IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    стига бе - за какво тото бълнуваш?

последните няколко години гаврите на съдиите не спират

отбора играе - съдиите не дават да печели
    Съдиите дават да печелим на тото.

Арсенал са трети, това е твърдо.

Какво било било, гледай напред вече. За мен за сезона остана само един неизвестен мач и там е на 90% сигурно кой ще бие.
    Неизвестното бъдеще е по хубаво от лошото минало.
    Не се кахъри така бе човек! Горе главата и по весело

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Не се впрягай толкова. Арсенал ще са пред МС, гаранция франция

Тука е времето за тототототототото, не го ли разбрахте
      стига бе - за какво тото бълнуваш?

последните няколко години гаврите на съдиите не спират

отбора играе добре - съдиите не дават да печели

Дарън Бент и съдията разплакаха Арсенал
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
        15 минути преди края на мача на Арсенал сядам да ги гледам и отменят напълно редовен гол. Коментатора по диема казва, че имало чиста дузпа през първата част която не са дали в полза на артелиристите.

Не мога да си обясня какво е това свирене срещу Арсенал и защо след като подариха титлата на мангалчестър продължават брадвите срещу нас.

Навярно целта е шити-то да са директно в ШЛ, а ние да играем квалификации?!?!?!
        Не се впрягай толкова. Арсенал ще са пред МС, гаранция франция

Тука е времето за тототототототото, не го ли разбрахте

Коментар

• 15 минути преди края на мача на Арсенал сядам да ги гледам и отменят напълно редовен гол. Коментатора по диема казва, че имало чиста дузпа през първата част която не са дали в полза на артелиристите.

Не мога да си обясня какво е това свирене срещу Арсенал и защо след като подариха титлата на мангалчестър продължават брадвите срещу нас.

Навярно целта е шити-то да са директно в ШЛ, а ние да играем квалификации?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Абе още ли гледате мачове по Диема ?

Един милион телевизии излъчват ПЛ( и всички големи първенства ) и са достъпни през нета ( включително и SKY-каналите ) ...Даже руската Спорт1 дава кристално качество с много по-добри коментатори отколкото фъфлеците на Диема
            Е то тука вече е индивидуално. За мен е въпрос на комфорт. Да се опъна на дивана или да потъна във фотьойла и с питие е по-удобно отколкото пред монитора, тъй като компа ми е предимно за работа и не е много удобно за дълго гледане. Не съм вързал твв-то за компа, защото не ми се налага за сега.

Коментар

• Антон Генов / Хаурд Уеб, а дали има разлика????

Коментар

• Абе още ли гледате мачове по Диема ?

Един милион телевизии излъчват ПЛ( и всички големи първенства ) и са достъпни през нета ( включително и SKY-каналите ) ...Даже руската Спорт1 дава кристално качество с много по-добри коментатори отколкото фъфлеците на Диема
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Наистина е голям актьор и много дразни. Ти да видиш какви ги вършеше, когато Арсенал бяха все още замесени в борбата за титлата само. При един от отбратите ни имаше период от около минута и половина, в които само мълчеше и накрая казва "Ами така се става шампион".
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    А всъщност коментатора се казва Боби Борисов и не само е луд фен на Арсенал, но е и продуцент на предаването.

А, хи хихи,

той е фен на Арсенал за пред шефовете си

Ама след като стана 1-1 вчера каква въздишка на облекчение издаде Сякаш от мача с Челси не беше пикал от напрежение и след като Руни вкара дузпата се облекчи Ооооооооох

