If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
http://bayern.gol.bg/article.php?id=61058
а сега де ???
мен на кьорфишек ми мяза...
И на мен миналата година трансфера на Кр.Роналдо ми мязаше а кьорфишек, а те хората си го договорили...само оставили една година да порита още в най-доброто първенство!
Тази година няма да вземат Рибери, ама догодина...знае ли човек!
Отделен въпрос е на кое място ще играе - опорен халф, десен бек...
Рибери бек ?
Казах го защото вече местата за халфове за заети: Роналдо, Кака, Шаби Алонсо...да не говорим за досегашните футболисти (Гаго, Гути и всичките 5-6 холандци)!
А понеже играе по крилото ... малко го върнах назад в тактическата схема - да играе играта на Роберто Карлос!
а сега де ???
И на мен миналата година трансфера на Кр.Роналдо ми мязаше а кьорфишек, а те хората си го договорили...само оставили една година да порита още в най-доброто първенство!
Рибери бек ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
а сега де ???
сега се водят преговори за Hakkinen и B.Graham да заиграят в Бенфика, дори и двамата щели да играят с една фланелка и да влизат в един чифт гащи едновременно , но за сметка на това ще са с номер 10 --- - ето и читав линк от официалната интернет страница на клуба
някой се е бъзикнал с журналиста и той се е хванал като риба без да провери инфото, а после още доста червени рибки са се закачили на въдицата ...................... не им се сърдете - те са само червени рибки
не знам дали видяхте вчера обаче това на латвийците май си влезна. Поне аз така го видях на стадиона. Манолев я изби отвътре на голлинията. Същото положение имахме ние на мача с Албания. Това ми беше предишния мач който съм бил на стадион и ясно се видя че топката влезе както и сега.
не знам дали видяхте вчера обаче това на латвийците май си влезна. Поне аз така го видях на стадиона. Манолев я изби отвътре на голлинията. Същото положение имахме ние на мача с Албания. Това ми беше предишния мач който съм бил на стадион и ясно се видя че топката влезе както и сега.
Както и във футбола напоследък рядко може да се каже, че някой е слаб!
Точно по отношение на футбола много се научиха някои родни "специалисти" да употребяват клишето, че нямало слаби отбори... Това в никакъв случай не е вярно! Слаби отбори има, но за съжаление нашите вече попадат в тази категория и затова мачовете им със слабите са равностойни.
Ами не мога да се съглася с теб!
Примерите за обратното са повече от колкото за това че отборите са "силни" и "слаби"!
Без да се замислям мога да посоча мачове като Австрия - Франция 3:1, Литва - Франция 0:1, Кипър-Италия 1:2, Франция - Шотландия 0:1, БОЛИВИЯ - АРЖЕНТИНА 6:1,... и много други!
Малко са отборите, които продължават да печелят убедително с игра и разлика в мачовете - може би Бразилия, Англия, Испания и Холандия!?!
ПП А че клишето е изтъркано - изтъркано е!
ОЩЕ ЕДНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА СЛАБИ И СИЛНИ:
Раймон Доменек: Хубавото е, че победихме
Националният селекционер на Франция Раймон Доменек остана доволен от трите точки, които неговият отбор спечели при визитата си на Фарьорските острови в квалификация за Световното първенство. Както е известно, Франция успя да победи трудно аутсайдера в групата с минималното 1:0.
"Ние не успяхме да покажем добра игра, но заработихме три точки, което в случая е най-важното. Този факт няма как да не ме радва", заяви Доменек след двубоя.
"Знаехме какво може да очакваме от съперника ни. Хубавото е, че създадохме достатъчно голови шансове и отбелязахме едно попадение, което в случая ни бе достатъчно. Постигнахме крайната си цел, която бе да победим", допълни французинът.
Вече е трудно да се играе цял живот в един отбор...към горните имена трябва да добавим и тези на Паоло Малдини и Франко Барези!
Сега когато един футболист стане на 31-32 го пращат на резервната скамейка, а оттам той сам си тръгва!
Все пак парите във футбола в момента са стотици пъти повече от тези преди 15-20 години!
А у нас положението си е трагично и това най-добре се вижда от мачовете в ""А"" групата!
И на мен отдавна ми е писнало да заливат първенството с нискоразрядни сърби, македонци, хървати, бразилци и африканци! Защо не пускат младите момчета да се опитат да поиграят и те малко!
Качествените чужденици в нашето първенство през последните 4-5 години се броят на пръстите на ръцете: Бардон, Рабех, Маркиньос, Петре, Сандриньо, Роберт Попов, Йеленкович ...
Коментар