виден славист, юрист, литературен историк, член-кореспондент на БАН. Автор е на книги за народните ни будители. Високо ценена е книгата му „Български страдания и борби за свобода в славянската поезия“ (1935). Става министър на образованието. Убит е. Инженер Димитър Василев е пионер на водоснабдяването и канализацията в България. Това му е вината. Убиват го... Димитър Кушев е агроном и за една година е министър на земеделието. За него се знае, че е бил против обявяването на война на Великобритания и САЩ. Но също го убиват. Димитър Шишманов е известен български писател, външен министър от 1943 до 1944 година. Син е на проф. Иван Шишманов – учен от световна класа, приятел на Иван Вазов, основател на Софийския университет. Екзекутиран е на 1 февруари 1945 г. Иван Бешков е министър на земеделието и държавните имоти. Брат е на големия български художник Илия Бешков. Той е един от организаторите на кооперативното движение у нас. През 1943 година е сред 43-та депутати, които подписват известното протестно писмо в защита на българските евреи. Убит е. Теодоси Даскалов е генерал от пехотата, министър на войната в периода от 1938 до 1942 година. Той е племенник на големия наш просветител и революционер Бачо Киро и известен противник на съюза на България с Германия. Затова е отстранен от Министерския съвет и дори уволнен от армията. Въпреки това го убиват. И последен пример: Иван Батембергски. Той е бил председател на Българската национална спортна федерация и спасява Илеш Шпиц – треньор на скопския футболен отбор "Македония". За „награда” му разбиват главата с приклад. Не го оставят да стигне жив до мястото на екзекуциите. Интернират в Добруджа петгодишната му дъщеря Илиана, понеже и тя е "враг на народа”!

              „ОБЯСНЕНИЕ” И „ГОРДОСТ”

              В уводна статия на в.”Работническо дело” от 25 септември 1944 г. се обяснява,че комунистите ще „отмъщават” за жертвите, които самите те са дали в „борбата” преди 9.9.1944 г. Истината е, че както комунистическият режим след тази дата е престъпен, така и „борбата” на комунистите преди нея е незаконна и терористична. Те не воюват с никакъв „фашизъм”. Н.В. Цар Борис III не е бил нито фюрер, нито комунистически генерален секретар. Преди 9-ти септември 1944 г. фашистка партия на власт в България няма. Комунистите воюват срещу България.Те се опитват да я унищожат, да я унизят и предадат като трофей на съветския сатрап Йосиф Сталин. И успяват в пъкления си план.
              Поетът Павел Матев се е гордеел с участието си в екзекутирането на 7 осъдени на смърт „народни врагове”. Неговият другар Пенчо Калинов – също убиец, разказва :
              „С Павката ... взехме седмината от затвора в полунощ и ги откарахме на посоченото за екзекуцията място..... Те как само ни се молеха! После яка работа падна по заравянето на гробовете. Ръцете ни цяла седмица бяха в мазоли...”.
              Отминава болката и Матев е вече „нов човек”. По негови стихове песни пеят Емил Димитров, Лили Иванова и Богдана Карадочева. Димитър Методиев – друг комунистически поет, ръководи в покрайнините на Белово и село Сараньово (Септември) убийствата на 20 „монархофашисти”. По-късно става сътрудник на Тодор Живков, пише речите му. Веселин Андреев, автор на „Партизански песни”, се самоуби през 1991 година оставяйки бележка:

              „Преди да изляза от живота, аз излизам от Българската социалистическа партия... Проклет да е Живков! И живковистите!”

              Явно Андреев е искал да си отиде от живота като човек, а не като комунист.
              Никола Вапцаров, който участва в терористична мрежа като най-близък сътрудник на нейния ръководител Цвятко Радойнов („Васил) – полковник от Червената армия, дава ключ за разбиране на комунистическите зверства и преди, и след 9-ти септември. Достатъчно е да прочетем ужасният му стих: „какво тук значи някаква си личност”. За Вапцаров „разстрелът” е „толкоз просто и логично” нещо.
              Сред активните участници в репресиите и убийствата след 9-ти септември 1944 г. личат имената на: Антон Югов – министър на вътрешните работи; Давид Елазар –от терористичната група „Чавдар“; Тодор Живков –служител в МВР и 35 години несменяем партиен и държавен ръководител; Лев Главинчев – професионален убиец и терорист, полковник в МВР; Хенрих Коен – следовател от ДС; Изидор Леви (Бачи Зеев) – агент на НКВД и ръководител на следствието към ДС; майор Аврам Михов – офицер от ДС, политкомисар на терористичната група „Гаврил Генов“; Рако Аврамов – партиен секретар на БКП в Шумен; полковник Валери Таджер, Исак Елизер Франсис, Матю Кербел, Жак Натан Примо – по-късно академик и член на ЦК на БКП; Давид Буко Коен – служител в МВР и ДС; Ешуа Кемал Декало; Анжел Вагенщайн; Георги Боков, Андрей Премянов, Гео Зайков (Пирински), Панайот Каракачанов, Давид Овадия – поет, Раймонд Вагенщайн; Изидор Соломонов; Давид Насим Авраам – инспектор и главен палач в РО-2; Санто Биджерано, Мирчо Спасов – по-късно генерал от МВР; майор Стефан Китов –началник на концлагера „Персин“ и много други.
              Комунистите разкриват и 86 концлагера. Техни идейни „вдъхновители” са Георги Димитров, Васил Коларов, Трайчо Костов, Антон Югов, Вълко Червенков, Тодор Живков, д-р Минчо Нейчев, акад. Ярослав Радев, ген. Мирчо Спасов, Борис Велчев. Известни са имената и на най-жестоките мъчители и убийци в тях – Николай Газдов ( по-късно майор от ДС със сменено име Николай Симеонов), Петър Гогов, Цвятко Горанов, Юлияна Ръжгева.
              Палачите имат съветски ръководители. Това са генерал Атанас Атанасов – бивш служител от съветското армейско контраразузнаване, генерал Леонид Филатов – дясна ръка на изверга Берия, генерал Сергей Бирюзов, Изидор Леви (Бачи Зеев) – началник служба в Първи отдел на ДС, генерал-лейтенант Александър Черепанов – от съюзническата контролна комисия, генерал Владимир Чернов (известен още като полковник Шварцман), полковник Иван Крекманов – служител на НКВД, генерал В. Емелянов – главен съветник към МВР и МНО, полковник Л. Мишчербековски – съветник към Главна следствена служба, полковник Митя Трифонов. Установено е, че Чернов, Филатов и Трифонов създават паралелен център в Министерството на вътрешните работи и репресиите през 50-те години са главно тяхна „заслуга”.

              ПОКЛОН

              Руската федерация, която сама определя себе си като наследник на СССР и до днес отказва да поднесе извинение на българския народ за окупацията на страната ни през 1944 година. Нейна е и отговорността за загиналите близо 20 000 български войници и офицери след включването на части на българската армия в състава на Трети украински фронт на Червената армия. Комунистическата пропаганда наричаше тази война „Отечествена”. Но така може да се нарече само война, в която се защитава родината, а не когато се помага на чужда армия и родина – съветската, да окупира чужди родини. Отечествена война можем да наречем войната на българските горяни срещу комунистическия режим и съветската окупация на страната.
              Повечето от

              червените престъпници си отидоха от живота без да се покаят

              Все още в България има паметници на терористи, на палачи, на съветски окупатори. Градове и села, улици и площади, училища, читалища, заводи, кооперативни стопанства носеха, а някои още носят техните имена. За памет и почит към жертвите на комунистическия режим сме отредили един ден. В малка Латвия има много такива дни, както и 539 места на памет за жертвите на комунизма.
              Поклон пред паметта на невинните български жертви на престъпния комунистически режим!



              http://milom.blog.bg/

              Коментар


              • 1 февруари е Ден на почит за жертвите на комунистическия геноцид срещу българския народ. Пред комунистическите престъпления и не само по брой на жертвите, бледнеят зверствата на византийския император Василий Българоубиец, както и жестокостта Османската власт при потушаването на Априлското въстание от 1876 г.

