IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Пак ще напиша, както по-рано: ЗА МЕН ПРОБЛЕМА НА РЕАЛ ДОЙДЕ ОТ ТОВА, ЧЕ ПРЕЗ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ СЕ ОПИТАХА ДА "ИЗНЕСАТ ИГРАТА", т.е. да ритат футболистите на БарЦа, които си разцъкват в тяхната половина. Ако си бяха стояли мирно в мишата си дупчица щяха да спечелят стратегическо 0-0 и както написа Груьо на реванша нищо не се знаеше! (тук само ще вметна че на полувремето смятах да гася ТВто и да полягвам, че се отегчих максимално)

Така че не виждам какво реват след като те си поеха риска - трябваше да си понесат последиците.
    ако считаш ритането и кюскането за поемане на риск ок
    Мауриньо за пореден път се опита да убие футбола в типично италиански стил . този път не се получи . на моменти отборът му играеше с 10 човека зад центъра!!! само Роналдо беше изтеглен пред линията на центъра. това е антифутбол , това не може да бъде нормално в никакъв случай . провървя му няколко пъти с тази тактика - къде с умения къде с късмет , но 3-я път вече стомната с вода се счупи . и слава богу - такива изпълнения трябва да се забранят в тази игра . това не може да бъде футбол!!!
    Браво на Барселона и голям МЕСИ

Коментар

• Христо Стоичков преговаря за селекционер на Виетнам

новспорт.цом

Христо Стоичков е във Виетнам, където преговоря с местната футболна федерация за селекционерския пост, предаде репортер на Novsport.com. Камата не присъства на днешната пресконференция, чиято основна тема беше развитието на школата в Етрополе.

Новината съобщи благодетелят на школата на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров. Той се извини още в самото начало за отсъствието на легендарния футболист и обясни какви са причините за това.

"Късно снощи Стоичков излетя за Виетнам за преговори да поеме националния им отбор. Опциите, които му се предлагат са договор за 2 или 4 години. Доста спешно са станали нещата. В събота трябва да се прибере и тогава ще стане ясно дали той ще стане национален селекционер", уточни Димитров.

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
        ....сега за червения картон на Пепе...ами тоя дивак не се научи че като се влиза за топка не трябва да се изпозва дърварския метод напред с бутонките...при гола на финала за тенекето на Краля...по подобен начин взе една спорна топка..с изритване...но без засилване ...отмясто...нарита и топката и крака на опонента...тогава съдията се направи на улав..сега при изключително невзрачна ситуация посегна агресивно....хем..вижда че опонента е набрал...ама пусти две амеби в главата му...да ритне...та да ритне...изключително дървен футболист...жалко защото има таланта за голям защитник..но е пълен хахо...
        Пак ще напиша, както по-рано: ЗА МЕН ПРОБЛЕМА НА РЕАЛ ДОЙДЕ ОТ ТОВА, ЧЕ ПРЕЗ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ СЕ ОПИТАХА ДА "ИЗНЕСАТ ИГРАТА", т.е. да ритат футболистите на БарЦа, които си разцъкват в тяхната половина. Ако си бяха стояли мирно в мишата си дупчица щяха да спечелят стратегическо 0-0 и както написа Груьо на реванша нищо не се знаеше! (тук само ще вметна че на полувремето смятах да гася ТВто и да полягвам, че се отегчих максимално)

Така че не виждам какво реват след като те си поеха риска - трябваше да си понесат последиците.

Коментар

• ...да ,.Алвес симулира....пресили ...но защо никой нищо не казва за Ди Мария и Марсело...последния даже подло мушкаше с лакти...скъсаха се да падата като подкосени при всеки допир...и явно нажежаваха ...и без това изнервения мач...Бускета...и той редовното театро игра...но..на такава игра ...такова ниво......когато се играе повече футбол останалите аргументи увисват....и обратното...

Коментар

• ....сега за червения картон на Пепе...ами тоя дивак не се научи че като се влиза за топка не трябва да се изпозва дърварския метод напред с бутонките...при гола на финала за тенекето на Краля...по подобен начин взе една спорна топка..с изритване...но без засилване ...отмясто...нарита и топката и крака на опонента...тогава съдията се направи на улав..сега при изключително невзрачна ситуация посегна агресивно....хем..вижда че опонента е набрал...ама пусти две амеби в главата му...да ритне...та да ритне...изключително дървен футболист...жалко защото има таланта за голям защитник..но е пълен хахо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              И все пак не забравяйте що за "човек" е Пепе.

http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_...&feature=share
              Съвсем спокойно могат да го осъдят за опит за убийство!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                И все пак не забравяйте що за "човек" е Пепе.

И ?

Или ? - аз го помна това момче. Още от малък си беше буен ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• И все пак не забравяйте що за "човек" е Пепе.

