IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Аз се надявам тия в Балета да почнат да си пречат на терена
    или да започнат кампания за промяна на правилата...
    на терена да играят по 18 души ...
    :P
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Първоначално изпратено от man_united
      Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      http://bayern.gol.bg/article.php?id=61058
      а сега де ???
      мен на кьорфишек ми мяза...
      И на мен миналата година трансфера на Кр.Роналдо ми мязаше а кьорфишек, а те хората си го договорили...само оставили една година да порита още в най-доброто първенство!

Тази година няма да вземат Рибери, ама догодина...знае ли човек!

Отделен въпрос е на кое място ще играе - опорен халф, десен бек...
      Рибери бек ?
      Казах го защото вече местата за халфове за заети: Роналдо, Кака, Шаби Алонсо...да не говорим за досегашните футболисти (Гаго, Гути и всичките 5-6 холандци)!

А понеже играе по крилото ... малко го върнах назад в тактическата схема - да играе играта на Роберто Карлос!

Коментар

• Аз се надявам тия в Балета да почнат да си пречат на терена
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
          Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
          а сега де ???
          И на мен миналата година трансфера на Кр.Роналдо ми мязаше а кьорфишек, а те хората си го договорили...само оставили една година да порита още в най-доброто първенство!

Рибери бек ?
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ...или резервен вратар...докато Касияс почива!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              а сега де ???

Коментар

• http://bayern.gol.bg/article.php?id=61058
                а сега де ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Сашо Тунчев пред трансфер в Бенфика... за съжаление нямам читав линк, така че засега го приемете като непотвърдена информация
                  Първоначално изпратено от B.Graham

и Бербатов отива в Бенфика - ето и читав линк от официалната интернет страница на клуба

http://www.slbenfica.pt/Informacao/F...mitar+Berbatov

сега се водят преговори за Hakkinen и B.Graham да заиграят в Бенфика, дори и двамата щели да играят с една фланелка и да влизат в един чифт гащи едновременно , но за сметка на това ще са с номер 10 --- - ето и читав линк от официалната интернет страница на клуба

http://www.slbenfica.pt/Informacao/F...akkinen-Graham

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

някой се е бъзикнал с журналиста и той се е хванал като риба без да провери инфото, а после още доста червени рибки са се закачили на въдицата ...................... не им се сърдете - те са само червени рибки
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от ахмак
                    не знам дали видяхте вчера обаче това на латвийците май си влезна. Поне аз така го видях на стадиона. Манолев я изби отвътре на голлинията. Същото положение имахме ние на мача с Албания. Това ми беше предишния мач който съм бил на стадион и ясно се видя че топката влезе както и сега.
                    Съвсем не.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• не знам дали видяхте вчера обаче това на латвийците май си влезна. Поне аз така го видях на стадиона. Манолев я изби отвътре на голлинията. Същото положение имахме ние на мача с Албания. Това ми беше предишния мач който съм бил на стадион и ясно се видя че топката влезе както и сега.

Коментар

• Дааа,едно време имаше и умни играчи!!!Сега са само дрогирани конници!!!

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sport/2009/08/...ine_v_benfika/
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Сашо Тунчев пред трансфер в Бенфика... за съжаление нямам читав линк, така че засега го приемете като непотвърдена информация
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                              Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Първоначално изпратено от man_united
                              Както и във футбола напоследък рядко може да се каже, че някой е слаб!
                              Точно по отношение на футбола много се научиха някои родни "специалисти" да употребяват клишето, че нямало слаби отбори... Това в никакъв случай не е вярно! Слаби отбори има, но за съжаление нашите вече попадат в тази категория и затова мачовете им със слабите са равностойни.
                              Ами не мога да се съглася с теб!

Примерите за обратното са повече от колкото за това че отборите са "силни" и "слаби"!
                              Без да се замислям мога да посоча мачове като Австрия - Франция 3:1, Литва - Франция 0:1, Кипър-Италия 1:2, Франция - Шотландия 0:1, БОЛИВИЯ - АРЖЕНТИНА 6:1,... и много други!
                              Малко са отборите, които продължават да печелят убедително с игра и разлика в мачовете - може би Бразилия, Англия, Испания и Холандия!?!

ПП А че клишето е изтъркано - изтъркано е!
                              ОЩЕ ЕДНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА СЛАБИ И СИЛНИ:

Раймон Доменек: Хубавото е, че победихме

Националният селекционер на Франция Раймон Доменек остана доволен от трите точки, които неговият отбор спечели при визитата си на Фарьорските острови в квалификация за Световното първенство. Както е известно, Франция успя да победи трудно аутсайдера в групата с минималното 1:0.

"Ние не успяхме да покажем добра игра, но заработихме три точки, което в случая е най-важното. Този факт няма как да не ме радва", заяви Доменек след двубоя.

"Знаехме какво може да очакваме от съперника ни. Хубавото е, че създадохме достатъчно голови шансове и отбелязахме едно попадение, което в случая ни бе достатъчно. Постигнахме крайната си цел, която бе да победим", допълни французинът.

Коментар

• Вече е трудно да се играе цял живот в един отбор...към горните имена трябва да добавим и тези на Паоло Малдини и Франко Барези!

Сега когато един футболист стане на 31-32 го пращат на резервната скамейка, а оттам той сам си тръгва!
                                Все пак парите във футбола в момента са стотици пъти повече от тези преди 15-20 години!

А у нас положението си е трагично и това най-добре се вижда от мачовете в ""А"" групата!
                                И на мен отдавна ми е писнало да заливат първенството с нискоразрядни сърби, македонци, хървати, бразилци и африканци! Защо не пускат младите момчета да се опитат да поиграят и те малко!

Качествените чужденици в нашето първенство през последните 4-5 години се броят на пръстите на ръцете: Бардон, Рабех, Маркиньос, Петре, Сандриньо, Роберт Попов, Йеленкович ...

Коментар

Working...
                                X