If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бате Борисов награди Румяна Нейкова
Чет, 2008-08-28 21:24
Кметът на София Бойко Борисов и кметът на столичния район "Панчарево" Станимир Пеев наградиха единствената българска олимпийска шампионка от игрите в Пекин - Румяна Нейкова.
Официалното връчване на възпоменателните плакети се състоя в читалището в Панчарево на ул. "Самоковско шосе" номер 52. На церемонията присъстваха председателят на ДАМС Весела Лечева, председателят на БФГребане Светла Оцетова, олимпийският шампион Таню Киряков и олимпийската медалистка Йорданка Благоева. Весела Лечева отправи приветствени думи в чест на единствената ни олимпийска шампионка от Пекин. Румяна Нейкова беше посрещната с хляб и сол, като в нейна чест беше подготвена богата фолклорна програма.
"Беше ми по-лесно на канала. Тогава всичко зависеше от мен. Сега, когато трябва да благодаря, ми е доста по-трудно", заяви Нейкова. Румяна Нейкова и нейният съпруг и треньор Свилен Нейков са дългогодишни жители на Панчарево.
« Ман. Сити бие с дузпи, Марто не... Литекс ни поотсрами, отстрани... »
Кривие не беше футболист, а италиански мотоциклетист и се казваше Алекс Кривие ..така, че Кривия винаги си е бил Алекс всъщност . Иначе браво на Литекс и на Черно море засега!
А бе тоа Алекс не се ли казваше Кривия ,или се бъркам!?
за един и същи човек говориш , но навремето се представяше като Кривие /на името на един италиански футболист/ , а сега се е кръстил АЛЕКС , но не се знае точно на кой се е прекръстил , че Алекс-и има много
Коментар