IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    е, те си бяха ясни още от януари, ама нали пусто трябва да има интерес на феновете към Шипъ мача на Барса е ясен - там отношенията са като на Бойко с Болен - дори и когато не трябва Болен (Еспаньол) пак ще се огъзи, нищо че трябва да го играе опозиция

За Барселонския мач е ясно, просто игра без напрежение и за Меси.

За САФ-а, ми аз си мисля, че от много години той направи един отбор от 20 равностойни играчи - два отбора без вратар. Никой не е титуляр, никой не е резерва. Не знам друг отбор, където да има толкова много играчи играли по толкова много. Всеки си има идентична замяна. И тука най-голямата загадка - как САФ-а ги кара тези футболисти да играят с настроение? В другите отбори, примадоните ако са смени се цупят и не играят, а тука бягат като луди!

Коментар

• Честито Юнайтед!
      Честито Чичарито!!!
      Га имаш късмет нека си роден на смет...
      покупката на двамцата - дефанса и форуърдъ..от чукотка тийм..е за рекордите по каръщина...80 милки и нищоооо....даже Луис има повече голове от Тореса...
      п.с. Дъртата дъвка много гаври нашия....то бива бива....шотландски инат ама...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Съра ми е много интересен - тоя човек или некакъв супер фрийк или е най-големият късметлия на планетата. Да закотвиш на пейката най-добрият ти подавач (нанистия) и най-добрия ти голмайстор (барбуката) и въпреки всичко да биеш не знам, аз нямам обяснение.
        аз ще ти обясня бе, груьо

на съра му се нарежда "от горе" да използва двамата само в краен случай

циганина се опитва да извива ръцете на мангалчестър за да му увеличат заплатата от 60 К лири които взима в момента и казва "аз съм най-добрия играч на клуба" и сега го цакат с валенсия

БЕРБО иска поне две-годишен договор и също увеличение на заплатата, но янките искат да минат тънко и да му дават старата заплата и не повече от договор за 1 година и не го пускат, а мексиканчето е във форма, а рунката никакъв го няма цял сезон

янките рискуват с тези двамата да не играят и имат късмет в случая
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Хе хе хе,

Тати Карло не е ли научил своите, че мача почва от съблекалните, а не от 5-тата минута

Тука всичко вече е ясно, чакам вече барселонското дерби
          е, те си бяха ясни още от януари, ама нали пусто трябва да има интерес на феновете към Шипъ мача на Барса е ясен - там отношенията са като на Бойко с Болен - дори и когато не трябва Болен (Еспаньол) пак ще се огъзи, нищо че трябва да го играе опозиция

Съра ми е много интересен - тоя човек или некакъв супер фрийк или е най-големият късметлия на планетата. Да закотвиш на пейката най-добрият ти подавач (нанистия) и най-добрия ти голмайстор (барбуката) и въпреки всичко да биеш не знам, аз нямам обяснение. Честита титла на Манчо - така ще е докато Моу не се върне на острова, щото, както не веднъж съм казвал, манчини, карлото, харито, и кени джито накуп да ги събереш, пак няма да имат и половината успехи на съра, а Венгер нема кинти и и епо-голям инат и от шотландско муле
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Хе хе хе,

Тати Карло не е ли научил своите, че мача почва от съблекалните, а не от 5-тата минута

Тука всичко вече е ясно, чакам вече барселонското дерби

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Голямо затишие тука, пред голяма буря може би?
              мислех, че челски ще имат шанс в утрешния мач, но като видях кой ще води атаката на мангачестър то срещата ще е твърд Х

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Голямо затишие тука, пред голяма буря може би?

Коментар

• каква я мислихме, каква стана. Съра пак го добута до финала. Какъвто е късметлия може и да го отнесе... не е препоръка
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Процентите съм ги ИЗЧИСЛИЛ на база статистически изгладени редове от ЛИЧНАТА МИ БАЗА ДАННИ

А че Дрогба няма нищо да направи съм 100% сигурен, защото ще излезе титуляр.. (а той напоследък интересните неща ги прави като резерва).

А да не забравяме, че съдиите ще ги закопаят, за да не решат първенството тотално в тяхна полза:

„Фен” на Юнайтед решава титлата в Премиършип

Съдията Хаърд Уеб, който ръководи финала на Световното първенство по футбол в ЮАР миналото лято, получи наряд за ключовото дерби в битката за титлата в Англия между лидера във Висшата лига Манчестър Юнайтед и преследвача му Челси. Разликата между “червените дяволи” и “сините” от Лондон е само три точки, а до края на сезона остават 3 кръга.

