Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
-
В Неделя в италианската Серия А ще се изиграе едно от най-големите европейски дербита - Интер срещу Милан. Нека който иска да сподели очакванията си за този мач, че напоследък нещо много задълбаваме с Премиършип и по-конкретно Пуул и МЮ (за което и аз нося не малка вина, разбира се).
Новините от Милан са, че Кака няма да вземе участие в този мач, което много сериозно накланя везните в едната посока... но пък аз съм пристрастен и може просто да ми се иска Интер да са фаворити в този мач... Затова чакам и други мнения"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamПри големите часовници е като при големите автомобили и големите пистолети
Коментар
-
Anton Chigurh
Както знаете Hublot стана един от многото спонсори. Вижте за какво става въпрос. Изумен съм. Повече инфо тук: http://www.hublot.com/hublot_prod/si...l_bang_ang.pdf Много бих искал да си го взема, но на тези 10 евра, които трябва да дам им гледам като 50 2011
От друга страна и Ливърпул за изкарали наскоро техен часовник.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от polki7-5 , 3-6 , 6-2
Nadal win
Не му вървеше на мрежата на нашто момче, но игра със самочувствие!
След 2-2 в третия сет и две пропуснати възможности за нов пробив /трети/ се срина психически!
що реши , че съм за Надал ??????
пп. Аз съм фен на Надал с/у Федерер !
когато Надал беше на годините на Григор и аз го подържах , но след това взе да става доста арогантен и спрях да го подкрепям
аз съм за Федерер срещу Надал - харесвам скромните хора - и аз съм такъв .......fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от polki7-5 , 3-6 , 6-2
Nadal win
След 2-2 в третия сет и две пропуснати възможности за нов пробив /трети/ се срина психически!
що реши , че съм за Надал ??????
пп. Аз съм фен на Надал с/у Федерер !
Коментар
-
Първоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от polki7-5 , 3-6 , 6-2
Nadal win
що реши , че съм за Надал ??????fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар