IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...ай чИститУ..на феновете на МанчЪ...искрено им завиждам за класирането на финалето....уффффф..още отсега ми е тегаво за мача вечерта....мойте Бърцилони...много куцо и сакато в дефанса..и баШ сега на 1/2 ..и то срещу тия чаршафи .......
    ..ама то 1ората са го казали...требе си и късмет понякога...абе дано не паднем с разлика ..че пак язък ...за финалчето...нооо..и 1/2.. си е 1/2....пък то нашето си е направо финал преди ФиналЪ...за 2 поредна година...дейш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Само ще вметна че Turkish Airlines е един от основните спонсори на Man Utd, даже рекламното клипче гледах наскоро и е доста яко!!!
      така е и на Барса са спонсор и клипчето е добро. В Бг обаче имаме огромна неприязън към Тирция и някакъв пиетет към Сърбия и Гърция, а реално Турция ни е най-малкия проблем поне в последните 100 години (миналото си е минало и не сме го забравили), за разлика точно от малякия и шумадия. те затова и повечето подскачат като кажа Турция - аз не го казвам като обида (щели да го шибат манафите и прочие фенски бълвочи), а като констатация, че въпреки че е голмайстор в Шипъ, характерът му на женски полов орган, който безропотно изпълнява команди, ще го запрати в първенство, което е много класи под настоящото му ниво.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Даже и Колчо има на какво да се радва от вчерашния мач:

Фъргюсън: Мануел Нойер отива в Байерн

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че вече не се интересуват от вратаря на Шалке Мануел Найер, тъй като според шотландеца вратарят ще премине в тима на Байерн Мюнхен през лятото.
        Германският национал направи невероятен мач срещу Манчестър Юнайтед снощи, в който отново впечатли с изявите си.
        „Ние знаем това (че отива в Байерн – б.р.), но той винаги ще има почитатели в Манчестър”, коментира Фъргюсън след победата с 2:0 в Гелзенкирхен.
        „Той бе фантастичен. Това бе едно от най-добрите представяния на вратар срещу Манчестър Юнайед, които съм гледал някога”, призна шотландецът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
          Груйчо, какъв ти е проблема, баткиньото? Та то... такива велики футболисти, като Гонзьо /луд трансвер за 100 000 долара/ дори са играли по Анадола па камо ли остава Бербо да не играе там? Няма лошо, но ако можеш направи разлика: 100 000 : 20 000 000. Проумяваш ли за какво иде реч?
          е. де, е, де, не с рогите напред, де - а уж ние сме били говедата Да съм намесил изобщо наш Говньо, а? Знаеш ли каква е основната разлика между нас и вас (чорбетата) - ние можем да гледаме реално на нещата, да се самоиронизираме и т.н. Вие (с малки изключения - Хаки и Вълчо/до известна степен/) сте турили едни свинско розови очила и не смеете да ги свалите, щото това дето ще видите ще е много грозно, а вие сте свикнали да чувате само ласкателни думи - евробоеца, палачът на еврошампиони, най-титулования клуб в Бг, отборът с най-добрите трансфери, вечният шампион и т.н. и т.н., ама от тези горните:
          1. За евробоеца е тотален смях - вижте си точките в последната ранглиста на УЕФА
          2. За палачът - още по-голям - бихте Лузърпул, ние бихме Олимпик, да едните бяха действащи шампиони, другите - не. Да, остава за историята. Не, не се класирахте напред. Да, ние се класирахме. Да и за двата отбора мачовете с нашите бяха без значение. Ама ние не правим некво ебати събитието от този мач. А вие Да, ние бихме Лацио като гасти (в абсолютно безсмислен мач) - това е единствената победа на БГ отбор като гост в Италия - да забеляза един ред в медиите за този (на хартия) епохален успех?
          3. За транферите в последните 20 години - ами чисто на хартия най-скъпият е на Гонзи, а в най-титулован отбор (директно) замина мамин Ники (ливера). вашите къде са - в най-добрият случай смешният отбор на Леверкузен или "еврострашилището" селтик. За последващите трансфери нали не мислиш реално, че вие имате някакво участие, защото със същата сила, за подобно участие биха претендирали и Пирин, и Ботев Браца, и Монтана....
          4. За вечният шампион - виж статистиката 25 титли за 42 години срещу 6 титли за 20 години - как странно съвпада това с падането на комунизма. Нашите резултати са си същите горе-долу равномерни - да вадя ли статистика?

