IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от polki
    сигурно знаете , че ги разследват и по всяка вероятност ще им отнемат титлата за миналата година
    Да да да това само ти си го мислиш. Ако искаш може да се хванем на едно басче на 100 лева, че няма да им я отнемат. :wink: Интер да не са измамници, като Милан и Ювентус, които се дискредитираха безвъзвратно.
    не , бе , не

интер не са измамници

Разследват Интер за уредени мачове
    Нещеш басче така ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Първоначално изпратено от polki
      сигурно знаете , че ги разследват и по всяка вероятност ще им отнемат титлата за миналата година
      Да да да това само ти си го мислиш. Ако искаш може да се хванем на едно басче на 100 лева, че няма да им я отнемат. :wink: Интер да не са измамници, като Милан и Ювентус, които се дискредитираха безвъзвратно.
      не , бе , не

интер не са измамници

Разследват Интер за уредени мачове
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Стоичков тръшка телефона на Томов16 февруари 2009, 13:12БГ Футбол

София, България

изпрати на приятел Шефът на ЦСКА прави несполучлив опит да говори на два пъти с Камата Христо Стоичков е отказал да разговаря с Александър Томов на два пъти. Шефът на Надзорния съвет на ЦСКА се обадил на Камата навръх рождения му ден – на 8 февруари, но връзката прекъснала. В края на миналата седмица Томов отново е звъннал на Ицо, който този път го изрязал от раз. “Не мога да говоря сега, зает съм. Няма смисъл да ме търсиш повече, защото ангажиментите ми са безкрайни”, заявил изненадващо със спокоен тон Стоичков.
        Пред свои приятели Ицо коментирал, че не иска да се чува с човека, който е съсипал ЦСКА. “Не знам за какво ме търсеше, не искам и да научавам. Кой го знае – току-виж, че се мъчи и мене нещо да ме финтира. Ама аз нямам намерение да приказвам с такива като него”, вече в свой стил отсякъл Стоичков./БЛИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от karasuliev
          Последно искаш ли пълен контрол или не искаш? Ако не искаш - да звънна на Рик Пари да върне Кийн
          Абе звънни му да вземе я Виля, я Оуен, я Бари
          Тц, не ще...Вика, че президентите им били костеливи. Не искали и да чуят за "делкане". Не разбрах какво има предвид!

Коментар

• Първоначално изпратено от karasuliev
            Последно искаш ли пълен контрол или не искаш? Ако не искаш - да звънна на Рик Пари да върне Кийн
            Абе звънни му да вземе я Виля, я Оуен, я Бари
            Life won't wait for you.

Коментар

• БЕНИТЕС: ТАКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ

Всеки, на който му остава договор за само една година, като цяло няма нищо, а аз имам само една година и половина”, обясни сложната ситуация Бенитес.

„Когато хората, дали в клуба или извън него, разбират, че ако мениджърът има само толкова малко оставащо време, той е мъртъв.”

„Имам 10 или 12 асистенти, чийто договори са до юни, Как може треньора да ръководи проект както трябва, ако неговият екип продължава да не е сигурен за две или три години напред?”

„Искам да изясня нещо: Никога не съм искал пълния контрол върху трансферите. Искал съм да имам влияние, за да взимам решения и да водя тима по начина, по който виждам, че трябва. Това не е същото.”

„Ако кажа, че Реал Мадрид е върха в треньорската кариера, ще излезе, че искам да напусна Ливърпул. Не мисля за напускане и се надявам, че ще остана тук за дълго време, но разбира се, че Реал би перфектен завършек на кариерата на всеки, моята обаче не в края си”, категоричен е мениджърът на Ливърпул.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

Коментар

• Време е татко Карло да смени отбора.
                  Великите отбори трябва да бъдат водени от велики треньори.
                  А Карло не е от тях.

Коментар

• Страхотен мач просто !!! Отворен, с много положения и пред двете врати, с голям заряд.. После нека ми разправят, че английското първенство било най-красивото..

Яд ме е само за 2 неща: че Кака не можа да вземе участие, тъй като без него Милан са половин отбор и за несправедливия първи гол на Интер.

Все пак честито на феновете на Интер, вече почти 99% е сигурно, че ще вземат Скудетото.
                    А аз като фенка на Милан ще се надявам да запазят поне 2-рото място, да вземат УЕФА и да махнат татко Карло на края на сезона
                    Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• дааааааааа

интерчето си е жалко отборче

подкрепяни постоянно от реферите

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Боже господи на Инзаги какъв гол му отмениха... красота!

Коментар

• Връщаме се в мача.

Коментар

• Страшен мач.
                            Но съм много ядосан.
                            Тоя съдия ще спечели милиони от този мач.

Коментар

• Какви жалки отбори бе polki. Това си е чист сблъсък между титани на европейския футбол.

На Амброзини му спестиха чист втори жълт, с което остана терена, така че нещата се нетират. Има някаква магия в това дерби, която е просто уникална. Много як мач.

Коментар

• Доста криминален първи гол на Интер, наистина Няма какво да си кривя душата... Иначе сме по-добри и второто може би ще добавим още голове, но пък този първи гол ще развали цялостното впечатление от мача за съжаление...
                                polki, аз жалки отбори на терена не виждам.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X