IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само Черно Море Нищо че 30-40% са от Добруджа ама намя да предираме сега де

Коментар

• Дано момчетата на Спасов и на Мъри имат успех!

Поне нещо положително да видим в БГ-футбола.

Коментар

• Успех на Варненци и Ловчанлии!
        Недвижими имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
          Първоначално изпратено от joda
          Първоначално изпратено от _1912_
          10мин. Cherno More Varna 1-0 (-) Maccabi Netanya

къде го дават мача ?
          Мсат , забравих , че химчето освен отбор си има и телевизия

синергия , затворили са веригата
          Те са затворили доста вериги!
          то и аз съм затворен в техната железна верига - имам от техните акции
          Сите сме там!Но поне правят нещо!Новият стадион(знаеш на мястото на Ю.Гагарин) ще си бъде нещо уникално за бг и дори и за полуострова!
          自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda

къде го дават мача ?

то и аз съм затворен в техната железна верига - имам от техните акции
            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

къде го дават мача ?

自由西藏

Коментар

къде го дават мача ?

Коментар

• Втори гол за Литекс 1:2 вече
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• 10мин. Cherno More Varna 1-0 (-) Maccabi Netanya

къде го дават мача ?

Коментар

• Срамуваме се да излезем от домовете си, пишат от “София-Запад”
                      Фенклубът на Левски “София-Запад” нападна остро ръководството на вицешампиона за срамното отстраняване от БАТЕ Борисов в Шампионаката лига.

“Сините” фенове изразяват възмущението си от показаното в Грандския стадион в Борисов, Беларус.

“Агент Николай (б. ред. – Георги Марков) плаче, чичо Скруч (Константин Баждеков) на хапчета, а бай Ганьо (Тодор Батков) да хване и да се самоубие! С пословичното си скъперничество това ръководство не купи нито един стойностен футболист, а само обещаваше и си играеше на смяна на треньори! Направи така ,че нас, привържениците, да ни е срам да излезем от домовете си!

Бият ни трактористи от село в Беларус и кравари от Сандански! Станахме за срам не само на Европа, а и на посткомунистическите държавици от СССР! Но тези трима другари като бивши комунистически функционери са излекувани от това чувство - СРАМ! УЕФА ли, каква УЕФА и там ще се насереме, с трици маймуни не се ловят!”.

http://www.vsekiden.com/?p=37454
                      Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                        Имперев,

това че някой е имал рак на ташаците, че е отписан за футбол, опериран и после продължил и станал шампион на Испания + купата е нищо.

Но ако паднем от поредните анонимници, за това е виновна цяла БГ и как беше: "Животът продължава"

Ами да, първенството е наредено, налЕ?
                        Сам си отговаряш, да.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                          Аз си спомням за едни бойкоти при награждаване футболист на годината, понеже не бил дядо Боре? А кой е тоя? Анонимник - световен, чак да се чудиш как така връчиха призовете на разни Бербатовци, Мартиновци и т.н.

Даже гледах тогава гласуването по медии, тия на Ринг ТВ още ги помня: Боримиров, Петков и Телкийски ли беше ...

Хубаво е, че историята "пресява" плявата от зърното.

Дано феновете на ФК Подуене си почистят градинката и разберат, че с БФС, съдии и медийни похвати не става.

От това губим всички!

П.П. Не казвам, че при чорбата всичко е наред, но ние си казваме нещата, когато не са добре. Как беше: Курви сте!

Аз пък се чудя на акъла (той май го няма де) на Дедо Боре!Като играеше в Мюнхен 1860 нямаше претенции към анкетата за Футболист №1.А тогава разни набедени футболисти като Гонзо и Кривия бяха абонати.Като се върна във ФК Селски 1914 изведнъж реши ,че трябва да е ТОЙ.Да му се чуди човек,ако не го знае колко е кух!

Коментар

• ДРУС,ДРУС,БЕЛАРУС!!!

Коментар

• Имперев,

това че някой е имал рак на ташаците, че е отписан за футбол, опериран и после продължил и станал шампион на Испания + купата е нищо.

Но ако паднем от поредните анонимници, за това е виновна цяла БГ и как беше: "Животът продължава"

Ами да, първенството е наредено, налЕ?

Коментар

• Аз пък помня Любо с един гол срещу Славия още в младите му години - когато тръгна сам от флагчето на корнерът и излъга един по един половината отбор на белите, някои и по два пъти... и то в последният кръг декември в едно калище - това Гонзалиню и Педерастко и насън не могат да го направят...
                                И с още купища голове де...
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X