                КРАТКА ПРЕДИСТОРИЯ

                На 5 септември 1944 г. СССР скъсва дипломатическите отношения с Царство България. Това се случва само 8 месеца преди края на Втората световна война. През по-голямата част от нея – 48 месеца, Москва поддържа с нашето царство приятелски и дружески отношения. Но ако България е била „фашистка” държава, както нагло лъжеха десетилетия комунистите, то защо тогава „антифашисткият” СССР поддържа с „фашисти” дипломатически отношения? Цели 22 месеца от Втората световна война СССР и Германия са съюзници. Това е близо 2 години, т.е. времето, когато идеологът на БКП Тодор Павлов – бъдещ регент и академик, ще напише, че „не фашизма е най-страшния враг на комунизма, а...английския империализъм”. И още: „... в цяла Германия неведнъж вече се носи викът: „Хайл, Хитлер! Хайл, Сталин!...Дружбата между народите на Германия и СССР, закрепена с кръв, има всички основания да бъде продължителна и здрава”. („Против объркване на понятията” –17 септември 1939 г.)
                Това е времето, когато ремсисти разпространяват два позива „Искаме съюз със СССР!“ и „Искаме съюз с героична и социално-прогресивна Германия!“. България става за комунистите „монархо-фашистка” държава, едва когато Германия напада Съветския съюз на 22 юни 1941 г. т.е. на 23-тия месец от войната.И причината е, че тяхната истинска родина е СССР. Те руснак или съветски болшевик няма да убият, но българин ли е – ще го утрепят с удоволствие. И са го правили хилядократно.
                На 1 март 1941 г. българският министър-председател – достойният проф. Богдан Филов, подписа протокол за присъединяването на България към Тристранния пакт ( Германия, Италия, Япония). На следващия ден в парламента има аплодисменти, но и критика, което означава, че е бил нормален демократичен парламент. Според историкът Милчо Лалков, носител на Хердерова награда, „...българските управници избраха единствено възможният изход в този момент за запазване целоста на страната”. Тази миролюбива политика позволява да бъдат спасени и 50 000 български евреи, които при друго решение, със сигурност щяха да имат друга съдба. Те са спасени от политиците, които одобряват Тристранния пакт, от миролюбието на Н.В. Цар Борис III и от Светия синод на БПЦ. България не воюва срещу СССР, но на 8 септември 1944 г. съветската армия окупира страната ни. На 9-ти септември професионални превратаджии и терористи осъществяват държавен преврат.

                И започва ужасът – масови убийства, незаконен „Народен съд”, налагане на престъпен режим

                от престъпна организация –Българската комунистическа партия. И така продължава 45 години, според „Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен” (Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000 г.). Същевременно чл. 4 от закона ясно казва, че „всички действия на лица, които през посочения период са били насочени към съпротива и отхвърляне на комунистическия режим и неговата идеология, са справедливи, морално оправдани и достойни за почит.”
                С понятието „фашистки” можем да означим само комунистическият режим у нас. Нищо фашистко не му е било чуждо – масовите убийства, концлагерите, депортациите, еднопартийната диктатура, етническите чистки. Той е по-ужасен от фашизма, защото освен политическата система смени и икономическата система на страната ни. Заедно с антидемокрацията той ни сервира и антиикономика. И естествено държавата ни катастрофира. Комунистите признаха тази катастрофа едва през 1989 г.

                Преди 9.9.1944 г. България е свободна и независима държава. След тази дата тя е завладяна и зависима държава. До 9.9.1944 г. комунистите водят терористична война срещу България. След тази дата те превръщат терора в държавна политика. До 9.9.1944 г. държавата защитава народа от тях. След тази дата хиляди българи се съпротивляват организирано или индивидуално срещу комунистическия режим.Тяхната борба и саможертва, техните мъки и страдания, заслужават вечна почит и признателност.
                През 2011 г., по предложение на президентите д-р Желю Желев и Петър Стоянов, правителството на премиера Бойко Борисов обяви датата 1 февруари за Ден на почит към жертвите на комунистическия режим. Това е Денят, в който през 1945 г. са произнесени първите смъртни присъди от антиконституционния „Народен съд”. Те са изпълнени веднага.

