IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• че Виденов е добър -добър е
    Трудно е да се сравняват играчи от сравнително различни поколения, но Майче като ЖОро Младенов все още нямаме играч от такава класа!
    Че Грую понякога е доста краен е вярно-лошо няма, ама не мога да отрека чее прав този път!
    А иначе залог срещу наш отбор не означава подкрепа за противниковия!
    Просто когато виждаш накъде отиват нещата и гледайки реално защо да не изкараш някой лев!
    Майче не си права според мен!Мое мнение и нищо лично!
    Успех в днешната зелена сесия- надявам се де!

Коментар

• 1. Няма значение дали "викаш" или "залагаш" против нашите. Щом искаш да спечелиш от загуба на националите, значи си за противниковия отбор, което за мен винаги е било супер учудващо. Това е всеобщ феномен, който пък се проявява с особена сила при клубните отбори. Ако наистина подкрепяш безрезервно ЦСКА, при положение, че си заклет фен на Левски, мойте почитания.

2. За другите спортове няма да споря, но повярвай ми от баскет наистина не разбираш, щом считаш Жоро Младенов за невероятен играч, а Филип Виденов за набедена звезда Честно казано съм готова да се обзаложа, че никога в живота си не си пипал баскетболна топка А това, че познаваш футболните национали лично не е много за хвалба да ти кажа С много малки изключения, не си заслужава да се хвалиш с подобни познанства

3. Това, че са натурализирали американци е световна тенденция. Нима в руския отбор нямаше такъв примерно

4. За Пини 2 мнения няма

5. Успех на Левски утре

Първоначално изпратено от Грую Груев
      Първоначално изпратено от Maq7
      Ми така си и заслужаваш, щом залагаш с/у български отбор !!!
      А ти как би играла при положение, че изключиш фенските си пристрастия и видиш мач между евроанонимници, не играли скоро на голям шампионат и еврошампиона, като 5 минути преди кря еврошампиона води с 4 точки и води играта, като е заличил пасива и коеф. е 1.625? А и воденето по фенски признаци никога н ми е ноило успех - или ропускам ползи (мачовете с Швеците са ми типичен пример, особено на европейското където коеф. за Швеците бе 2.5) или губя кинти. Евала на Пини, но в този отбор няма нито един играч от поне средна европейска величина, а преди 10 години имахме еди Жоро Младенов - ех, спомени, да не се връщам още по-назад.
      Успех на момчетата и дано победата да не е пирова, мкар да съм убеден, че ще е - искрено се надявам да ме опровергаят и някой ще извади мнението ми и ще ми каже колко голям разбрач съм. Ощ веднъж - успех, дори и самото класиране за финалите е изключителен успех с този "материал".
      Първо, никога не бих играла против български отбор, независимо дали става въпрос за национален или клубен и независимо дали става въпрос за футбол, баскетбол или... кърлинг. Просто няма как да ми даде сърце да викам с/у нашите.

Второ, явно не разбираш много много от баскетбол, защото в момента има момчета в националния, които са класи на Жоро Младенов. За мен един Филип Виденов примерно е изключително класен играч.

За Световното, с треньор като Пини и малко късмет, може и да се класираме нататък. Не си правя излюзии, че можем да се сравняваме с отбори като Литва и Турция, но с Полша мисля, че можем да се мерим (макар че са домакини).
      1. Аз не съм викал против нашите - просто изключих ТВ-то и след 10 минути пуснах компа ивидях резултата, а в последствие на запис и края на мача.
      2. Разбирам доста и от волей, и от баскет, и от футбол, а не малка част от националите и от трите вида спорт ги познавам лично. Виж с кърлинга съм по-малко запознат, но доколкото знам най-добрата зала в Бг беше в някакво Монтанско село
      3. Виденов е поредната измислена "звезда", като Удо, близнаците, вечната надежда Тошко Стойков и т.н., и нито един от тях не може да стъпи на малкия пръст на Жоро Младенов. Всъщност добре, че натурализираха няколко маймуни,че иначе нашите щяха да гледат поредно първенство пред Тв-ъп
      4. А Пини е голям тренер и един от много малко еврейци заслужаващи уважение. Браво, Пини, давай все напред и нагоре.
      5. Винаги подкрепям родните отбори (включително чорбата в евромачовете им), но това не ми пречи да им виждам кусурите (само за Левски съм пристрастен), а когато се отвори възможност и да изкарам някойлев от тях. Това бе просто един мач - загубих (доста неочаквано), дано наяите ме опровергаят и в бъдеще и да вземат 3 победи на европейското (минимум), но надали.
      Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
        Грую,какви са тез три победи бе!!!Ти май искаш да станеш милионер!!!
        че лошо ли ще е А и обещавам да почерпя, ама не само във Виртуалната
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Грую,какви са тез три победи бе!!!Ти май искаш да станеш милионер!!!

Коментар

• Мдам, без да искам се оказах прав: след "великата"победа вчера, днес си повЕрвахме и естествено се осрахме, дано да не потретим упражнението в Полша - http://gong.bg/view_article.php?article_id=87343

България загуби от европейския шампион Русия с 27 точки разлика - 62:89 точки втората контрола между двата тима в София. Проверките са част от подготовката на двата отбора за еврошампионата в Полша през месец септември.

Вчера възпитаниците на Пини Гершон спечелиха срещу Русия с 89:88 точки в тройка със сирената на Калоян Иванов. Днес обаче Русия водеше от началото до края на двубоя. На трибуните бе и президентът на България Георги Първанов.

