IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Ами не е точно така! Когато подкрепяш два-три отбора, които са силни почти всяка година се случва да играят в ШЛ! Все някой трябва да победи!
    БарЦелона я подкрепям по-отдавна ...както 80% от българите от времето на бат' Ицо! Така че и те да спечелят финала няма да се чувствам зле още повече, че са най-добрия отбор в света!

ОБАЧЕ НЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ С ТЕЗИ СЕЛСКИ НОМЕРА, КОИТО ПРАВЯТ ДВА МАЧА ... ТО БЕШЕ ЛЕЖАНЕ, ТО БЕШЕ ТЪРКАЛЯНЕ ПО ТЕРЕНА!!!

ЗА ТОВА ИСКАМ НА ФИНАЛА ТЕ ДА ПОЛУЧАТ ЕДИН ЧЕРВЕН КАРТОН И ДА ГИ ВИДИМ ТОГАВА КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ!
    ти си гледал друг мач пич
    рендетата от Реал ли да величаем - то не бе ритане не бе чудо и двата мача . онази резачка Карвальо беше за гонене още до 25 мин на мача . Меси се скъсаха до го ритат ти ми викаш Барселона лежали
    ех веселба
    колкото до финала Юнайтед единственото което може да ги спаси е или прочутият им късмет или съдията иначе никакви не ги виждам как ще се противопоставят на суперфутбола на Барса

Коментар

• Гошо от Почивка с нов хит!

http://www.youtube.com/watch?v=XQE076TNqz8
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Manchester Evening News: Днес Бербо играе за бъдещето си

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов играе за бъдещето си на "Олд Трафорд" тази вечер срещу Шалке.

Според "The Manchester Evening News" Бербо ще си партнира с Майкъл Оуен в атака.

От края на януари Бербатов е играл само в четири мача, в които отбеляза два гола. Българинът има договор с "червените дяволи" до 2012 година и Юнайтед имат опция да удължат договора му за още 12 месеца. Все още обаче страните не успяват да се договорят за конкретна сделка и по тази причина Байерн Мюнхен показват интерес към нападателя.
        Last edited by man_united; 04.05.2011, 16:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Ако се стигне до там шампиона да се определи по голова разлика дали ще има необичайни резултати?
          Нама нищо общо с Англия, ама си спомням преди време един мач Спартак Варна би някво село с 23 на 0, щото им трябваше голова разлика. Мача го преиграха, щото имаше "съмнение" за уговорка. Беше ми интересно и ходих на преиграването. То беше по-почтено, щото Спартак тогава биха само с 17 на о. Нещо такова. Всички на стадиона умряхме от смях...
          ШШШШт!
          Лошо за Спартак да не чувам.

ПП Селото се казваше Лесичери между другото, но за съжаление аз не можах да отида! Това се казва хубав и резултатен мач, с голяма интрига щото в същото време конкурента за влизане в А група беше бил с 10на на нула!!!

Коментар

На татко Карло можем да пожелаем в английското първенство да постигне успехите си от италианското - една титла и безброй втори и трети места.

Тъй като титлата вече я спечели очевидно оттук нататък трябва да се съсредоточи в борбата 2-4то място и в мечтата на Абрамчик за ШЛ
            Ако се стигне до там шампиона да се определи по голова разлика дали ще има необичайни резултати?
            Нама нищо общо с Англия, ама си спомням преди време един мач Спартак Варна би някво село с 23 на 0, щото им трябваше голова разлика. Мача го преиграха, щото имаше "съмнение" за уговорка. Беше ми интересно и ходих на преиграването. То беше по-почтено, щото Спартак тогава биха само с 17 на о. Нещо такова. Всички на стадиона умряхме от смях...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Ноооо, нека видим какво ще покажат МЮ и Челси -> вече съм на тази вълна ->тати Карло какво ще предложи?
              На татко Карло можем да пожелаем в английското първенство да постигне успехите си от италианското - една титла и безброй втори и трети места.

Тъй като титлата вече я спечели очевидно оттук нататък трябва да се съсредоточи в борбата 2-4то място и в мечтата на Абрамчик за ШЛ

Коментар

• Аз пък гледах и 4-те мача и останах доволен, защото и 4-те мача ми бяха интересни.Като махнем грубостите и симулациите, в самата игра и на двата отбора имаше много малко брак и доста добри футболни моменти и двата отбора доказаха, че са най-добрите в момента в Европа. Тези мачове по ми харесаха от примерно мача Арсенал - Ливърпул, където си вкараха две дузпи след 90-тата мин, а пък грешните подавания... Може би понеже нямах особени очаквания за Барса-Реал, а имах по-големи очаквания за Арсенал-Ливърпул така се получи.

