IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Ей тука съм напълно съгласен с Полкито!

Не можеш да излезеш със система 4-6-0, за целия мач да имаш 1 удар и 3-4 центрирания пред вратата, ДА ВЛАДЕЕШ НА СОБСТВЕН ТЕРЕН ТОПКАТА ПРЕЗ 29% ОТ ВРЕМЕТО и да се надяваш на чудеса!

Верно че червения картон отвори мача, но Моу, КР и останалите вместо да се плюнчат на Щарк да вземат да теглят по една патка на този малоумник Пепе, за това БЕЗУМНО и най-вече БЕЗСМИСЛЕНО влизане!

ПП Този четвъртък съм много доволен, защото във вторник и сряда два от клубовете, на които симпатизирам си проправиха пътя към финала!!!
    Хайде ще отговоря и на теб и на полки тук:
    1. Влизането не е безумно - нито е отзад, нито е фронтално, нито е при загибена топка, нито е с вдигнати нагоре бутони, нито е в опорния крак. Което от горните да беше, щеше да е безспорен червен картон, маа не беше ни едно от горните. Стандартно единоборство, каквито в Англия стават поне по 10 на мач, а ако участва Скоулс или друго ренде може и към 20 да дойдат, безда ги санкционират, че дажи и публиката им пляска за мъжката игра, щото нали футболът не бил балет
    2. Барса са по-добрият отбор, всъщност са най-добрият отбор в света, защото имат Меси,. Да не се повтарям за милионен път с тезата за пълнежа и принцесите, ще цитирам Пепи Гуардиолов: Ние сме невероятни късметлии, че имаме Лео Меси в състава си. На 23 години той вече е трети голмайстор в историята на Барселона. Това е невероятно. Той е красотата в нашата игра, той Е нашата игра. Тъпото в случая е, че великият отбор на Барса не игра нищо, а само симулираше - видно бе, че и Барса са излезли за 0:0. Картонът реши мача.
    3. Моу не е велик, Моу е явление, също като Меси, Уникат. Когато играеш среу отбор с Меси:
    - няма как да се надиграваш с тях - можеш да го напрвиш веднъж, когато са изненадани и дойдат с голямата кошница - финала за Кралската купа и особено 1/2 финала миналата година са показателни. Когато се пробваш да повториш упражнението - следва 0:5 и Моу си научи урока
    - трябва да хванеш ИГРАЧЪТ на Барса - и Моу го хвана - до изгонването Меси бе фигурант, също като Роналдинята
    - трябва всеки път да ги изненадаш - ако приложиш същата тактика като предишния път си аут, защото Пепи Гуардиолов със своето малко мозъче точно това е очаквал. Затова и Моу сменя тактиката постоянно. Затова и игра, за да не получи гол и да го търси на реванша, където Барса щеше да атакува, Моу щеше да хване Меси и ако Барса не вкараха първото полувреме, щяха да се изнервят и т.н. и т.н.
    4. Би ли ми казал какво играха Барса до изгонването, че аз освен безсмилено разцъкване и симулации видях по едно положение и за Барса, и за Реал - твърдиш ли обратното?
    5. какво правеха играчите на Барса при втория гол на Меси - гледаха от близо, за да не изпуснат шоуто. Шо им е да търчат, нали си имат Меси
    6. каква е като цяло играта на Барса - безсмислени разцъквания в центъра с едно докосване и от време на време някой се юрне по фланга и центрира към Вия или просто я намлати напред, с цел Меси да изпревари защитата и да вкара гол, или пък пак чакаме гения на Меси да овърже 5-6 човека и или да вкара или да я сложи на тепсия на някой.
    7. и накрая нещо и за фън - тия у Каталуния освен, че са джеджета са и типичните каталуниш хомосекшуъли, т.е. правени са в гъз, щото са чко грозни. И Пужоля, И Шави, и Иниеста, и особено това последното фрийкче дето го пуснаха снощи са ебати грозниците. Ама така е, като се самоизолираш - остават само овцете, кравите и хомосекшуълите за шибинг и резултатът е налице. То за т'ва затриха и Златко Ибряма от там - щото не му издържаха на чара и завиждаха
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз не мога да разбера как това не е червен картон? Пепе изобщо не играе за топката. Вижте само къде е тя. С бутоните напред, високо вдигнат крак и дори не си го прибра жалкия урод. Алвеш наистина преигра, но това си е част от играта.

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Не беше ...
      това беше максимум за жълт ...
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• А как играха балеринките?????

О, прощавай! При 71/29 владеене на топката, явно е играл само единия отбор

Нещо да кажеш за подхода на Моуриньо към мача? Вярно, имаше симулации от страна на Барса, но след влизането на Пепе не би последвал червен картон само ако съдия на мача е Моу или някой роднина на Пепе

Как е възможно в домакинския си мач да се наредят целия отбор на 3-4 метра зад центъра и да чакат НЕЩО да се случи? Ами случи се: първо Пепе направи нещо, което му се случва често, след това Меси направи нещо, което пък на него му се случва още по-често.

