IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Какво честитите титлата все още не е спечелена....
    Хе хе хе,

ама като ощипана мома, която си мисли, че са я изнасилили

Или пък секса толкова ви хареса, пардон, да бието челси с по 2-1, че искате още?

Честито и от мен.

Коментар

• Какво честитите титлата все още не е спечелена....
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Тенкю, тенкю!
        Аз обаче ще изчакам Хса с Блекбърн, за да отправям моите поздравления!

Иначе за вчера мисля, че показахме кой е най-заслужилия шампион тази година. Страхотно начало на мача, което ни помогна да си решим мача.

Между другото от мен поздрави за титлата на Милан, след доста дългото прекъсване за тях!!!
        Да да! Много страхотно няма що, убихте интригата още в 38-та секунда Друго си бяха нашите мачове - с Нюкясъл, Тотнъм, У.Б.А., Ливърпул и кого ли още не
        Иначе честито, и не чакай мача с Блекбърн, а почвай да черпиш от сега...или ще чакаш и финала в ШЛ, а!?

Коментар

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
          На всички фенове на Юнайтед - Честито!
          Тенкю, тенкю!
          Аз обаче ще изчакам Хса с Блекбърн, за да отправям моите поздравления!

Иначе за вчера мисля, че показахме кой е най-заслужилия шампион тази година. Страхотно начало на мача, което ни помогна да си решим мача.

Между другото от мен поздрави за титлата на Милан, след доста дългото прекъсване за тях!!!

Коментар

• Честито на Мана и от мен.

Тези хора играят с голямо сърце. Де да имахме и ние такива карди в БГ. Машини!
            Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              що, можеше и оригинлна калъфка да вземете (второ вместо трето място) Догодина може и да е интересен сезона, но давидим как ще са трансферите лятос у Шитито, Ливера, Чукотките и Арсенал. манчо едва ли ще направят нещо интересно, освен може би голям трансфер на Снайдер и евентуално Нойер, но другите 4 отбора ще са интересни, а ако и Тотенхамите си позакупят защита и не си продадат халфовете.....
              Груйка, бес тия номера ...
              вратарчето си е наш. ... Сакън ..
              Заслужена победа за Манчо... И честита рекордна титла на НАЙ-ТИТУЛУВАНИЯ англикански отбор ...
              Браво !!!
              Сега оня дърт проклетник, да пусне Митко да вземе голмайсторската нъграда ..., че напрао ше фащам съмолета за албиона, да хода да се разпраам !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Честита титла и от мен! Можехте и с повече голове да биете Челси, но 2-1 си е напълно достатъчно за рекорда, който преследвахте... Догодина изравняваме
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• На всички фенове на Юнайтед - Честито!

Коментар

много се говори за този пич, ама знаеш ли го - Академика Коимбра и Порто за по 1 сезон. не знам, може и да стане нещо от него, ама може и да не стане. Засега е просто супер обещаващ млад треньор, а Моу дойде с ШЛ в Чукотка, та има малка разлика
                    тоя ще дойде с купа ЛЕ на острова
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                      за нас сезона свърши още преди няколко кръга - нито напред, нито назад може да идем
                      що, можеше и оригинлна калъфка да вземете (второ вместо трето място) Догодина може и да е интересен сезона, но давидим как ще са трансферите лятос у Шитито, Ливера, Чукотките и Арсенал. манчо едва ли ще направят нещо интересно, освен може би голям трансфер на Снайдер и евентуално Нойер, но другите 4 отбора ще са интересни, а ако и Тотенхамите си позакупят защита и не си продадат халфовете.....
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                        Според мен има още един,който може ,,да му мине път'' на сър-а,а именно наследника на Моу във Порто.Очаквам го през лятото на Острова.Може би на Анфийлд?!

много се говори за този пич, ама знаеш ли го - Академика Коимбра и Порто за по 1 сезон. не знам, може и да стане нещо от него, ама може и да не стане. Засега е просто супер обещаващ млад треньор, а Моу дойде с ШЛ в Чукотка, та има малка разлика
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

вие пък бяхте направо смешни със Стоук. То бива, бива, ама чак подобна безпомощност. Жалко, Арсенал винаги са ми били любимци, но освен Ван Пръцко, нямат нито един друг играч от световна класа
                          за нас сезона свърши още преди няколко кръга - нито напред, нито назад може да идем
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

е, те си бяха ясни още от януари, ама нали пусто трябва да има интерес на феновете към Шипъ мача на Барса е ясен - там отношенията са като на Бойко с Болен - дори и когато не трябва Болен (Еспаньол) пак ще се огъзи, нищо че трябва да го играе опозиция

Съра ми е много интересен - тоя човек или некакъв супер фрийк или е най-големият късметлия на планетата. Да закотвиш на пейката най-добрият ти подавач (нанистия) и най-добрия ти голмайстор (барбуката) и въпреки всичко да биеш не знам, аз нямам обяснение. Честита титла на Манчо - така ще е докато Моу не се върне на острова, щото, както не веднъж съм казвал, манчини, карлото, харито, и кени джито накуп да ги събереш, пак няма да имат и половината успехи на съра, а Венгер нема кинти и и епо-голям инат и от шотландско муле
                            Според мен има още един,който може ,,да му мине път'' на сър-а,а именно наследника на Моу във Порто.Очаквам го през лятото на Острова.Може би на Анфийлд?!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Голямо затишие тука, пред голяма буря може би?
                              Егати и бурята!!!Балет!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                                аз ще ти обясня бе, груьо

на съра му се нарежда "от горе" да използва двамата само в краен случай

циганина се опитва да извива ръцете на мангалчестър за да му увеличат заплатата от 60 К лири които взима в момента и казва "аз съм най-добрия играч на клуба" и сега го цакат с валенсия

БЕРБО иска поне две-годишен договор и също увеличение на заплатата, но янките искат да минат тънко и да му дават старата заплата и не повече от договор за 1 година и не го пускат, а мексиканчето е във форма, а рунката никакъв го няма цял сезон

янките рискуват с тези двамата да не играят и имат късмет в случая
                                не е невъзможно, но имаше и немалък шанс да изпуснат 19-ката, мисля, че тя струва повече от заплатите на двамата. И докато за Барбуката има (макр и доста минимално, защото е голмайстор на Шипъ) някакво обяснение с формата на Граха, а манчо играят с един нападател, то за Нанистия при 3 атакуващи халфа винаги има място. Но не - играе парк или пенсията (голям е,но все пак е пенсия) Гигс. Не знам, много ми е странно.

вие пък бяхте направо смешни със Стоук. То бива, бива, ама чак подобна безпомощност. Жалко, Арсенал винаги са ми били любимци, но освен Ван Пръцко, нямат нито един друг играч от световна класа

Коментар

Working...
                                X