Аз не отричам очевадни факти:
          1. Бербо ние най-добрият футболист в монета и в топ 3 евър български футболисти (поне като релаизация). Не съм гледал футболистите от 50-70 година, за да си съставя съвсем пълно мнние
          2. бербо го изгонихте като мръсно коте от Армията - да припомням ли случки около него и как майка му го пазеше от "любовта" на феновете
          3. Бербо е тотален женски полов орган - няма нормален мъж, който би търпял подобни гаври от Съра (пък ако ще да е най-добрият тренер в галактиката) и то в сезона, в който е голмайстор в Шипъ - дано онова Квазимодо не се възстанови от контузията, а Ван пръцко не набие някой хеттрик и нашият да си спечели обувката.
          4. Няма нормален мъж, който доброволно да се съглси да се снима в подобна гавра като рекламата на фибанката - това с Рууни е тотален фейл отвсякъде, ама....

Те това е за Барбуката - изключителна талант и женски полов орган като характер. Жалко за него, но пътят му към Турция е открит, особено ако резаците дадат 20 милки. Не че в турция не са ритали и по-големи от него, но голмайторът на Висшата лига дано да греша
          4.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            като сте го зачекнали Барбуката (така е на Мировянски) еле в още една статия: Goal: Преговорите за нов договор на Бербатов с Юнайтед пропаднаха. за радост на Бг феновете мога само да кажа, че доколкото зависи от Барбуката, а отнего нищо не зависи, зависи от господинът от Скотланд и господата от УСА, той не иска в Турция. Четох, че отказал да е рекламно лице на Турските авиолинии за България. Но ще гледаме де - ако манафите наистина извадят 20 милки и наистина Съра не му удължи договора, Митето заминава при господата от Истанбул
            Само ще вметна че Turkish Airlines е един от основните спонсори на Man Utd, даже рекламното клипче гледах наскоро и е доста яко!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Футболен рецитал от MUFC. Перфектно изигран мач срещу отбора, който напълни кошарата на действащия европейски шампион. BELIEVE!
              GLORY GLORY MAN UNITED!!!

Направо разбихме Шалкето и трябваше поне 4ка да им сложим!!!

Мисля, че "немската прокоба" вече е в историята
              Last edited by man_united; 27.04.2011, 09:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                като сте го зачекнали Барбуката (така е на Мировянски) еле в още една статия: Goal: Преговорите за нов договор на Бербатов с Юнайтед пропаднаха. за радост на Бг феновете мога само да кажа, че доколкото зависи от Барбуката, а отнего нищо не зависи, зависи от господинът от Скотланд и господата от УСА, той не иска в Турция. Четох, че отказал да е рекламно лице на Турските авиолинии за България. Но ще гледаме де - ако манафите наистина извадят 20 милки и наистина Съра не му удължи договора, Митето заминава при господата от Истанбул
                Груйчо, какъв ти е проблема, баткиньото? Та то... такива велики футболисти, като Гонзьо /луд трансвер за 100 000 долара/ дори са играли по Анадола па камо ли остава Бербо да не играе там? Няма лошо, но ако можеш направи разлика: 100 000 : 20 000 000. Проумяваш ли за какво иде реч?

