IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• В Неделя в италианската Серия А ще се изиграе едно от най-големите европейски дербита - Интер срещу Милан. Нека който иска да сподели очакванията си за този мач, че напоследък нещо много задълбаваме с Премиършип и по-конкретно Пуул и МЮ (за което и аз нося не малка вина, разбира се).
      Новините от Милан са, че Кака няма да вземе участие в този мач, което много сериозно накланя везните в едната посока... но пък аз съм пристрастен и може просто да ми се иска Интер да са фаворити в този мач... Затова чакам и други мнения
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Първоначално изпратено от B.Graham
        При големите часовници е като при големите автомобили и големите пистолети
        Признай, че е много красив!
        Верно е.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          При големите часовници е като при големите автомобили и големите пистолети
          Признай, че е много красив!

Коментар

• При големите часовници е като при големите автомобили и големите пистолети
            Life won't wait for you.

Коментар

• Както знаете Hublot стана един от многото спонсори. Вижте за какво става въпрос. Изумен съм. Повече инфо тук: http://www.hublot.com/hublot_prod/si...l_bang_ang.pdf Много бих искал да си го взема, но на тези 10 евра, които трябва да дам им гледам като 50 2011

От друга страна и Ливърпул за изкарали наскоро техен часовник.....

Коментар

• Първоначално изпратено от proizvoditel
                Първоначално изпратено от polki
                Първоначално изпратено от proizvoditel
                7-5 , 3-6 , 6-2

Nadal win
                Сякаш си бил за Надал !

Не му вървеше на мрежата на нашто момче, но игра със самочувствие!

След 2-2 в третия сет и две пропуснати възможности за нов пробив /трети/ се срина психически!
                кратка и точна информация за хората които не са информирани

що реши , че съм за Надал ??????
                Изв. за момент си бех повервал, че Григор ще го победи! Още съм превъзбуден!

пп. Аз съм фен на Надал с/у Федерер !
                навярно си загубил пари и си се превъзбудил в повече

когато Надал беше на годините на Григор и аз го подържах , но след това взе да става доста арогантен и спрях да го подкрепям

аз съм за Федерер срещу Надал - харесвам скромните хора - и аз съм такъв .......
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                  Първоначално изпратено от proizvoditel
                  7-5 , 3-6 , 6-2

Nadal win
                  Сякаш си бил за Надал !

След 2-2 в третия сет и две пропуснати възможности за нов пробив /трети/ се срина психически!

Изв. за момент си бех повервал, че Григор ще го победи! Още съм превъзбуден!

пп. Аз съм фен на Надал с/у Федерер !
                  СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• Последният оцелял

Коментар

• Първоначално изпратено от proizvoditel
                      7-5 , 3-6 , 6-2

Nadal win
                      Сякаш си бил за Надал !

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                        7-5 , 3-6 , 6-2

Nadal win
                        Сякаш си бил за Надал !

Коментар

• Блестяща игра на Григор !

Най-точна оценка за контрола на мача е от залозите в betfair - от 1.04 за Надал преди мача - през 1.02 за него след първия гейм до 1.82 при 2-2 в третия сет и двете възможности за пробив на Григор !

Коментар

• 7-5 , 3-6 , 6-2

Nadal win

Коментар

• ааа...
                              да кво стаа на мачъ ???
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Qm222...p?news_id=3349

!!!!
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X