If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледахте ли Usain Bolt ??? Уникален просто, нямам думи. Да смъкнеш собствения си рекорд с 11 секунди... 9,58, думите са излишни.
А иначе съм много доволна от мачовете днес: Ман Ю бият, Ливърпул падат, кво повече да иска човек Само ме е яд онея дразнители от Челси как се отърваха в последната минута от резил, ама с тоя треньор нема далеч да стигнат
По-правилно е да кажем 11 стотни от секундата... ама фактите са факти - "НЕ ЧОВЕК А ЖЕЛЯЗО!!!"
-
Защо Bolt би световния рекорд?
- Защото го гонеше Gay.
Ман Юнайтед-бавен и тъп футбол!!!Изключителна грозотия!!!
Жалко че пропуснах този мач, но не вярвам да има нещо добро за споменаване!
Общо взето след този уикенд само гласа на полки ще се чува май :-D
...а ние с ливърпулците и с Колчо ще се мълчим като партизани!
нивата е дълга, а това са само първи мачове .................... до май месец всичко може да се случи, но само в едно съм сигурен, че лузърите няма да станат шампиони от 20-и пореден опит
пак предлагам бас на феновете на лузърпул - как 30 човека са писали в анкетата, че ще са шампиони и един не ще да се обзаложи, като изключим, че един не играе комар
Българският национал Димитър Бербатов и останалите звезди на Манчестър Юнайтед изпаднаха в шок, след като разбраха какво ги чака при следващото им гостуване във Висшата лига.
Оказа се, че съблекалнята на новака Бърнли разполага само с един душ, тъй като клубът реши да не ремонтира помещението, което е непокътнато от 30 години.
"Червените дяволи" били свикнали да се къпят в отделни кабинки, но условията на "Търф Моор" ще ги принудят да се тълпят накуп под душа.
"В съблекалнята има закачалки, където да си закачиш вещите и душ. Това не са луксозни условия, но все пак те идват на стадиона, за да играят футбол, а не да се настаняват в хотел", защити удобствата на съоръжението шефът на Бърнли Пол Флетчър.
отново ще се окаже, че сме по-големи католици от папата
от следващата година българските стадиони ще се лицензират от УЕФА, а в английската висша лига има стадион чиято съблекалня не е ремонтирана 30 години и е само с един душ, няма и шкафчета за дрехите, а само няколко пирона на които да си закачат саковете
но какво ли се учудвам - миналата година цска не ги лицензираха за ШЛ за дългове от половин милион, а белия балет тази година само за трансфери направи дългове към две банки за 250 милиона евро
В деня, в който "Манчестър сити" си осигури подписа на Гарет Бари от "Астън Вила" срещу 12 млн. паунда (14 млн. евро), собственикът на клуба шейх Мансур бин Зайед ал Нахян прибра над 100 пъти повече от тази сума. Той продаде акциите си в банката с над 300-годишна история "Барклис", които беше купил седем месеца преди това. Арабският бизнесмен купи 1.3 млрд. акции през септември 2008 г. и ги продаде по-късно за 1.46 млрд. паунда (1.7 млрд. евро), реализирайки 73% печалба.............................
Гледахте ли Usain Bolt ??? Уникален просто, нямам думи. Да смъкнеш собствения си рекорд с 11 секунди... 9,58, думите са излишни.
А иначе съм много доволна от мачовете днес: Ман Ю бият, Ливърпул падат, кво повече да иска човек Само ме е яд онея дразнители от Челси как се отърваха в последната минута от резил, ама с тоя треньор нема далеч да стигнат
По-правилно е да кажем 11 стотни от секундата... ама фактите са факти - "НЕ ЧОВЕК А ЖЕЛЯЗО!!!"
Every passing minute is another chance to turn it all around
"Контузия в сърцето, причинена му от българка, е напът да подкоси краката на капитана на Барселона Карлес Пуйол 2 седмици преди началото на сезона в Примера дивизон. Припомняме, че 31-годишният защитник, който вдигна Шампионската лига тази пролет, се захласна по топмоделката на "Визаж" Здравка Захова по време на конкурса за красота "PACHA MODEL AWARDS" ..."
Аз се надявам тия в Балета да почнат да си пречат на терена
или да започнат кампания за промяна на правилата...
на терена да играят по 18 души ...
:P
Вече приеха увеличаване на броя на съдиите!
Може за да се вдигне зрителския интерес мачовете да се правят като в баскетбола и хокея - със спиране на времето при почивки и с безброй смени!
Така нормалния футболен мач ще продължава към 3 часа, и ще предаването му ще може да излъчи стотина рекламни клипа на основните спонсори!!! :-D
Коментар