Коментар

• БЕРБО първо трябва да мине през уеWCки за да може да поеме към турция

много ти се иска да поиграе дори и една минута за турски отбор, но нямаш топки да си застанеш зад думите с някой лев и си плямпаш свободни интерпретации на журналистчета болни уеWCкари

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Футболен рецитал от MUFC. Перфектно изигран мач срещу отбора, който напълни кошарата на действащия европейски шампион. BELIEVE!
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• като сте го зачекнали Барбуката (така е на Мировянски) еле в още една статия: Goal: Преговорите за нов договор на Бербатов с Юнайтед пропаднаха. за радост на Бг феновете мога само да кажа, че доколкото зависи от Барбуката, а отнего нищо не зависи, зависи от господинът от Скотланд и господата от УСА, той не иска в Турция. Четох, че отказал да е рекламно лице на Турските авиолинии за България. Но ще гледаме де - ако манафите наистина извадят 20 милки и наистина Съра не му удължи договора, Митето заминава при господата от Истанбул

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Тоест единственото ми "уливане" идва в разликата, че съм писал че Модрич е по-добър от Фабрегас. Един вид изобщо не съм се поулял май?

Модрич прави в пъти по-силен сезон от Фабрегас, или се оливам?

Разговора е за "най-добрата халфова линия в свет", не за нападението.
                          ok, Принципно си прав, ама нали знаеш - заглавието е половината тема, та така и аз. Модрич прави по-добър сезон от Фабрегас, защото Ван Пръцко се завърна и Сескчо престана да бие дузпите, та му станаха малко головете Арсенал имат добра халфова линия, която на моменти изригваи прави чудеса, но е далече от най-добрата в света

Коментар

• Тоест единственото ми "уливане" идва в разликата, че съм писал че Модрич е по-добър от Фабрегас. Един вид изобщо не съм се поулял май?

Модрич прави в пъти по-силен сезон от Фабрегас, или се оливам?

Разговора е за "най-добрата халфова линия в свет", не за нападението.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            еееее, тук си се поолял.

Сандро е същото дърво като Сонг
                            да кажеш, че Модрич е по-добър от Фабрегас, то е като да кажеш, че Смолинг е по-добър от Тери
                            За Бейл съм съгласен - щял да ходи при Чукотките, май
                            И за Ленън и Уолкът съм съгласен
                            Хъдълстон по-добър от Диаби - аре ще се съглася, ама с 1% примерно
                            Росицки и Джинас не ги коментирам - прекалено дъ;боки резерви са и все пак съм за Росицки
                            За Ван Дървар и Насерито съм съгласен, ма Дървар-а е много трошлив, та.....

Силна средна линия имат Арсенал, а напред Преситу е колкото Дефо, руското Емо и Робокоп взети заедно и умножени по 2 Защитата и на двата отбора е тотален смех, а за вратарчетата ще си замълча
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Пич.... дори халфовата линия на Тотнъм е доста по-добра от вашата.....

Сандро > Сонг
                              Модрич > Фабрегас
                              Бейл > Аршавин
                              Ленън < Иулкот
                              Хъдълстон > Диаби
                              Дженас = Росицки
                              ВДВ > Насри

В какъв измислен свят живеете просто не е истина. Вижте си мачовете през последните 2 месеца и се събудете.. време ви е.
                              еееее, тук си се поолял.

Сандро е същото дърво като Сонг
                              да кажеш, че Модрич е по-добър от Фабрегас, то е като да кажеш, че Смолинг е по-добър от Тери
                              За Бейл съм съгласен - щял да ходи при Чукотките, май
                              И за Ленън и Уолкът съм съгласен
                              Хъдълстон по-добър от Диаби - аре ще се съглася, ама с 1% примерно
                              Росицки и Джинас не ги коментирам - прекалено дъ;боки резерви са и все пак съм за Росицки
                              За Ван Дървар и Насерито съм съгласен, ма Дървар-а е много трошлив, та.....

Силна средна линия имат Арсенал, а напред Преситу е колкото Дефо, руското Емо и Робокоп взети заедно и умножени по 2 Защитата и на двата отбора е тотален смех, а за вратарчетата ще си замълча

Коментар

Мдам и тази година, като че ли шампион ще е Челси или ние.
                                хехехе, ебаси лафа. Аз пук мисля, че премиер е или Бойко или Борисов

Коментар

Working...
                                X