Британските медии не пропускат да отбележат, че Уеб е известен със своята склонност да свири в полза на "червените дяволи". През януари отсъжданията му по време на дербито Юнайтед - Ливърпул от третия кръг на ФА къп бяха определени като доста тенденциозни от феновете на “мърсисайдци”, както и от повечето неутрални зрители. Тогава Уеб свири дузпа за възпитаниците на сър Алекс още в 3-ата минута, а в средата на първото полувреме реферът показа директен червен картон на Стивън Джерард за нарушение.

Феновете на Челси коментират, че назначението на Уеб е реверанс на ФА към мениджъра на Юнайтед Алекс Фъргюсън. Шотландецът сподели през уикенда, че през този сезон съдиите в Англия подкрепят “сините" от Лондон по пътя им към защита на титлата от миналата година. Повод за тези изказвания на Фъргюсън бяха двата съмнителни гола, с които Челси обърна Тотнъм с 2:1 лондонското дерби. /БЛИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Мисля (и се надявам разбира се) че този път няма да изпуснем титлата след домакинска загуба у дома от Челси защото:
                      1/ Този Челси е поне с 40% по-слаб от миналогодишния, а този Юнайтед е с 20% по-слаб - т.е. по-добри сме и се видя и в мача за първенство (в който не отстъпвахме) и в тези за ШЛ, в които общо взето бяхме по-добрите!!! - не отричам, че и двата отбора са по-слаби в сравнение с миналия сезон, но ми е много забавно как си ги измисляш тези проценти
                      2/ Много ще им стане на Челси да ни бият 2 пъти по ред - както се казва светкавицата не удря на едно място два пъти. - това се отнася в пълна степен и за вас и то с допълнението, че не удря 3 пъти (бихте ги 2 пъти за ШЛ, стига толкова ) 3/ (и най-важно) Челси трябва да гонят победа на всяка цена и да се отворят, а Рууни, Валенсия и Чичарито ще им спрат тока при контраатаките! - това е твърде възможно да се случи, но пък при евентуален ранен гол за тях нещата се обръщат на 180 градуса и Дрогба ще е в ролята на служител на Енергото
                      Last edited by Hakkinen; 05.05.2011, 12:02.
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Мисля (и се надявам разбира се) че този път няма да изпуснем титлата след домакинска загуба у дома от Челси защото:
                        1/ Този Челси е поне с 40% по-слаб от миналогодишния, а този Юнайтед е с 20% по-слаб - т.е. по-добри сме и се видя и в мача за първенство (в който не отстъпвахме) и в тези за ШЛ, в които общо взето бяхме по-добрите!!!
                        2/ Много ще им стане на Челси да ни бият 2 пъти по ред - както се казва светкавицата не удря на едно място два пъти.
                        3/ (и най-важно) Челси трябва да гонят победа на всяка цена и да се отворят, а Рууни, Валенсия и Чичарито ще им спрат тока при контраатаките!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Първият сезон, когато дойдоха с Нани му беше много силен. Сети се само, какво им причина на Джерард и Фабрегас в мачовете. След това, обаче последваха контузиите, после лично проблеми после пак контузия, катастрофира с R8цата и така. Сега играе добре и ако успее да не се контузи ще е много добре.

Сега идва време за най-важния ни мач до момента. Победата над Челски е задължителна. Няма по-важно от 19. ШЛ е второстепенна купа за мен поне.
                          Истина е, ама пък като фен на Ливърпул бих се изкефил Челси да ви удари шамара... Даже няма да си търся парите от Грую ще му дам сметка на някой дом за дечица...
                          Last edited by marinbg; 05.05.2011, 20:59.

Коментар

• Ако ще и да не я проявява важното е да ги бием тези безхаберни чукотки.
                            Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Излез от шока! Да, наистина Андерсон игра много добре, но на фона на играта която показвахте напоследък най-вече в Шипа. Феноменалността му обаче би свършила много по-добра работа в неделя, ако разбира се има възможност отново да я прояви...
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Аз още съм в шок какъв мач изнесе Андерсон. Дори нямам в предвид двата гола, които вкара. Пасовете му бяха феноменални, през цялото време не спря да да тича и винаги, когато хванеше топката я изнасяше супер бързо и ефективно.
                              Излез от шока! Да, наистина Андерсон игра много добре, но на фона на играта която показвахте напоследък най-вече в Шипа. Феноменалността му обаче би свършила много по-добра работа в неделя, ако разбира се има възможност отново да я прояви...

Коментар

• Първият сезон, когато дойдоха с Нани му беше много силен. Сети се само, какво им причина на Джерард и Фабрегас в мачовете. След това, обаче последваха контузиите, после лично проблеми после пак контузия, катастрофира с R8цата и така. Сега играе добре и ако успее да не се контузи ще е много добре.

Сега идва време за най-важния ни мач до момента. Победата над Челски е задължителна. Няма по-важно от 19. ШЛ е второстепенна купа за мен поне.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X