                ПРЕСТЪПНИЯТ „НАРОДЕН СЪД”

                „Народният съд” (декември 1944 – април 1945 г.) е престъпление. Това е „извънреден съд”, „орган на левия революционнен терор”. Той е терористична структура ползваща незаконно конституционните понятия „народ” и „съд”. На 30 септември 1944 г. марионетното правителство на „Отечествения фронт” приема „Наредба закон за съдене от народен съд виновниците за въвличане на България в Световната война срещу съюзените народи и за злодеянията, свързани с нея“.Тя е приета, в нарушение на действащата Търновска конституция, от незаконен „министерски съвет” и в условията на чуждестранна окупация на страната. Всичките ѝ текстове са антиконституционни. Особено тези, които пренебрегват правото на народните представители „да дават глас по свое убеждение и съвест”.
                Член 73 на Търновската конституция забранява създаването на извънредни съдилища по никакъв повод и под никакво наименование. Конституцията предвижда министрите да бъдат съдени от „особен Държавен съд” по решение на Народното събрание. В случая с т.нар. „Народен съд” няма решение на Народното събрание. Партийни функционери, без необходимото образование и квалификации, се назначават за „прокурори”, „съдии” и „следователи”. Всички произнесени „присъди” са окончателни и не подлежат на обжалване, а смъртните присъди се изпълняват веднага. Издават се „присъди” на вече убити „подсъдими”. Имотите и имуществото на всички осъдени са конфискувани при положение, че Търновската конституция в своите членове 67 и 75 изрично е записала, че „правата на собственост са неприкосновени” и че конфискуването на имот се забранява.
                Официалното обяснение е, че т.нар. „Народен съд” е създаден за съдене на политиците управлявали страната от 1 януари 1941 до 9 септември 1944 година, обвинени в това, че са присъединили България към Тристранния пакт, т.е. на „грешната страна”. Но нима Съветският съюз – другият подпалвач на тази война, е „правилната страна”? Той също е еднопартийна тоталитарна диктатура, държава на безправието и терора. И в него тази диктатура съществува далеч преди Адолф Хитлер и Бенито Мусолини, съществува и след техния край. И именно защото беше тоталитарна и безправна държава, именно защото беше „грешна страна”, СССР се разпадна.

                „Народният съд” има за цел да „узакони” извършените вече масови убийства и репресии непосредствено след 9 септември 1944 г.

                и да ги допълни с нови. Целта е да се унищожи националният елит и да се всее страх сред населението. Затова и само за около 100 дни са организирани 135 масови процеса в цялата страна или повече от един процес на ден. Арестувани са 28 630 души. Срещу 10 919 от тях са повдигнати обвинения, съдбата на останалите е неизвестна. Издадени са 9 550 присъди. На смърт са осъдени 2730 души. 305 български граждани получават присъда „доживотен затвор”. Сред осъдените на 15 години затвор е и Димитър Пешев – подпредседателят на Народното събрание, който днес цял свят почита като инициатор на акцията за спасяване на българските евреи от нацистките концлагери на смъртта. И какъв парадокс: спасителят на евреите е осъден „за фашистка дейност и антисемитизъм“.
                „Народният съд” се организира в дванадесет състава. Първи върховен състав осъжда тримата регенти (Княз Кирил Преславски, проф. д-р Богдан Филов и ген. Никола Михов), девет царски съветника и 41 министри. Втори продължава касапницата с присъди на 129 души – депутати, министри, инженери, журналисти, генерали. Трети се гаври с духовници и кметове. Четвърти издевателства над „главните военни престъпници“ от армията и „техните помагачи”. Пети поставя на „подсъдимата скамейка” служители на Дирекцията на полицията, Щаба на жандармерията и разузнавателния отдел на Министерството на войната. Жертви на Шести върховен състав стават над сто издатели и редактори на вестници и списания, журналисти, писатели, артисти и др. Вината им е една: талантливи са. Седми върховен състав „правораздава” на „виновниците” за депортирането на евреи от Беломорието и Вардарска Македония – територии, върху които Царство България няма юрисдикция. Има още пет „върховни състава”. Целта на този „правен” геноцид е да смаже всеки помисъл за съпротива. И ужасът да бъде пълен.

