If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Срамуваме се да излезем от домовете си, пишат от “София-Запад”
Фенклубът на Левски “София-Запад” нападна остро ръководството на вицешампиона за срамното отстраняване от БАТЕ Борисов в Шампионаката лига.
“Сините” фенове изразяват възмущението си от показаното в Грандския стадион в Борисов, Беларус.
“Агент Николай (б. ред. – Георги Марков) плаче, чичо Скруч (Константин Баждеков) на хапчета, а бай Ганьо (Тодор Батков) да хване и да се самоубие! С пословичното си скъперничество това ръководство не купи нито един стойностен футболист, а само обещаваше и си играеше на смяна на треньори! Направи така ,че нас, привържениците, да ни е срам да излезем от домовете си!
Бият ни трактористи от село в Беларус и кравари от Сандански! Станахме за срам не само на Европа, а и на посткомунистическите държавици от СССР! Но тези трима другари като бивши комунистически функционери са излекувани от това чувство - СРАМ! УЕФА ли, каква УЕФА и там ще се насереме, с трици маймуни не се ловят!”.
Аз си спомням за едни бойкоти при награждаване футболист на годината, понеже не бил дядо Боре? А кой е тоя? Анонимник - световен, чак да се чудиш как така връчиха призовете на разни Бербатовци, Мартиновци и т.н.
Даже гледах тогава гласуването по медии, тия на Ринг ТВ още ги помня: Боримиров, Петков и Телкийски ли беше ...
Хубаво е, че историята "пресява" плявата от зърното.
Дано феновете на ФК Подуене си почистят градинката и разберат, че с БФС, съдии и медийни похвати не става.
От това губим всички!
П.П. Не казвам, че при чорбата всичко е наред, но ние си казваме нещата, когато не са добре. Как беше: Курви сте!
Аз пък се чудя на акъла (той май го няма де) на Дедо Боре!Като играеше в Мюнхен 1860 нямаше претенции към анкетата за Футболист №1.А тогава разни набедени футболисти като Гонзо и Кривия бяха абонати.Като се върна във ФК Селски 1914 изведнъж реши ,че трябва да е ТОЙ.Да му се чуди човек,ако не го знае колко е кух!
Аз пък помня Любо с един гол срещу Славия още в младите му години - когато тръгна сам от флагчето на корнерът и излъга един по един половината отбор на белите, някои и по два пъти... и то в последният кръг декември в едно калище - това Гонзалиню и Педерастко и насън не могат да го направят...
И с още купища голове де...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар