Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
БРАВО НА МЛАДИТЕ АРСЕНАЛЦИ!!! Показахме, че можем да играем много по-добре от бъдещия шампион на Англия! Всъщност тайничко се надявам това да сме ние, но и Челси да са, няма да страдам чак толккова
За пореден път стана ясно едно - 1.Срещу лидерите Арсенал играе силно. 2.Имаме си вратар, но ни трябва поне още един добър защитник и най-вече - Капитан!
Лека вечер и бъдете здрави!
Коментар
-
Венгер зорлен иска да даде точка на мангалчестър ........... извади Уолкот и пусна Йебуе , а знаем през годините, че колкото пъти е пускал допълнителен опорен халф за да пази резултат винаги се е провалял
............... мисля, че същия йебуе докосна онзи симулант от лузърпул когато дадоха срещу нас дузпа в 102-та минта преди две седмициfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЗа разлика от гола на Челси, ситуацията тука е много лесно определяема. Тука не е необходимо нито повторение, нито техника за да се установи нарушението. Особено при разположение на съдиите от различен ъгъл, а особено на страничния има дава перфектен поглед както дирекно върху топката, така и промяна на траекторията й в зависимост от това с глава или ръка е отбита.
главния съдия посочи корнер и ако имаше повторение на голям екран на стадиона и имаше правило да се изгледа ситуацията и тогава да се вземе решение то тогава щеше да има дузпа, но ФА как щеше да направи мангалчестър шампиони тази година при нови правила????!!!!!!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениесъдиите пак си подкрепиха фирмения отбор в 32-тата минута и не дадоха чиста дузпа за играта с ръка на видич
едва ли на някого му прави впечатление вече, но и страничния да не види играта с ръка!!!???
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТука идва ред да кажа, че тези във ФИФА, УЕФА и ФА са много дебели глави и не разбирам, защо не въведат това толкова искано от повечето хора видео повторение. Техниката се е развила толкова много, че за точно повторение се иска не повече от 5-10 сек, Не съм много сигурен, но мисля, че в американския футбол, при спорна ситуация се гледа повторение на големия екран, и публиката също го гледа и тогава съдията взема решение...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение.....
Ето какво казва официалното правило за гол:
A goal is scored when the whole of the ball passes over the goal line, between
the goalposts and under the crossbar, provided that no infringement of the
Laws of the Game has been committed previously by the team scoring the
goal.
Но както виждаш,това се установява след много повторения, на момента е невъзможно. Съдията действа интуитивно в такава ситуация.
Тука идва ред да кажа, че тези във ФИФА, УЕФА и ФА са много дебели глави и не разбирам, защо не въведат това толкова искано от повечето хора видео повторение. Техниката се е развила толкова много, че за точно повторение се иска не повече от 5-10 сек, Не съм много сигурен, но мисля, че в американския футбол, при спорна ситуация се гледа повторение на големия екран, и публиката също го гледа и тогава съдията взема решение...
Коментар
-
мисля, че вече освободени от напрежението АРСЕНАЛ ще демонстрират класа и ще покажат как се играе футбол на дърварите от мангалчестър
=================
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
=================
на станишката май му се е родила щерката
............. един си отива - друг идва и живота си тече....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Коментар