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Нищо общо с това снощи нямаше мача Интер-Барса на Меаца! 3-1 с обрат като през по-голямата част от мача Интер нападаха. Опълчението беше на Камп Ноу
                    Този мач визирах и аз!
                    Този път Моу почна отрано - още в първия мач.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      А как играха балеринките?????

О, прощавай! При 71/29 владеене на топката, явно е играл само единия отбор

Нещо да кажеш за подхода на Моуриньо към мача? Вярно, имаше симулации от страна на Барса, но след влизането на Пепе не би последвал червен картон само ако съдия на мача е Моу или някой роднина на Пепе

Как е възможно в домакинския си мач да се наредят целия отбор на 3-4 метра зад центъра и да чакат НЕЩО да се случи? Ами случи се: първо Пепе направи нещо, което му се случва често, след това Меси направи нещо, което пък на него му се случва още по-често.

И още нещо за подхода на Реал: още към 15-тата минута имаше една много показателна ситуация, при която Роналдо опита да пресира защитниците на Реал при изнасяне на топката, те си размениха 2-3 паса, при което той видя, че съотборниците му кротко си стоят на центъра и чакат да видят какво ще стане и се ядоса... втори такъв опит май нямаше!
                      макар че съм отговорил, ще го направя оше веднъж:
                      1. Доколкото знам футболът е игра на голове, а не на притежание на топката, нали (ти си фен на Ливера и не би ме разбрал, но феновете на Арсенал биха ме разбрали). Колко голови положения имаха Барса до изгонването? А колко общо?
                      2. Ако това на Пепе е червен картон, по колко такива трябва да се вдигат на отявлен дървар като карагар? А на стивито джи? А на Рунтавия? А на Скоулс? да изреждам ли още? Елементарна игра за топката истрашна симулация на Алвеш - жалко, страхотен играч, но много ми падан в очите. Грешката на играчите на Смърдит беше, че не се усетиха на полувремето, че подобни неща ще продължат да се случват и вместо да започнат да симулират и те и да накъсат мача, те се поддадоха на провокациите
                      3. За тактиката написах - Барса трябва да се изненадва и да се хване Меси. След финала, всички чакаха отворен футбол - Моу се затвори. Убеден съм, че на реванша 9ако беше завършил 0:0 първия мач) щеше да се отвори и да атакува в един момент, евентуално давкара гол и пак да се затвори
                      4. Защо изгониха Моу? Затова, че ги поздрави за решението им ли? Не може да иронизораш явно малоумното решение на съдията ли?

И последно, че ми изникват други задачи: попитай някой извън феновете на Барса или Манчо (за тях е ясно зашо - Барса са по-добрият им вариант: Моу щеше да ги смачка и като тактика и като играчи, Пепи ще ги смачка като играчи, но имат шанс Съра да ги бодне с тактика, ако не е препил с шотландско менте предната вечер), дали имаше червен картон (може да изключиш и тези на Реал, естствено). Аз гледах мача с 3-ма фена на Барса (ама от тези дето са за Браса, щото Ристе Естойкоски /Кюрда/ е ритал нявгаш там), от тях двама бяха на мнение, че максимума е жълт картон, а един беше за червен, ама не за друго, ами щото: Тия Реал много са се затворили, а сега ще се поотвори мача. та така
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        БланкОпълчението не устиска така като НерАзудзурото лани...
                        Нищо общо с това снощи нямаше мача Интер-Барса на Меаца! 3-1 с обрат като през по-голямата част от мача Интер нападаха. Опълчението беше на Камп Ноу
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• БланкОпълчението не устиска така като НерАзудзурото лани...

ПП Груйче, да не забравяме къде беше мача! Барса само си цъкали, ....ами ще си цъкат като насреща имат 9 защитника и КР (същото като Меси и ...принцеси).
                          И колко голови положения създадоха домакините? подсказка: 1
                          И накрая Моу велик, а съдията ги прецакал...ами тя тяхната игра си беше прецакана! Обаче на Местая ги оставиха да ритат и за това успяха да направят няколко положения и в края на краищата да вдигнат купата и те си въобразиха, че и тук ще ги оставят! Същото е и при Ман Ю понякога - у дома здраво ритане, но в Европата - червени картони - пак заговори на УЕФА!!!
                          Last edited by man_united; 28.04.2011, 10:38.

Коментар

• .....червен...жълт...крайният е 0-2...
                            ама съдии ги покрепяли....ама симуланти били...ама грозни...ама изроди....на кой му пука..щом любимия отбор бие....аааа...естествено ..че на профуканите залози за хикс...
                            ...Барса не са безсмъртни..още е пресен спомена за мачкането от Челси на 1/2 през 2009...и там пак театро..драми...дузпи се разиграваха...но единствено челскито..и отчасти интернистите...миналата година показаха как трябва да се играе...мощно физ...и атакуващо...и най-важното да имаш играчите за това...

Коментар

• Браво бе Грую!!!Такъв точен анализ скоро не бях чел във форума!!!

Коментар

• КОМИКС: Ел КЛАСИКО!

Коментар

Working...
                                X