Две истински легенди на световния футбол. Колкото и да са ми омразни Реал просто не може да не уважаваш играч, като Раул. А за Гигс каквото и да кажем ще е малко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЧестито ви класиране на финала! (избързвам, защото няма какво да се обърка в ответния мач). Не гледах кой знае колко внимателно снощи, но впечатлението ми е, че Юнайтед имаха смазващо превъзходство и вече могат да се концентрират върху важните си мачове в PL преди да дойде време за финалния мач.
и да не забравя да си пусна пак прогнозите от преди месец:
Първоначално изпратено от Грую Груев на 22.03Не се дъляйте, ето ви прогнозите за отделните купи и отбори:
МанЮ - Шипъ и отпадане от Челси и Шити за другите 2 купи
Арсенал - калъфка (2 или 3- без значение)
Челси - финал за ШЛ, кво ще стане там: ако са с Барса - минимални шансове, ако са с Реал - ще паднат на 100% + 2-3 място
Шити - ФАКъп и (4-5 място)
Тотенхам - достойно отпадане от ШЛ + 4-5 място
Ливера - достойно 6-то място и не губете кураж за следващия тираж, т.е. до следващата КоледаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕйй голямо четкане на тия Юнайтед и на феновете им! Ай поспрете се малко де, чудо голямо станало като победили един безобразно слаб противник. Че те Шалке с такава игра ще се борят против изпадане в Премиършип редом с Улвс, Уигън и Чуковете, голямо нещо станало че Манчо ги били "смазали" Ще ги видим на финала срещу Мауриньо как ще бъдат отнесени като куцо пиле домат А и ако загубят и вече "спечелената" титла в Англия май и те като Арсенал ще останат без трофей тоя сезон, нищо че толкова много всички всячески се опитват да ги бутат... Манчо та Манчо, голям отбор няма що"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕйй голямо четкане на тия Юнайтед и на феновете им! Ай поспрете се малко де, чудо голямо станало като победили един безобразно слаб противник. Че те Шалке с такава игра ще се борят против изпадане в Премиършип редом с Улвс, Уигън и Чуковете, голямо нещо станало че Манчо ги били "смазали" Ще ги видим на финала срещу Мауриньо как ще бъдат отнесени като куцо пиле домат А и ако загубят и вече "спечелената" титла в Англия май и те като Арсенал ще останат без трофей тоя сезон, нищо че толкова много всички всячески се опитват да ги бутат... Манчо та Манчо, голям отбор няма що
И ние като Артилерията правим страхотните си мачове срещу по-слабички отбори - при нас Шалке, Блекбърн, Бирмингам, Уигън...
При вас - Блекпул, Уигън, Болтън...
Коментар
-
За бас удеалния сценарий би бил Реал да се класират на финала с цената на втори жълти за Роналдо и Ди Мария.
Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнениеНа картон от наказание: Раул Албиол, Кристиан Роналдо, Анхел ди Мария, Серхио Рамос
....това е интересно....БарЦите..нямат ..."мишени"...преди мача...
..дано изнервят гелосаната пръчка...и "дървените ръчички"....купа не видели..The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнениеНа картон от наказание: Раул Албиол, Кристиан Роналдо, Анхел ди Мария, Серхио Рамос
....това е интересно....БарЦите..нямат ..."мишени"...преди мача...
..дано изнервят гелосаната пръчка...и "дървените ръчички"....купа не видели..
За днес мисля, че БарЦелона ще бие, защото ще им свири Волфганг Щарк, който е фен на Меси и няма да остави "балерините" да го ритат както на финала за купата на краля!
Все пак мачът е на Бернабеу така, че всичко е възможно, но мисля че напред ще продължат каталунците и пак ще съм в положение да се чудя за кой да държа на финала, както преди 2 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЧестито ви класиране на финала! (избързвам, защото няма какво да се обърка в ответния мач). Не гледах кой знае колко внимателно снощи, но впечатлението ми е, че Юнайтед имаха смазващо превъзходство и вече могат да се концентрират върху важните си мачове в PL преди да дойде време за финалния мач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНямам нищо против аз да взима точно такива дърва и да играем финал за ШЛ през 2-3 години и да печелим титлата в Англия на 2-3 години.
Съра се опита да го привлече, но Нойер каза че иска в Байерн.
Пък и това че от дете е фен на Шалке не значи, че не може да отиде в Байерн, защото тяхния голям враг е Дортмунд. В Германия по принцип всички ОТБОРИ мразят Байерн, защото е най-богатия и им купува най-добрите играчи, но при играчите май не е точно така
Коментар
-
Честито ви класиране на финала! (избързвам, защото няма какво да се обърка в ответния мач). Не гледах кой знае колко внимателно снощи, но впечатлението ми е, че Юнайтед имаха смазващо превъзходство и вече могат да се концентрират върху важните си мачове в PL преди да дойде време за финалния мач."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз пък мисля, че ще играе в Байерн, Ювентус или Севиля!
Дано е първото, защото с Нойер на вратата с Роббери по двете крила отпред ще стои и ще вкарва головете във вратата само!
Ювентус и Севиля играят поддържаща роля в първенствата си пък и максимум вторите да играят в ЛЕ догодина!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение...ай чИститУ..на феновете на МанчЪ...искрено им завиждам за класирането на финалето....уффффф..още отсега ми е тегаво за мача вечерта....мойте Бърцилони...много куцо и сакато в дефанса..и баШ сега на 1/2 ..и то срещу тия чаршафи .......
..ама то 1ората са го казали...требе си и късмет понякога...абе дано не паднем с разлика ..че пак язък ...за финалчето...нооо..и 1/2.. си е 1/2....пък то нашето си е направо финал преди ФиналЪ...за 2 поредна година...дейш.....
Очаквам голям мач довечера, пък да видимNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Нямам нищо против аз да взима точно такива дърва и да играем финал за ШЛ през 2-3 години и да печелим титлата в Англия на 2-3 години.
Съра се опита да го привлече, но Нойер каза че иска в Байерн.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДъртия явно се е стиснал като кокоши гъз, за да се разтвори като майска роза за поредното дърво тип Скоулс, Карик, Флечър и т.н.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетака е и на Барса са спонсор и клипчето е добро. В Бг обаче имаме огромна неприязън към Тирция и някакъв пиетет към Сърбия и Гърция, а реално Турция ни е най-малкия проблем поне в последните 100 години (миналото си е минало и не сме го забравили), за разлика точно от малякия и шумадия. те затова и повечето подскачат като кажа Турция - аз не го казвам като обида (щели да го шибат манафите и прочие фенски бълвочи), а като констатация, че въпреки че е голмайстор в Шипъ, характерът му на женски полов орган, който безропотно изпълнява команди, ще го запрати в първенство, което е много класи под настоящото му ниво.
Дано е първото, защото с Нойер на вратата с Роббери по двете крила отпред ще стои и ще вкарва головете във вратата само!
Ювентус и Севиля играят поддържаща роля в първенствата си пък и максимум вторите да играят в ЛЕ догодина!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДаже и Колчо има на какво да се радва от вчерашния мач:Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар