IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• удивлявам се как хората в злобата си са способни да кажат на черното-бяло и да злорадстват. Да, Мангалчестър са подпирани от съдиите в доста мачове, но също така е факт и че ги резнаха в някои мачове и то доста брутално - пример: мача с Бирмингам, където им вкараха гол с ръка в 90-тата. Обратният пример е гола на Нанистия срещу Тотенхамите на дъртия Трафорд. Моето лично мнение е, че в мачовете със силните отбори Манчестър бяха подпряни в мача с Ливера за купата и мача с Тотенхамите, който споменах и ощетени в последните мачове с Лузъра и Челските.

Колкото до снощният мач, не знам какъв човек трябва да си и каква злоба да те тресе, за да отречеш, че първият гол е несъществуващ - топката изобщо не мина с ПЪЛНИЯ СИ ОБЕМ (поватарям с ПЪЛНИЯ СИ ОБЕМ) голлинията - т.е. по всички правила това НЕ Е ГОЛ. При вторият гол пък имаше поне 50 санта засада. Това го казавм от позицията по-скоро на фен на Челси, токолкото на Манчо, които винаги са ми били противни. А и Тв повторенията бяха повече от категорични - поне за първият "гол" дори нямаше нужда от повторения.

Смешното в цялата ситуация (както и в ситуацията с "червения" картон на Пепе) е, че хейтърите на Манчо не отчитат, че и двете решения са изцяло в полза на Манчестър. Нали се сещате как ще се свири на мача Мангалчестът-Чукотките следващия уикенд? А как ще се гледа на паданията на джуджетата от Пърцилона на финала

П.С. Личното ми мнение за снощните "голове" е, че не е целенасочено това подпиране на Челси, а просто ингилизките съдии са супер бездарни. За разлика от дойчовеца на 1/2 финала в сряда........
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Е и ти!

Няма какво да се жалваш От 10 мача в 9 съдиите ще ударят рамо на Манчестер Ю и само в 1 друг отбор

Иначе за мача - за първия гол мисля, че имаше - не знам защо си мисля, че правилото беше 2/3 от топката да е минала голлинията, а не цялата - ама може и да бъркам. За втория гол - засада безусловно.
      За коментара по Диема - отврат.
      гол имаше ,засада също както и дузпа ,а по Диема отдавна някои коментари са смешни

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        После Ман Юнайтед били подкрепяни от съдиите!!!!

При първия гол на Челски топката не мина голлинията, а втория от засада!!!
        а иначе викаш нямаше 100ва дузпа за челси а

Коментар

....

Тъй , тъй ....кьополар ...Чист гол и никва засада -- и си смени пенджурите :

http://www.goal4replay.net/index.asp?Ln=En
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

После Ман Юнайтед били подкрепяни от съдиите!!!!

Е и ти!

Няма какво да се жалваш От 10 мача в 9 съдиите ще ударят рамо на Манчестер Ю и само в 1 друг отбор

Иначе за мача - за първия гол мисля, че имаше - не знам защо си мисля, че правилото беше 2/3 от топката да е минала голлинията, а не цялата - ама може и да бъркам. За втория гол - засада безусловно.
            За коментара по Диема - отврат.

Коментар

• После Ман Юнайтед били подкрепяни от съдиите!!!!

Коментар

• Реал Мадрид щели да подават жалба в УЕФА за:

1.Който ги хване ги бие - за последно от Сарагоса с 2-3
                2.За несправедливо за пореден път показан червен картон

Реал разполага с толкова много качествени футболисти, но Малиньо вместо да направи отбор, който да мачка с игра и да побеждава е сглобил някакъв отбор от дървари...срам...на Реал му трябва Висенте дел Боске...не знам защо го махнаха, при положение че отборът с толкова много звезди вървеше перфектно при него.
                Иначе жалка картинка-полупразен Бернабеу.

П.П. А за Карвальо - е.си тъпия футболист.

Коментар

• язък, нашето момче падна - 6:7/6:3/4:6, като във 2 и 3-ти гейм го пробиха в началото, но във втория се върна с ребрейк, в третия - не. жалко, но мъжки мач. Браво и все нагоре да върви. Крайно време е да имаме българин поне в топ 32 и да влиза като поствен в турнирите от големия шлем. А зашо не и повече, но да не поставяме каруцата преди коня
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
                    хехе не позна...нито че съм чорба, нито че съм стар падам си по отбори, които не печелят много често титли , та сигурно и Ливърпул за това
                    а имаш ли български отбор, който подкрепяш - Ботев, Изтребител (ново Делчево), Малеш (микрево) - поне последните много ме кефят, даже съм и ходил на стадиона, за селски стадион си е супер, та може и да си ми съмишленик

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      то ясно, ти си от староверците-чорбари - YNWA и това е.
                      хехе не позна...нито че съм чорба, нито че съм стар падам си по отбори, които не печелят много често титли , та сигурно и Ливърпул за това
                      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Мда, и аз като теб малко след Уимбълдън предрекох разнопосочни пътища за двамата. Гришо нагоре, Пирончето, с леки колебания, уверено надолу. Симпатична е, но избухването и според мен ще си остане еднократно явление, докато Григор има доста стабилни представяния - мачка почти всички съперници, които са с по-нисък ATP ranking от неговия и чат-пат взима победи срещу по-високо поставени тенисисти. Дано продължи да се развива в правилна посока...
                        Ако спечели днешния мач, на полуфинала го чака победителя от Петчнер-Стараче или с други думи НИЩО СТРАШНО
                        жалко, нашият загуби първият сет с тайбрек на 4, ас ега го пробиха за 0:2 във втория. дано да намери сили и да не се пречупи, има реален шанс за финал. Успех.

Ха супер, ребрейк. давай, Гришо - на полуфиналите е с Печнер, ако се калсира, де
                        Last edited by Грую Груев; 29.04.2011, 16:31.

Коментар

• Това YNWA - какво означава. Да не е You Never Win Again?

Коментар

Не знам кой отбор визираш , но ако става дума за Манчестър Юнайтед вероятността е доста малка !
                            Малка, малка колко да е малка.
                            Едната я изгубихте, втората е почти сигурно - Барса са на 80 % носители на ШЛ. Остава само Премиър лийг, ама и там май не е сигурно. Гледам готвели Барби за титуляр срещу Топчийте - да не повторите резултата срещу Сити.

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
                              Ето още едно - аз не харесвам и двата отбора
                              то ясно, ти си от староверците-чорбари - YNWA и това е. Че даже и на мача за купата с Латексите се пообъркахте та го запяхте Няма лошо, важно е фенове да има и да не правят ексцесии, а тихо и критко да си подкрепят отбора и ядно да пцуят врага. Е, може и мощно да си подкрепят отбора, а не тихо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                така е, ама само на хартия - истинския сър в Левски е Гонзо. Има пълната власт, също като Алекс, а и на пиене носи Като се замисля, намирам и друга аналогия - феновете и на двата отбора мразят собственика/ците, ама тренера си е ок с тях. И двата отбора живнаха след падането на комунизма, а и за двата отбора големият враг беше като посечен след комунизма. Е, вярно, в Англия, не беше комунизъм а изключването им от турнирите на УЕФА, ама пак се разби статуквото

Левски - българският Манчо

П.С. Сега се сещам и за друго - оргомната маса от фенове на цска над 30 години симпатизират на Ливера (е, напоследък някои от тях /gloryhuter-ите/ се обърнаха и към Манчо, особено пък след като Барбуката замина на там), а феновете на Левски, симпатизиращи на Манчо, са повече от тези симпатизиращи на Ливера
                                Ето още едно - аз не харесвам и двата отбора
                                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Working...
                                X