Ама сигурно е било защото Гоце е бил на трибуните
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
              А ти как би играла при положение, че изключиш фенските си пристрастия и видиш мач между евроанонимници, не играли скоро на голям шампионат и еврошампиона, като 5 минути преди кря еврошампиона води с 4 точки и води играта, като е заличил пасива и коеф. е 1.625? А и воденето по фенски признаци никога н ми е ноило успех - или ропускам ползи (мачовете с Швеците са ми типичен пример, особено на европейското където коеф. за Швеците бе 2.5) или губя кинти. Евала на Пини, но в този отбор няма нито един играч от поне средна европейска величина, а преди 10 години имахме еди Жоро Младенов - ех, спомени, да не се връщам още по-назад.
              Успех на момчетата и дано победата да не е пирова, мкар да съм убеден, че ще е - искрено се надявам да ме опровергаят и някой ще извади мнението ми и ще ми каже колко голям разбрач съм. Ощ веднъж - успех, дори и самото класиране за финалите е изключителен успех с този "материал".
              Първо, никога не бих играла против български отбор, независимо дали става въпрос за национален или клубен и независимо дали става въпрос за футбол, баскетбол или... кърлинг. Просто няма как да ми даде сърце да викам с/у нашите.

Второ, явно не разбираш много много от баскетбол, защото в момента има момчета в националния, които са класи на Жоро Младенов. За мен един Филип Виденов примерно е изключително класен играч.

За Световното, с треньор като Пини и малко късмет, може и да се класираме нататък. Не си правя излюзии, че можем да се сравняваме с отбори като Литва и Турция, но с Полша мисля, че можем да се мерим (макар че са домакини).
              1. Аз не съм викал против нашите - просто изключих ТВ-то и след 10 минути пуснах компа ивидях резултата, а в последствие на запис и края на мача.
              2. Разбирам доста и от волей, и от баскет, и от футбол, а не малка част от националите и от трите вида спорт ги познавам лично. Виж с кърлинга съм по-малко запознат, но доколкото знам най-добрата зала в Бг беше в някакво Монтанско село
              3. Виденов е поредната измислена "звезда", като Удо, близнаците, вечната надежда Тошко Стойков и т.н., и нито един от тях не може да стъпи на малкия пръст на Жоро Младенов. Всъщност добре, че натурализираха няколко маймуни,че иначе нашите щяха да гледат поредно първенство пред Тв-ъп
              4. А Пини е голям тренер и един от много малко еврейци заслужаващи уважение. Браво, Пини, давай все напред и нагоре.
              5. Винаги подкрепям родните отбори (включително чорбата в евромачовете им), но това не ми пречи да им виждам кусурите (само за Левски съм пристрастен), а когато се отвори възможност и да изкарам някойлев от тях. Това бе просто един мач - загубих (доста неочаквано), дано наяите ме опровергаят и в бъдеще и да вземат 3 победи на европейското (минимум), но надали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7

Коментар

• За мача на Манчо и Бирмингам, нашето момче има втора оценка след Рууни.

Да им имам критериите. Беше безобразно слаб и пасивен (особено сравнявайки с предстанянето срущу Челси - не съм го виждал никога да тича толкова много).

Миналият сезон, за мачове в които се е представял далеч по-добре до съсипваха от критики.

Коментар

• Ми така си и заслужаваш, щом залагаш с/у български отбор !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Я кажете как бихме братушките на баскет
                        уф, заеби, още ме е яд от тоя мач - 500 евро вътрешно и то по толкова нелеп начин. Гадното е, че сега ще се осерем на европейското и ще запишен 3 загуби, щото нашите ще си повЕрват, а иняма да бъдат поценени от никого. Освен това, когато загубя по-голяма сума от отбор, той винаги се дъни жестоко в последствие - най-фрапиращия ми пример е с Рейнджърс от миналата година. Загубиха спечелено първенство след като водеха с 6 точки 7 кръга преди края и имаха мач по-малко (мисля, че е безсмислено да обяснявам колко смешно е шотланското първенството и какъв пълнеж са отборите извън Селик и Рейнджърс). Та Рейнджърсите се осраха и аз се уших с почти 5-цифрена сума, но след това Рейнджърс отпанаха във 2 кръг на ШЛ от некви анонимни прибалтийци и аз поне поучих морално удивлетворение Та така и нашите сега (макар сумата да е 10-то кратно по-малка) - ще се осерат жестоко на Европейското (данода греша).
                        В тоя ред на мисли - ще взема да забода една стабилна сума и на чорбата, но още не съм им измилил мач
                        П.С. Между другото нашите волейболистчета се класираха за Световното и то с не лоша игра, макар и срещу слаби противници, пък и мачовете бяха във Варна, но аз все още смятам, че Пранди не става, макар че от грешките му направих добри пари и би следвало нашите да са ъп в следващите мачове.

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          Само ще вметна, че "наказаните" близнаци от сега нататък могат да си правят и говорят каквото ими скимне, достатъчно е да показват тази игра.
                          Да бе да, това да не ти е футболният национален отбор. Пини има последната дума тук

Коментар

Само ще вметна, че "наказаните" близнаци от сега нататък могат да си правят и говорят каквото ими скимне, достатъчно е да показват тази игра.

Коментар

Хех, голяма драма, с тройка в последната секунда. Но трябва да се има предвид, че някои от основните играчи на Русия не играха. А и все пак е само приятелски мач. Искам да видя такива победи след няколко седмици

Коментар

• Я кажете как бихме братушките на баскет
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X