IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Две истински легенди на световния футбол. Колкото и да са ми омразни Реал просто не може да не уважаваш играч, като Раул. А за Гигс каквото и да кажем ще е малко.

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Честито ви класиране на финала! (избързвам, защото няма какво да се обърка в ответния мач). Не гледах кой знае колко внимателно снощи, но впечатлението ми е, че Юнайтед имаха смазващо превъзходство и вече могат да се концентрират върху важните си мачове в PL преди да дойде време за финалния мач.
      Е, то с Жалке, дето са на нивото на Астън Вила, ама с добър вратар, какво да говорим повече. Имаха лесна група - минаха я. С Валенсия явно завъртяха бетингите (все пак Валенсия май от това се издържат - бетинги и трансфери. Стадионът им е тотална кочина отвън - недострен мръсен, миризлив, нищо общо с Бернабеу и Камп Ноу. Севиля и те са същата бира), ама с Интер какво стана? Верно, че Интер са трагедия, ама 2:5 си е цифра. Аз не ги пуснах Манчо (на отстраняване), макар да бях убеден - просто си изчершах раничко лимита за този месец - гоелми залози на чорбата с Черно море като гости (на Х2) и на отстраняването на Жалке от Интер, а да го игаря с 50-60 евро не си заслужаваше. Сега Манчо са на финал, но все още имат шанс за 3 калъфки - първата я получиха от смешното Шити, втората (ШЛ) име почти на 100% сигурна, а за третата трябва сами да се преебат, но те не са такъв отбор.

и да не забравя да си пусна пак прогнозите от преди месец:

Първоначално изпратено от Грую Груев на 22.03
      Не се дъляйте, ето ви прогнозите за отделните купи и отбори:
      МанЮ - Шипъ и отпадане от Челси и Шити за другите 2 купи
      Арсенал - калъфка (2 или 3- без значение)
      Челси - финал за ШЛ, кво ще стане там: ако са с Барса - минимални шансове, ако са с Реал - ще паднат на 100% + 2-3 място
      Шити - ФАКъп и (4-5 място)
      Тотенхам - достойно отпадане от ШЛ + 4-5 място
      Ливера - достойно 6-то място и не губете кураж за следващия тираж, т.е. до следващата Коледа
      май-май само Чукотките ми убягнаха, за момента
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Ейй голямо четкане на тия Юнайтед и на феновете им! Ай поспрете се малко де, чудо голямо станало като победили един безобразно слаб противник. Че те Шалке с такава игра ще се борят против изпадане в Премиършип редом с Улвс, Уигън и Чуковете, голямо нещо станало че Манчо ги били "смазали" Ще ги видим на финала срещу Мауриньо как ще бъдат отнесени като куцо пиле домат А и ако загубят и вече "спечелената" титла в Англия май и те като Арсенал ще останат без трофей тоя сезон, нищо че толкова много всички всячески се опитват да ги бутат... Манчо та Манчо, голям отбор няма що
        Не ги четкам, просто отбелязвам факта, че си взеха заслужена победа снощи. Това че както обикновено попаднаха в слабия поток до финала го оставям без коментар
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Ейй голямо четкане на тия Юнайтед и на феновете им! Ай поспрете се малко де, чудо голямо станало като победили един безобразно слаб противник. Че те Шалке с такава игра ще се борят против изпадане в Премиършип редом с Улвс, Уигън и Чуковете, голямо нещо станало че Манчо ги били "смазали" Ще ги видим на финала срещу Мауриньо как ще бъдат отнесени като куцо пиле домат А и ако загубят и вече "спечелената" титла в Англия май и те като Арсенал ще останат без трофей тоя сезон, нищо че толкова много всички всячески се опитват да ги бутат... Манчо та Манчо, голям отбор няма що
          Ами така е!
          И ние като Артилерията правим страхотните си мачове срещу по-слабички отбори - при нас Шалке, Блекбърн, Бирмингам, Уигън...
          При вас - Блекпул, Уигън, Болтън...

Коментар

• За бас удеалния сценарий би бил Реал да се класират на финала с цената на втори жълти за Роналдо и Ди Мария.

Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
            На картон от наказание: Раул Албиол, Кристиан Роналдо, Анхел ди Мария, Серхио Рамос
            ....това е интересно....БарЦите..нямат ..."мишени"...преди мача...
            ..дано изнервят гелосаната пръчка...и "дървените ръчички"....купа не видели..

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
              На картон от наказание: Раул Албиол, Кристиан Роналдо, Анхел ди Мария, Серхио Рамос
              Това и аз го четох. Даже ще ми е интересно ако някой (най-вече КР получи втори на реванша) и Моу пак излъже БарЦелона какво ще правят на финала!

