IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Сори, ама не можем да правим сравнение щото Ясенчо е тренера на Левски!
    така е, ама само на хартия - истинския сър в Левски е Гонзо. Има пълната власт, също като Алекс, а и на пиене носи Като се замисля, намирам и друга аналогия - феновете и на двата отбора мразят собственика/ците, ама тренера си е ок с тях. И двата отбора живнаха след падането на комунизма, а и за двата отбора големият враг беше като посечен след комунизма. Е, вярно, в Англия, не беше комунизъм а изключването им от турнирите на УЕФА, ама пак се разби статуквото

Левски - българският Манчо

П.С. Сега се сещам и за друго - оргомната маса от фенове на цска над 30 години симпатизират на Ливера (е, напоследък някои от тях /gloryhuter-ите/ се обърнаха и към Манчо, особено пък след като Барбуката замина на там), а феновете на Левски, симпатизиращи на Манчо, са повече от тези симпатизиращи на Ливера
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Знам си аз, че Гонзо е българският еквивалент на Съра - поне на пиенйе и единйе го докарва, а и на замъглен поглед
      Сори, ама не можем да правим сравнение щото Ясенчо е тренера на Левски!

Коментар

• Но пък затова всичките съдий в Англия са някакви "скрити" фенове на отбора от покрайнините на град Манчестър.:

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Не е лесна съдбата на феновете на Юнайтед!

Големите врагове на Арсенал са Тотнъм и Юнайтед!
          Големите врагове на Пуул са Евертън и Юнайтед!
          Големите врагове на Челси сааа - Юнайтед!
          Големият враг на Шити е - Юнайтед!
          Големият враг на Лийдс е Юнайтед...

всички ни мразят от пердаха който ги шамарим през последните години
          е, де, е, де и вие станахте като Левски:

Големият враг на Цска - Левски
          Големият враг на Литекс - Левски
          Големият враг на Славия - Левски
          Големият враг на Локо Сф - те нямат, ама принципно Славия Левски
          Големият враг на Берое - Ботев и Левски
          Големият враг на Ботев - Локо, Левски и Берое
          Големият враг на Миньор - Левски

Знам си аз, че Гонзо е българският еквивалент на Съра - поне на пиенйе и единйе го докарва, а и на замъглен поглед
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• So true. Иначе Челски мисля че се мразят най-много и с Млоул.
            Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Не е лесна съдбата на феновете на Юнайтед!

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Не е лесна съдбата на феновете на Юнайтед!

Коментар

• Не знам феновете на Арсенал, защо свалихте гащите толкова рано. Ако ни биете в неделя, а в събота шпорите одържат един равен. Сте обратно в играта. Ако пък ние не победи Челски в директния мач гледай какво става.

Вероятността за този сценарий хич не е малка. На Арсенал казвам Анал, само когато обиждате Манчестър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Come on you Spurs!!

До колкото разбирам, татко Карло ще експериментира с 4-4-2 с Дрогба и Торес на върха на атаката. Ако това наистина се случи не виждам как ще победят Шпорите.

А за нас е важно да не изгубим срещу Челски и Арсенал.
                  Забелязвам промяна в отношението ти, и то в положителна посока! Вече не пишеш "Анал"... Само се чудя дали се дължи на факта, че вече не сме ви конкуренти или си прозрял истината че, трябва да се отнасяме с уважение към съперниците на игралното поле!

Коментар

• Абе аз съм още доста песимистично настроен. Всичко се случва и като нищо може да изпуснем свещения Граал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Come on you Spurs!!

До колкото разбирам, татко Карло ще експериментира с 4-4-2 с Дрогба и Торес на върха на атаката. Ако това наистина се случи не виждам как ще победят Шпорите.

И аз така ги виждам нещата - Хве с Арсенал и Челси + една победа след това ни правят сигурни шампиони, но ако и Тотнъм не падне от челските направо можем да отваряме шампанското

Коментар

• Come on you Spurs!!

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Да пожелаем успех на шпорите утре, да продължат серията от мачове без загуба...така с 2 Хса в следващите два мача (срещу червените и сините) ще си осигурим титлата!

Коментар

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
                          А може ли "Мангалчестър Юнайтед" от три стола да седнат на най- дългия а?
                          Не знам кой отбор визираш , но ако става дума за Манчестър Юнайтед вероятността е доста малка !

Коментар

• А може ли "Мангалчестър Юнайтед" от три стола да седнат на най- дългия а?

Коментар

• Да пожелаем успех на шпорите утре, да продължат серията от мачове без загуба...така с 2 Хса в следващите два мача (срещу червените и сините) ще си осигурим титлата!

Коментар

• Признавам си че съм се объркал за това, че е имало контакт между Пепе и Алвеш.

Не си спомнян, обаче според правилника дали може да се дава червен картон за опасна игра или максималното наказание е жълт картон?
                                Last edited by Nikola; 29.04.2011, 11:47.

Коментар

Working...
                                X