IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Аз още съм в шок какъв мач изнесе Андерсон. Дори нямам в предвид двата гола, които вкара. Пасовете му бяха феноменални, през цялото време не спря да да тича и винаги, когато хванеше топката я изнасяше супер бързо и ефективно.
    Ами време му е да влиза в час.
    Няма да ти припомням колко пари плати САФ за него и колко време го чака да блесне!!!

Коментар

• Аз още съм в шок какъв мач изнесе Андерсон. Дори нямам в предвид двата гола, които вкара. Пасовете му бяха феноменални, през цялото време не спря да да тича и винаги, когато хванеше топката я изнасяше супер бързо и ефективно.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Мисля, че снощния мач беше най-хубавия от 4те полуфинала - много положения и към двете врати, голове, спасявания.
        Жалко че Барбуков нямаше късмет да вкара, но пак игра на ниво! Мисля че Андерсон чак сега започва да си изплаща парите и ако се научи да стреля малко по-добре ще стане страхотен полузащитник!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Кристиано Роналдо: Мачът беше мисия невъзможна 4

ГОНГ.БГ
          тоя циганин игра ли снощи???

==========================

трудно ми се зарежда сайта на инвестора --- някой има ли подобен проблем?

с други сайтове нямам този проблем
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• мда, Манчо логично разглямби супер нещастният Жалке - пародия на отбор. Лошото е, че наш Митко не го долюват хич в Манчо - едно, че не му подават много-много, ами и като реално направи 99% от 4-тия гол, цигането Андерсон, което само си подложи крака, дори не отиде да го поздрави, а се поздрави с другото цигане Нани, което пък спа цял мач. Жалко за Митко, но дано поне вземе голмайсторския приз.......
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Т'ва нещо даже и Спас Делев не може да го направи... ...сигурно е монтаж !!!
              То т'ва е от пепсито.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
                http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2712042
                То за бисери и вицове, ама нали е спорт.
                Точно като Пепе, с единствената разлика, че този не пропусна

Коментар

• http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2712042
                  То за бисери и вицове, ама нали е спорт.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Малко е поостаряло това (2-3 седмици) ама тука чичо холивуд дали има пръст?

http://www.youtube.com/watch?v=RTLVMKtn0Ew
                    Т'ва нещо даже и Спас Делев не може да го направи... ...сигурно е монтаж !!!

Коментар

• Малко е поостаряло това (2-3 седмици) ама тука чичо холивуд дали има пръст?

http://www.youtube.com/watch?v=RTLVMKtn0Ew

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                        ти си гледал друг мач пич
                        рендетата от Реал ли да величаем - то не бе ритане не бе чудо и двата мача . онази резачка Карвальо беше за гонене още до 25 мин на мача . Меси се скъсаха до го ритат ти ми викаш Барселона лежали
                        ех веселба
                        колкото до финала Юнайтед единственото което може да ги спаси е или прочутият им късмет или съдията иначе никакви не ги виждам как ще се противопоставят на суперфутбола на Барса
                        Никой не величае балерините, които здраво ритаха в последните мачове с БарЦелона.
                        Някои - като Адебайор например си плачеха за червени картони и в двата мача.

Въпросът е че футболистите на БарЦелона се изложиха като КИФЛАДЖИИ (да ме извиняват хората правещи кифли, ама лафа е такъв).
                        Не само че се изложиха ами станаха за смях на целия свят (без Каталуния разбира се). Ето ти един коментар, който видях: Рио Фърдинанд: Гмуркането на Педро беше някаква шега
                        Сигурен съм че не само той ги е забелязал тези неща!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          това сичко не е верно...!
                          просто Реал са с класи под Барса, па тия дето се опитват да сравняват МЮ и Барса са просто аута спейс....!
                          Видела жабата, че подковават коня и подала и тя краче, ае секи да си знае мястото!
                          Все пак имате 2-3 седмици да говорите и да си мислите глупсти...!
                          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            В тази ситуация отсъждането трябваше да е или свободен удар за Реал (пак са ощетени, но поне не по такъв груб начин) или да се остави атаката и да стане 0-1. Не може при спъване на Роналдо да даваш фаул за противника, защото при падането го е закачил

Симпатизирам на Барса, но не мога да понасям симуланти като Бускетс, Педро и Масчерано
                            бг философи

напълно нередовен гол - видя се пендехото пак падна сам поредната симулация ама ние пак търсим под вола теле

Коментар

Кристиано Роналдо: Мачът беше мисия невъзможна 4

ГОНГ.БГ

ахахахаххахаха
                              намерил се кой да го каже - португалският гейзер дето падаше като чувал с картофи при всяко единоборство

Коментар

+1

Ама в последните 2 "ел-класико" балерините бяха облечени в синьо-червено

Очакваме с хирургическа намеса на финала чичко Скоулс да им оправдае театрото:
                                чичо Скоулс - класическото английско ренде няма да помирише терен а дори да помирише ше му е трудно да пипне топката

Коментар

Working...
                                X