Ноооо, нека видим какво ще покажат МЮ и Челси -> вече съм на тази вълна ->тати Карло какво ще предложи?

П.П. Много ми се искаше Реал и МЮ да се паднат на полуфинала, този двубой ми се гледаше и ме интригуваше много кой кой
                Last edited by luboil; 04.05.2011, 13:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Kакво толкова им коментирате на два отбора, които разочароваха милиони фенове.Всички чакаха тия 4 мача, като едва ли не най-великата битка откакто футбола съществува а се получи боза, при която най-интересното бяха пресконференциите.И двата отбора "ми паднаха в очите" , както се казва.
                  +69
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Kакво толкова им коментирате на два отбора, които разочароваха милиони фенове.Всички чакаха тия 4 мача, като едва ли не най-великата битка откакто футбола съществува а се получи боза, при която най-интересното бяха пресконференциите.И двата отбора "ми паднаха в очите" , както се казва.
                    +1
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

+111

Коментар

• Kакво толкова им коментирате на два отбора, които разочароваха милиони фенове.Всички чакаха тия 4 мача, като едва ли не най-великата битка откакто футбола съществува а се получи боза, при която най-интересното бяха пресконференциите.И двата отбора "ми паднаха в очите" , както се казва.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          В тази връзка има един много ярък пример от нашето първенство - симулациите на Велизар Димитров. Доколкото знам на съдиите са им пускани на видео някои от т.нар. негови "Велизарки" и в резултат в последния сезон преди да бъде продаден почти не се отсъждаха нарушения срещу него
                          абе нашето първенство не е точният приемр, ама Аз лично очаквах подкрепа за Реал на втория полуфинал, за да могат УЕФА да си измият ръцета и да кажат: Ами вижте, всеки греши - топка е, тази вечер грешките бяха за Реал, хайде ако обичат да не мрънкат. Ама не, пак се изгавриха гадно с дебелия балет. Пак казвам - Барса са по-добрият отбор, но геният на Моу може би щеше да ги спъне пак на 1/2 финала. То ако винаги по-силният (на книга) отбор биеше, Арсенал щяха да са шампиони, а Ливера в топ 3, ама нали затова футболът е интересен, а аз (освен в случаите, в които играе Левски) почти винаги симпатизирам на по-слабия. В случая беше Реал. Жалко, а можеше да стане битка - не шоу (аз ако искам шоу ще гледам Барса-Алмерия), а битка и може би давид щеше да обърне Голиат/ Може би, може би
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Не ви ли стана ясно, че това е тактика? Естествено, че ще симулуираш и ще играеш театър, когато противниковия отбор в случая Реал единственото, което правят е да правят науршения.

Гуардиола тотално надигра гения Муринио, просто защото знаеше, че реал ще са изключително груби. Едните ритата, другите преиграват при най-малкия контакт. В крайна сметка изгуби футбола.
                            погледнато от този ъгъл изглежда, че си прав, но Реал НЕ ритаха Барса, а играха твърдо - нещо на което твоят любим отбор и неговата публика много се кефят и го наричат мъжка игра. На мен Барса ми паднаха в очите - те са големият отбор в момента, имат гения Меси, мачкат всичко и вместо просто да разбият Реал с игра, те се счупиха да симулират. Ако бяха прибили Реал от игра - под иигра не се разбира 6782 паса на 2 метра в собствената половина и центъра, а реални голови възможности, то всички (освен заклетите фенове на Реал, но на тях им е простено) щяха да кажат: Да, Барса е най-великият отбор и колко е хубаво, че парите не са всичкп, важна е фланелката, любовта към Каталуния и прочие шитни. сега са просто едни симуланти, които се класираха на финала със съдийска подкрепа - червен картон решил първия мач и неотсъден гол, лишил от интрига втория. Това е.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Надявам се като резултат да се получи отношението на съдиите към Кристияно Роналдо, Нани и т.н. - просто да подминават нарушенията срещу играчи на Барса (на финала) дори и когато има такива, защото не могат да преценят дали симулират или наистина има нарушение!!!
                              В тази връзка има един много ярък пример от нашето първенство - симулациите на Велизар Димитров. Доколкото знам на съдиите са им пускани на видео някои от т.нар. негови "Велизарки" и в резултат в последния сезон преди да бъде продаден почти не се отсъждаха нарушения срещу него
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Надявам се като резултат да се получи отношението на съдиите към Кристияно Роналдо, Нани и т.н. - просто да подминават нарушенията срещу играчи на Барса (на финала) дори и когато има такива, защото не могат да преценят дали симулират или наистина има нарушение!!!

Коментар

Working...
                                X