И още нещо за подхода на Реал: още към 15-тата минута имаше една много показателна ситуация, при която Роналдо опита да пресира защитниците на Реал при изнасяне на топката, те си размениха 2-3 паса, при което той видя, че съотборниците му кротко си стоят на центъра и чакат да видят какво ще стане и се ядоса... втори такъв опит май нямаше!
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Истината е че през целия мач Барса се опитваха да изпросят червен картон на някой от играчите на Реал, но това не променя факта, че влизането на Пепе си беше за такъв.
          През първото полувреме Реал просто си играеше отзад бе да влиза по-остро и все пак без да дава някакви положения на каталунците. През второто балерините нещо си повярваха и взеха да "пресират" (направо да си ритат) гостите още в тяхното поле, но явно се престараха. Ако бяха запазили поведението си от първото полувреме мачът щеше да си свърши с 22 футболисти и 0 гола!!!
          +1

Не успях да гледам мача, но успях да гледам миналия за купата и с такива уроди като тия от Реал к'во друго да правиш освен да се пазиш... Хванах обаче студиото след мача и е просто е смешно да ми излизат пумита като вилито вуцов да умуват как Барса била подпирана последните години:confused Тоя дебил разбирал от футбол?! Излагация голяма..!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            ... но червения картон си беше задължителен.
            Не беше ...
            това беше максимум за жълт ...

Мисла, че не требваше да пуска черната маймуна в атака. За мене Жозето там напраи грешка, а после с тоя дупка в средата на терена, мача беше решен ...
            Подариха мача на Барса ...
            Педераски работи ...
            Меси - ВЕЛИКАН !!!
            Last edited by Колчо Слепеца; 28.04.2011, 10:13.
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Истината е че през целия мач Барса се опитваха да изпросят червен картон на някой от играчите на Реал, но това не променя факта, че влизането на Пепе си беше за такъв.
              През първото полувреме Реал просто си играеше отзад бе да влиза по-остро и все пак без да дава някакви положения на каталунците. През второто балерините нещо си повярваха и взеха да "пресират" (направо да си ритат) гостите още в тяхното поле, но явно се престараха. Ако бяха запазили поведението си от първото полувреме мачът щеше да си свърши с 22 футболисти и 0 гола!!!

Коментар

• Имам му туитъра на Рио и го следя. Неговите забележки бяха само за начина по който Алвеш преигра. Факт беше, че преигра но червения картон си беше задължителен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Груец, да не би да няма 100% червен картон тук?

колец, ами виж какво мисли по-въпроса човек от защитата на Манчo - Според британския защитник „актьорската игра” на Даниел Алвес е донесла червения картон на Пепе, а Педро също е преиграл, като падна на земята и се държеше за лицето, след сблъсък с Алваро Арбеола.

В своя „Туитър” Фърдинанд написа: „Това гмуркане и падане е смешно. Срамно е. Когато Педро гледа това, мислите ли, че ще си каже „Какво правя?”

Барса играха като пълни симуланти - или ти си на друго мнение????
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ....кеф...кеф...кеф...Меси....безспорен мастър на играта наречена футбол....
                    ..относно червения картон..и скимтенето на Мушмулиню...и сие....ами...пепе-то за пореден път доказа че е за освидетелстване олигофрен....с безумни пристъпи на дивотия......не се влиза така..в такъв мач..и за такава спорна топка ..

Коментар

• И при мен е така, но се надявам Манчестър Юнайтед да победи Барселона на финала, ако в крайна сметка се класират двата отбора.

Ако е това финала не знам честно казано как ще можем да се противопоставим на Барселона, но да се надяваме че САФ знае.

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      ПП Този четвъртък съм много доволен, защото във вторник и сряда два от клубовете, на които симпатизирам си проправиха пътя към финала!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                        груйче, имам чувството, че само ти и мъдуриньо може да се кефите на думите "Можехме да играем три часа и двубоят щеше да остане 0:0"
                        Ей тука съм напълно съгласен с Полкито!

Не можеш да излезеш със система 4-6-0, за целия мач да имаш 1 удар и 3-4 центрирания пред вратата, ДА ВЛАДЕЕШ НА СОБСТВЕН ТЕРЕН ТОПКАТА ПРЕЗ 29% ОТ ВРЕМЕТО и да се надяваш на чудеса!

Верно че червения картон отвори мача, но Моу, КР и останалите вместо да се плюнчат на Щарк да вземат да теглят по една патка на този малоумник Пепе, за това БЕЗУМНО и най-вече БЕЗСМИСЛЕНО влизане!

Коментар

• Груец, да не би да няма 100% червен картон тук?

