Първоначално изпратено от polki
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Anton Chigurh
Манчестър за пореден път деострират шампионска форма.
Коментар
-
бати смешника е този Рафа мангал - втори път подред ми гори залог от 200 евро заради него - първо би Федерер, а сега се изкифли срещу смотаното шотландче.Поне да се беше отказал третия сет, щях да съм фитка, щот го бях ограл и под 23 гейма, но не мръсния испански мангал се клати до края на корта. Бати каръка. А за довечера го виждам ъндър или победа с 1 гол на Интер.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Роналдиньо се прави хубав за дербито с Интер
13 Февруари 14:57
Източник: Gong
Роналдиньо се прави хубав за дербито с Интер
Gong.bg
Бразилската звезда Роналдиньо предприе специални мерки, за да се направи хубав за дербито между Милан и Интер, което е в неделя.
Роналдиньо почти сигурно ще започне титуляр в предстоящия мач, тъй като Кака е контузен и Анчелоти ще разчита много на бившия футболист на Барселона. Рони се отдаде на разкрасяване броени часове преди дербито. Той се възползва от почивката между тренировките със своите съотборници и посети любимия си фризьорски салон, където няколко стилисти се грижат за него. Според запознати Роналдиньо преди всеки голям мач на Милан полага много грижи да изглежда добре и посещава само един и същ фризьорски салон. Преди дербито на Милано компания във фризьорския салон на Роналдиньо му правеше неговата нова любов Алина Домингос, като двамата няма да могат да празнуват на Свети Валентин, но бразилецът е обещал много романтично пътуване на своята възлюбена в началото на следващата седмица, което разбира се ще трябва да бъде кратко, тъй като на Карло Анчелоти няма да му бъде никак приятно Рони да отсъства дълго от тренировъчния режим на отбора още повече, че не се намира в добра спортна форма.
Тя е ясна - специалния ще гледа пак тъпо къдриците а Рони както през есентаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussiПървоначално изпратено от HakkinenВ Неделя в италианската Серия А ще се изиграе едно от най-големите европейски дербита - Интер срещу Милан. Нека който иска да сподели очакванията си за този мач, че напоследък нещо много задълбаваме с Премиършип и по-конкретно Пуул и МЮ (за което и аз нося не малка вина, разбира се).
Новините от Милан са, че Кака няма да вземе участие в този мач, което много сериозно накланя везните в едната посока... но пък аз съм пристрастен и може просто да ми се иска Интер да са фаворити в този мач... Затова чакам и други мнения
FORZA MILAN !!!
Милан трябва да се реваншира пред тифозите си заради равенството срещу Реджина от последния кръг!
Освен това се надявам Интер да загуби максимално точки, в полза на Ювентус...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenВ Неделя в италианската Серия А ще се изиграе едно от най-големите европейски дербита - Интер срещу Милан. Нека който иска да сподели очакванията си за този мач, че напоследък нещо много задълбаваме с Премиършип и по-конкретно Пуул и МЮ (за което и аз нося не малка вина, разбира се).
Новините от Милан са, че Кака няма да вземе участие в този мач, което много сериозно накланя везните в едната посока... но пък аз съм пристрастен и може просто да ми се иска Интер да са фаворити в този мач... Затова чакам и други мнения
FORZA MILAN !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Anton Chigurh
Между другото мача ще е хикс или победа за Мила. Гледах последния мач на Милан и Пато много ми хареса. Натрупал е физика и самочувствие и играе много добре. Кака влиза във форма, което е много важно за Милан. Нашите ще се пазат за мача с Манчестър. Ох два мои любими отбора ще играят кеф.
А и Хаки за малко да забравя:
Коментар
Коментар