За днес мисля, че БарЦелона ще бие, защото ще им свири Волфганг Щарк, който е фен на Меси и няма да остави "балерините" да го ритат както на финала за купата на краля!
              Все пак мачът е на Бернабеу така, че всичко е възможно, но мисля че напред ще продължат каталунците и пак ще съм в положение да се чудя за кой да държа на финала, както преди 2 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Честито ви класиране на финала! (избързвам, защото няма какво да се обърка в ответния мач). Не гледах кой знае колко внимателно снощи, но впечатлението ми е, че Юнайтед имаха смазващо превъзходство и вече могат да се концентрират върху важните си мачове в PL преди да дойде време за финалния мач.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Нямам нищо против аз да взима точно такива дърва и да играем финал за ШЛ през 2-3 години и да печелим титлата в Англия на 2-3 години.

Съра се опита да го привлече, но Нойер каза че иска в Байерн.
                  Съгласен съм с Никола и аз четох изказване, че не ще да излиза в чужбина

Пък и това че от дете е фен на Шалке не значи, че не може да отиде в Байерн, защото тяхния голям враг е Дортмунд. В Германия по принцип всички ОТБОРИ мразят Байерн, защото е най-богатия и им купува най-добрите играчи, но при играчите май не е точно така

Коментар

• На картон от наказание: Раул Албиол, Кристиан Роналдо, Анхел ди Мария, Серхио Рамос

Коментар

• Честито ви класиране на финала! (избързвам, защото няма какво да се обърка в ответния мач). Не гледах кой знае колко внимателно снощи, но впечатлението ми е, че Юнайтед имаха смазващо превъзходство и вече могат да се концентрират върху важните си мачове в PL преди да дойде време за финалния мач.
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Аз пък мисля, че ще играе в Байерн, Ювентус или Севиля!
                        Дано е първото, защото с Нойер на вратата с Роббери по двете крила отпред ще стои и ще вкарва головете във вратата само!
                        Ювентус и Севиля играят поддържаща роля в първенствата си пък и максимум вторите да играят в ЛЕ догодина!
                        За севиля е смешно да се помисли, че ще извадят 20 милки На Юве - ок, може и да стане, ама дали ще извадят 20 милки. А на Байрен за какво им е?
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
                          ...ай чИститУ..на феновете на МанчЪ...искрено им завиждам за класирането на финалето....уффффф..още отсега ми е тегаво за мача вечерта....мойте Бърцилони...много куцо и сакато в дефанса..и баШ сега на 1/2 ..и то срещу тия чаршафи .......
                          ..ама то 1ората са го казали...требе си и късмет понякога...абе дано не паднем с разлика ..че пак язък ...за финалчето...нооо..и 1/2.. си е 1/2....пък то нашето си е направо финал преди ФиналЪ...за 2 поредна година...дейш.....
                          айде и ти като Никола - трай, дане чуе дявола и пу, да не са уроки. Барса имат достатъчно играчи, а и отбпрът им е Меси и 10 принцеси (едно вреем имаше лаф във вестник Футбол след един мач на Уругвай - Един Франческоли и 10 кока коли, та сега леко плагиатствам). Играта на Реал е една - да хванат Меси, а кой ще са останалите принцеси е все едно - ако Меси не бъде хванат, всичко ви е ок, ако го хванат, все тая кои ще са останалите 10

Очаквам голям мач довечера, пък да видим

Коментар

• Нямам нищо против аз да взима точно такива дърва и да играем финал за ШЛ през 2-3 години и да печелим титлата в Англия на 2-3 години.

Съра се опита да го привлече, но Нойер каза че иска в Байерн.
                            Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Дъртия явно се е стиснал като кокоши гъз, за да се разтвори като майска роза за поредното дърво тип Скоулс, Карик, Флечър и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              така е и на Барса са спонсор и клипчето е добро. В Бг обаче имаме огромна неприязън към Тирция и някакъв пиетет към Сърбия и Гърция, а реално Турция ни е най-малкия проблем поне в последните 100 години (миналото си е минало и не сме го забравили), за разлика точно от малякия и шумадия. те затова и повечето подскачат като кажа Турция - аз не го казвам като обида (щели да го шибат манафите и прочие фенски бълвочи), а като констатация, че въпреки че е голмайстор в Шипъ, характерът му на женски полов орган, който безропотно изпълнява команди, ще го запрати в първенство, което е много класи под настоящото му ниво.
                              Аз пък мисля, че ще играе в Байерн, Ювентус или Севиля!
                              Дано е първото, защото с Нойер на вратата с Роббери по двете крила отпред ще стои и ще вкарва головете във вратата само!
                              Ювентус и Севиля играят поддържаща роля в първенствата си пък и максимум вторите да играят в ЛЕ догодина!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Даже и Колчо има на какво да се радва от вчерашния мач:
                                жалко - Нойер е страхотен вратар, а Съра е ултра кухо парче, че не го взе. Байрен е калси под Манчо в последните години, а и Шалке и Баварците се мразят. Ако Нойер не им е фен на Машините от малък, не виждам защо, ако му дадат някое паундче да не замине в Манчо, ама Дъртия явно се е стиснал като кокоши гъз, за да се разтвори като майска роза за поредното дърво тип Скоулс, Карик, Флечър и т.н.

Коментар

Working...
                                X