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          (реално изгони пазача на Меси) и един велик Меси, когато му оставят поле за действие

Коментар

• груьо, за първи път срещам някой който не симпатизира на отбор, а на ......................... треньор

където е мъдуриньо, ти ставаш фен на неговия отбор

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Волфганг Щааааааарк
                            За пореден път се доказа тезата ми за един Меси и 10 принцеси. особено при втория гол ни един пърцилонец не се затича поне от куртоазия - те просто си знаят, че са бездарни и се оставиха на гения на Меси, като стояха неподвижно, за да не изпуснат най-интересното Бездарна Барса, играеща само с провокации, лежане и нарушения, смешен съдия, подарил им победата (реално изгони пазача на Меси) и един велик Меси, когато му оставят поле за действие. Честит финал на каталунските джуджета - дано Мангалчестър ги цепне на финала с грозна игра, червен картон на Меси и дузпа в 90-тата. Смешници - ако това е най-великият клуб в историята, то Левски и Цска са шампиони по феърплей

П.С. Ако Барса бяха играли красиво, без селски симулации и си бяха дръннали Реал щях да им кажа браво. Сега не мога - бездарни симуланти.
                            груйче, чудех се къде да пейстна тези вопли на кумира ти -> тук или в темата "бисери и вицове" и реших да е тук понеже ревете в синхрон

Жозе Моуриньо: Пожелавам на Гуардиола един ден да спечели заслужено Шампионската лига

Старши треньорът на "Реа" (Мадрид) Жозе Моуриньо продължи конфликта си с Хосеп Гуардиола и след загубата с 0:2 от "Барселона" в първия мач от полуфиналите в Шампионската лига. Специалния пожела иронично на колегата си "един ден да спечели заслужено" титлата в най-силния европейски клубен турнир.

Моуриньо показа разочарование от съдийството на Волфган Щарк. германският рефер изгони Специалния в 61-ата минута, веднага след като показа червен картон на Пепе.

"Говорим за един фантастичен отбор - "Барселона". И никой да не променя думите ми. Но не разбирам защо в равностоен двубой като днешния се прави това, което се направи. Съдиите във футбола са, за да гарантират равенството между всички. И след това нека спечели по-добрият", каза Моуриньо, цитиран от "Марка".

Португалският треньор на "Реал" каза, че отборът му вече е елиминиран. "Понякога малко ми е неприятно да живея в този свят, но това е нашият свят. Трябва да отидем в Барселона с цялата си гордост, без Пепе, който не направи нищо и без треньора му, който не може да бъде на пейката."

Моуриньо стигна още по-далеч в думите си срещу каталунците. "Днес се видя, че срещу "Барселона" нямаш никаква възможност. Защото УЕФА не оставя никой от останалите отбори да играе срещу тях. Не разбирам защо. Не знам дали е рекламата на УНИЦЕФ или защото са много симпатични..."

Специалния заяви, че не е казал нищо на съдията. "Просто се засмях и аплодирах решението му с два пръста. Нищо повече. Ако кажа на него и на УЕФА какво мисля, кариерата ми свършва днес. Затова ще задам само един въпрос: защо? Можехме да играем три часа и двубоят щеше да остане 0:0", каза Моуриньо.

Той се обърна и към Гуардиола, когото определи за "фантастичен треньор". "Но той спечели една Шампионска лига, която мен би ме било срам след скандала на "Стамфорд бридж" (бел. ред. - говори за втория двубой с "Челси" на полуфиналите през 2009 г., когато лондончани искаха три дузпи, а Андрес Иниеста вкара ценния гол за 1:1 в последната минута). А тази година, ако спечели, ще бъде след скандала на "Сантяго Бернабеу", добави португалецът.

Треньорът на белите припомни, че вече два пъти е триумфирал с Шампионската лига. "Първият път беше с "Порто" - от една държава, която обикновено не печели. И след това с "Интер", който не беше ставал шампион 50 години и не беше сед фаворитите. Спечелихме с работа, гордост, усилия и пот."

"Гуардиола заслуждава да спечели Шампионската лига в рамките на нормалното. Пожелавам му го, защото е много добър треньор, когото уважавам заради отличното му отношение през четирите години, в които работихме заедно. Уважавам го много като треньор и човек и му желая да сепчели Шампионската лига чисто, без инциденти", заяви Моуриньо.
                            груйче, имам чувството, че само ти и мъдуриньо може да се кефите на думите "Можехме да играем три часа и двубоят щеше да остане 0:0"
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Барса

Волфганг Щааааааарк
                              За пореден път се доказа тезата ми за един Меси и 10 принцеси. особено при втория гол ни един пърцилонец не се затича поне от куртоазия - те просто си знаят, че са бездарни и се оставиха на гения на Меси, като стояха неподвижно, за да не изпуснат най-интересното Бездарна Барса, играеща само с провокации, лежане и нарушения, смешен съдия, подарил им победата (реално изгони пазача на Меси) и един велик Меси, когато му оставят поле за действие. Честит финал на каталунските джуджета - дано Мангалчестър ги цепне на финала с грозна игра, червен картон на Меси и дузпа в 90-тата. Смешници - ако това е най-великият клуб в историята, то Левски и Цска са шампиони по феърплей

П.С. Ако Барса бяха играли красиво, без селски симулации и си бяха дръннали Реал щях да им кажа браво. Сега не мога - бездарни симуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Барса
                                МЕСИ

================================

просто е неизбежно нещата да не си дойдат по местата

.............. толкова милиони хвърлени за дебели балерини и накрая да играят в 70% от времето в защита си е срамота ............... начело с най-добрия преводач ли беше или треньор - не знам
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X