                http://milom.blog.bg/

                Коментар


                • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                  Не знам като какъв еталон се явява Раковски? Дали сме траки, кимерийци или други е второстепенен въпрос. Дадох един дълъг цитат на латински 3 пъти, ако не си забелязъл виж го по-надолу. Абсолютно автентичен, пази се в библиотеката на Оксфорд. Той е за войната от 499г между БЪЛГАРИ и ромеи. След 480г българите са наричани българи. Трябва ли да ти отговарям на въпроса "Българите българи ли са?". Нормално ли е да твърдим, че тукашните българи не са били българи, ами истинските българи са били някакви оногури и кутригури скитащи далече от тук? Как така сме населили днешна България през 5-ти век пък после пак с измислени племена през 7ми век?
                  Не разбирам какво се палиш? Подкрепям като цяло твоите публикации, но в известен смисъл е едностранно. А Раковски има исторически публикации и може да се каже ч епърви оповестява едно от старите български имена - кимерийците. Ето и линкове, надявам се да не се палиш пак.

                  http://letopisec.blog.bg/history/201...ylgari.1388116

                  http://letopisec.blog.bg/history/201...ylgari.1270496

                  http://www.academia.edu/7602661/%D0%...90%D0%A0%D0%98

                  http://www.protobulgarians.com/Stati...tev-kimeri.htm

                  https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B9%D1%86%D0%B8

                  http://history.rodenkrai.com/new/tra...ata_voina.html
                  Socialism -- You Make It, They Take It.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                    Ти май от майтап не разбираш. Аз ли съм ги написал тези 1.5 милиона години? Написал ги е някой от любителите на идеята, че сме дошли от там, търсещи корените ни по тези земи които и днес са много диви и неподходящи за живот.
                    Бе то Господ беше българин , па кво остава за Адам ...

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                      увеличава се групичката на откачалките ...
                      Ти май от майтап не разбираш. Аз ли съм ги написал тези 1.5 милиона години? Написал ги е някой от любителите на идеята, че сме дошли от там, търсещи корените ни по тези земи които и днес са много диви и неподходящи за живот.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                        А бе стига с тия 15,000 години, не разбра ли че сме народ на 1.5 милиона години. Дадох ли ти линк? Дадох ти.
                        Чувал ли си за древният град Акраим http://drevnite.com/arkaim-drevniyat-grad-na-arijtsite/

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          А бе стига с тия 15,000 години, не разбра ли че сме народ на 1.5 милиона години. Дадох ли ти линк? Дадох ти.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение

                            Това за Траките добре, но не сме живяли само тук, поне не всички. Ходили сме до Персия, били сме ги и сме се върнали обратно тук. А и къде изгуби кимерийците, последното популярно име преди да се възприеме името Българи. Или и с Раковски ще спориш, а и не само с него?
                            По полека с категоричните изяви.
                            Между другото как са определили че е гръците са от 8 век.
                            Не знам като какъв еталон се явява Раковски? Дали сме траки, кимерийци или други е второстепенен въпрос. Дадох един дълъг цитат на латински 3 пъти, ако не си забелязъл виж го по-надолу. Абсолютно автентичен, пази се в библиотеката на Оксфорд. Той е за войната от 499г между БЪЛГАРИ и ромеи. След 480г българите са наричани българи. Трябва ли да ти отговарям на въпроса "Българите българи ли са?". Нормално ли е да твърдим, че тукашните българи не са били българи, ами истинските българи са били някакви оногури и кутригури скитащи далече от тук? Как така сме населили днешна България през 5-ти век пък после пак с измислени племена през 7ми век?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                              А ти знаеш ли, че произхождаме от Република Алтай?
                              Тук пише: "Долините на Алтай са заселени още в каменната ера – преди около 1,5 млн. години."
                              https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...82%D0%B0%D0%B9

                              Сега като знаем, че първите хора са напуснали Африка преди 70,000 години, това не прави ли българите сензационно най-древния народ в света?

                              http://uchilishte-mechta.dir.bg/_wm/...id=3&nid=93332

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                                А ти знаеш ли, че произхождаме от Република Алтай?
                                Тук пише: "Долините на Алтай са заселени още в каменната ера – преди около 1,5 млн. години."
                                https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...82%D0%B0%D0%B9

                                Сега като знаем, че първите хора са напуснали Африка преди 70,000 години, това не прави ли българите сензационно най-древния народ в света?

                                увеличава се групичката на откачалките ...

                                Коментар

                                Working...
                                X