Коментар

• А всъщност коментатора се казва Боби Борисов и не само е луд фен на Арсенал, но е и продуцент на предаването.
                      Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Мен не ме дразни нито отбота на МЮ, нито САФ, а ме дразни когато има такива коментатори, като този по Диема, който коментира мача Блякбърн-МЮ вчера. Няма ли продуценти на това предаване, които да слагат неутрални коментатори? А този да го пускат да коментира други мачове?
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Дааа, напоследък все по-често ставаме свидетели на такива мачове Спортът, особено футболът, отдавна не е това което радваше и пленяваше сърцата и душите на феновете и дори неутралните зрители. А може би самите ние се променяме и започваме да гледаме на нещата по различен начин, не знам... Знам само че с всеки изминал мач губя все повече интереса си към тая игра, по-точно към този бизнес! И не заради това че Юнайтед стана шампион, а Арсенал не взе нищо, мнението ми се отнася и за другите първенства - Италия, Испания, дори донякъде и перфектните и точни Германци, (за нашето първенство дори не помислям) - играта като такава вече не носи емоцията и заряда както беше преди години! Може би е време за промяна на правилата, за Лига на големите, за нещо по-различно като формат, и по възможност необвързано с пари, печалби и сметки, а с качества, красота, стратегия и емоции от началото до самия край Мисля си, че през 1990-та, когато Ливърпул спечелиха последната си засега и рекордна до вчера 18-та титла, преживяванията на всички техни фенове са били много по-истински и изживяни, отколкото в последните години, но явно във футбола нещата не са по-различни от всичко което ни заобикаля и към което върви света...
                        Лека вечер и бъдете здрави!
                        Футболът отразява всички сфери на живот в съвременния свят. За съжаление всичко се комерсиализира, дори не знам нещо в човешкия живот, което да не е комерсиализирано. Дори неща, които допреди 20-30 г бяха свободна зона от пари като - приятелство, щастие, и др сега са си комерсиализирани.

Та в този контекст този твой минорен пост е много истински.

Все пак, независимо от съдийските подкрепи, Манчестър Юнайтед бяха най-добрите и заслужено спечелиха титлата. Мен не ме дразни нито отбота на МЮ, нито САФ, а ме дразни когато има такива коментатори, като този по Диема, който коментира мача Блякбърн-МЮ вчера. Няма ли продуценти на това предаване, които да слагат неутрални коментатори? А този да го пускат да коментира други мачове? Или пък водещия на предаването (не коментатора) говори много неутрално и приятно, защо не го пуснат него да коментира? Дори ще ти кажа едно комично положение от вчера - при 1-0 имаше едно падане на Валенсия в пеналта на Блякбърн и този като извика дузпа, за малко да си изтърва чашата. После като дадоха повторението се видя, че Валенсия спъна, а не той беше спънат.

И накрая, айде момчета идва последния кръг и тук и в другите първенства. ТОТО-кръговете вече чукат на прага. Ден година храни. Успех на всички

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• дайте дузпа - спасете мангалчестър

от първия мач до шампионската точка мангалчестър юн. бяха здраво бутани от съдиите и в знак на признателност от следващия сезон ще се прекръстят на съдийчестър юн. ................ както обявиха самите те още по Коледа

да им че честита ............ щом така са щастливи

Коментар

• Дааа, напоследък все по-често ставаме свидетели на такива мачове Спортът, особено футболът, отдавна не е това което радваше и пленяваше сърцата и душите на феновете и дори неутралните зрители. А може би самите ние се променяме и започваме да гледаме на нещата по различен начин, не знам... Знам само че с всеки изминал мач губя все повече интереса си към тая игра, по-точно към този бизнес! И не заради това че Юнайтед стана шампион, а Арсенал не взе нищо, мнението ми се отнася и за другите първенства - Италия, Испания, дори донякъде и перфектните и точни Германци, (за нашето първенство дори не помислям) - играта като такава вече не носи емоцията и заряда както беше преди години! Може би е време за промяна на правилата, за Лига на големите, за нещо по-различно като формат, и по възможност необвързано с пари, печалби и сметки, а с качества, красота, стратегия и емоции от началото до самия край Мисля си, че през 1990-та, когато Ливърпул спечелиха последната си засега и рекордна до вчера 18-та титла, преживяванията на всички техни фенове са били много по-истински и изживяни, отколкото в последните години, но явно във футбола нещата не са по-различни от всичко което ни заобикаля и към което върви света...
                                Лека вечер и бъдете здрави!

Коментар

Working...
                                X