IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хаки, преди няколко месеца водихме спор кои са потенциалните изпадащи и ти определено не очакваше Уест Хям да са сред тях.

Е вчера те си подпечатаха визите за Чемпиъншип, което веднага ме подсети че малоумните Журналисти на Острова избраха Скот Паркър за играч на сезона

Как да не им се смееш после

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Тотнъм миналия кръг не успяха да спечелят срещу Блекпул на собствен терен а сега печелят убедително на Анфийлд. Хубаво писа някой по-долу, че феърплея на англичаните е останал далеч в историята
        В последния кръг пак ще гледаме комични резултати!
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

На мене ми е тъпо - цял сезон играхме прилично, и накрая на собствен терен да изтървеш ЛЕ, независимо от спорната дузпа. Кени трябва с ритници да ги наказва...
          Може ако пропуснете ЛЕ да имате бонус догодина в първенството, заради по-малкото мачове които ще изиграете и да се борите отново за топ4!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

На мене ми е тъпо - цял сезон играхме прилично, и накрая на собствен терен да изтървеш ЛЕ, независимо от спорната дузпа. Кени трябва с ритници да ги наказва...
            Все още нищо не се знае.

Тотнъм като нищо могат да не бият Бирмингам, които пък може да се спасят, Вила пък биха Арсенал като гости сега могат да паднат, пък Уигън спокойно може да бие Сток за да диша във врата на Бирмингам.
            Все пак е последен крък, много сладък...

Коментар

• Далглиш вчера беше разкрит. Нищо чудно Пуул да завършат сезона с две загуби.

Проблемът сега за всички отбори от челото в класирането се казва Ман Сити. С това, че ще играят в CL догоина и с финансовата си мощ сега ще могат да си купят, когото си пожелаят. Само Челски може да се бори с тях на този етап за съжаление. За нас, Арсенал и Пуул ще останат огризките, но какво да е прави. Това реалностите в съвременния футбол.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• На мене ми е тъпо - цял сезон играхме прилично, и накрая на собствен терен да изтървеш ЛЕ, независимо от спорната дузпа. Кени трябва с ритници да ги наказва...
                И това ще мине ...

Коментар

• ХА ЧЕСТИТО!!!

Тренто с Матей Казийски и Радостин Стойчев е новият шампион на Италия

Отборът на Итас Диатек (Тренто), където се състезава българският национал Матей Казийски, стана шампион на Италия за втори път в историята си. Днес играчите на Радостин Стойчев се наложиха над настоящия първенец на страната Бре Банка Ланути (Кунео) на Владимир Николов с 3:0 гейма (25:13, 25:22, 25:9) и по този начин триумфираха в мача, игран в зала „Пала Лотоматика” в Рим.

По време на първия гейм Тренто имаше преднина от самото начало и постепенно тя бе увеличена, за да се стигне до 25:13 като краен резултат.

Вторият гейм бе по-оспорван и в началото му Кунео поведе. С развитието на втората част обаче Тренто постепенно намали дистанцията и почти в края вече водеше с 19:17. В крайна сметка тимът на Казийски се добра до 25:22 и поведе с 2:0.

Третият гейм премина изцяло под контрола на тима на Радостин Стойчев и така се стигна до крайното 25:9 и победата на Тренто.

Матей Казийски реализира 13 точки за своя тим. Цветан Соколов бе резерва за Тренто, а Валентин Братоев дори не бе в групата.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                    сега се врастам оттам fun
                    oмазаха ми тениската с бира, но наи тапото е 4е ми остана камерата в приателкта и нисто ни снимах пу
                    телефонче нямаш ли бе, пич?

така ли се заливахте с бира като в края на този клип http://bnt.bg/bg/sport/view/52929/bo...n_na_germanija

1996 бях в дортмунд когато станахме шампиони, а 1994 год. бях в Мюнхен когато във финала за ШЛ МИлан разгромиха Барса с 4-0 или 5-0 май беше и Стоичков нищо не направи - голям срам беше
                    Last edited by polki; 15.05.2011, 23:49.
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Борусия са страхотен отбор. Много са ми симпатични още откакто биха дъртата гуспуджа, а Ларс Рикен им заби страшен гол.
                      http://vbox7.com/play:12db0bba

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      За съжаление изпускат супер много напред, много рехави са отзад, ще си разпродадат звездите и за следващия сезон ще се борят за златната среда+отпадане в групите на ШЛ. Дано да греша.
                      те така говореха и преди онзи мач на клипа който гледаш
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• и като съм почнал с прогнозите да припомня една от преди 2 месеца - не, че неща, ама:

Първоначално изпратено от Грую Груев на 22.03
                        Не се дъляйте, ето ви прогнозите за отделните купи и отбори:
                        МанЮ - Шипъ и отпадане от Челси и Шити за другите 2 купи
                        Арсенал - калъфка (2 или 3- без значение)
                        Челси - финал за ШЛ, кво ще стане там: ако са с Барса - минимални шансове, ако са с Реал - ще паднат на 100% + 2-3 място
                        Шити - ФАКъп и (4-5 място)
                        Тотенхам - достойно отпадане от ШЛ + 4-5 място
                        Ливера - достойно 6-то място и не губете кураж за следващия тираж, т.е. до следващата Коледа
                        П.С. Подсказах и една "изненадваща" 2 на Левски среяу локото, ама вие нали сте улисани с тъпия Шип и може да сте пропуснали едни лесни парички. МанЮ-Блекпул също 2 е много добър за игра на коеф. 5, особено ако Адам мине лятоска в Манчо. Все пак оставане в елита на Блекпуул ще им донесе едни 50 милки паунда, а победа на д манчо значи точно това - след това могат без пари да им дадат Адам така са те работоте в най-честното първенство на света
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Борусия са страхотен отбор. Много са ми симпатични още откакто биха дъртата гуспуджа, а Ларс Рикен им заби страшен гол. За съжаление изпускат супер много напред, много рехави са отзад, ще си разпродадат звездите и за следващия сезон ще се борят за златната среда+отпадане в групите на ШЛ. Дано да греша.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Евалата на феновете на Борусиа. Изстрадаха тази титла.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                            X