Барса
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
.....мдаааа .... ще продължа малко в стил ..да става лаф-моабета...ето и едно прогноза от мен...коренна промяна на халфовата линия...от страна на Барса...предвид контузиите...на Иниеста и липсата на защита...очаквам Педро...и Кейта да бъдат по-прибрани...съответно Масчерано ще пълни дупките в защита...и ще играе по-близо до Кейта...Меско...свободна роля..по крилата..Вилята...самотен бегач..напред...абе направо ще бъде друг мач....шанса на реал е да мачкат ... разбирай изострят играта от самото начало и бърз гол...нещата с Интер пред година при онова 3-1 бяха не малко следствие на бус-трипа заради исландската "печка"..дето окади Европа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДовечера Барцелона ще бие. Mark my words. Много лесно е да се каже, че Реал ще бият. Търся изненадата.
И Пеп нещо взел да се поизпуска с нервата, та довечера ще е интересно. Аз няма да го играя, а за реванша ще го мисляNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДовечера Барцелона ще бие. Mark my words. Много лесно е да се каже, че Реал ще бият. Търся изненадата.
Мачът е (както се казва) 1-Х-2!
За това според мен Х, но всичко зависи кой ще вкара гол и кога!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеФантастична победа на Григор Димитров в Мюнхен
Браво, Гришо!!!!
За пореден път се доказа и че който се е докопал до безплатния секс на нашите шаврантии (ама иначе пък са страхотни) не е прокопсал. И Гришата беше тръгнал по този път, но добре, че го вразумиха овреме и не припарва често до България. така пак се върна на пътя към победите. Още веднъж - браво, Гришо!!!!
П.С. Същото,з а съжаление, не може да се каже за Пиронката и макар да правя добри пари от постоянните и загиби от по-ниско поставени състезателки пти доооста прилични йкоефициенти, хич не ми екеф за нея. жалко и че ще се изпълни прогнозата ми, че след Вимбледона ще се бори пак да влезе в топ 100 (за съжаление Уинбълдън се оказа дед кет баунс, ане възходяща тенденция) и ще се получи невиждан в родната история на тениса парадокс - за пръв път ще имаме по-високо класирал се мъж в АТП, отколкото жена в УТАNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
БРАВО!!!
Фантастична победа на Григор Димитров в Мюнхен
27.04.2011 15:26
8
Българинът отрази два мачбола и пречупи съпротивата на коравия Маркос Багдатис по пътя си към четвъртфиналите
Най-добрият наш тенисист Григор Димитров записа впечатляваща победа в тазгодишното издание на международния тенис турнир на землена настилка в Мюнхен с общ награден фонд 450 000 евро.
В среща от втория кръг на надпреварата младият ни талант стигна до впечатляващ обрат срещу миналогодишния полуфиналист и поставен под номер 4 в основната схема Маркос Багдатис – 3/6, 7/6, 6/2.
Българинът започна по най-добрия начин срещата с убедително спечелен сервис гейм на нула, но за огромно съжаление допусна пробив във второто си подаване, който в последствие се оказа решаващ за загубата му на първия сет.
Във втората част двубоят стана още по-оспорван, като Багдатис разчиташе най-вече на великолепния си начален удар, но Димитров противодействаше успешно със стабилна и разнообразна игра от основната линия.
Така, след като и двамата не допуснаха пробив се стигна до драматичния тайбрек, в който кипърецът имаше два мачбола при 6:4. В този момент първата ни ракета показа забележително хладнокръвие и воля за победа, успя да неутрализира първата опасност, при сервис на Багдатис, а след това с великолепен сервис и форхенд уинър стигна до крайното 8:6.
В началото на заключителната трета част Григор Димитров изглеждаше много по-свежият тенисист на корта и стигна до пробив в третия гейм, след неуспешна къса топка от страна на миналогодишния полуфиналист в надпреварата.
В тези минути ясно пролича, че нивото на игра на Багдатис рязко спадна, което умело бе използвано от възпитаника на Макнамара и с търпение и постоянство Гришо стигна до един от най-големите си успехи сред професионалистите.
Коментар
-
Да пробваме по една прогноза за довечера!
Сега като прочетох статията Сан Икер и Реал Мадрид ще преследват уникален рекорд на Милан мисля, че няма да успеят да го постигнат и мачът ще завърши 1-1!
Коментар
-
а ето и едно за полки - Арсенал: Продаваме Фабрегас през лятото. Мениджърът Арсен Венгер ще склони да се раздели със звездата си, ако някой плати 35 млн. паунда за него., както казах и преди, нещата се навързват - Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще разполага с 40 милиона паунда, за да закупи нови футболисти за следващия сезон, информират английските медии.. Останаха 5 милки, дето ще ги извади сащианецът от джоба си. Жалко за Арсенал - симпатизирам им заради стила на игра, но новият хамариканец не е китка (засега). Мужикът беше по-добрият вариант - щеше да налива кинти, а този ще търси профитабилити. Жалко.
Сега и ако Венгер не се окаже жеснки полов орган като Барбуката и си държи на думата Освен това мениджърът на „топчиите” е поискал гаранция от Стан Кронки, че Франсеск Фабрегас няма да бъде продаден през летния трансферен прозорец., то нищо добро не очаква Арсенал.
Ако и Съра си тръгне и не дойде Моу, Чукотките запазят малоумното Татко Карло, а Шитните не разкарат Манчини - Ливера имат напъ;но реални шансове за титлата догодина - това без ирония, даже ще им симпатизирам, ако не играят прекалено дърварскиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДаже и Колчо има на какво да се радва от вчерашния мач:
Аз докат не вида черно на бело пудписан договор, не вервам ... а па и като гледам последния мач, мое и за не стигнем ф лигите на шампионете... дейш ...
Инак, вратаро напраи неколко страхотни спасявания ... На Чикирики напрао не му се верваше при добавката ...
...
Манчо заслужено си зеха комнтфортен аванс преди реванша и требва МНОГО да изтъпеят за да не са на финало ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемай-май само Чукотките ми убягнаха, за момента
Коментар
Коментар