IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Не мога повярвам в срива на Арсенал. Честно казано мислих, че те ще са шампиони в края на Февруари.

Сега гледайки класирането, дори може да завършат сезона на 4то място.
    Че те станаха шампиони - най-добър гост са. Плюс това може би ще имат най-мнго голове, печелят и приза за най-много малоумно получени голове, както и титлата "морален шампион" Честно казано аз бях за Арсенал, заради красивия им футбол, но докато не си оправят защитата, така ще е. Иначе Ван Пръцко е уникат вече има 17 гола в 19 мача от Нова Година насам - добре, че няма още 3-4 кръга, че гаранция щеше да мине Барбукиньо. Апропо, дали ако има дузпа на мача с Блепуул, Барбукиньо ще я бие?
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      дайте дузпа - спасете мангалчестър

от първия мач до шампионската точка мангалчестър юн. бяха здраво бутани от съдиите и в знак на признателност от следващия сезон ще се прекръстят на съдийчестър юн. ................ както обявиха самите те още по Коледа

да им че честита ............ щом така са щастливи
      e нищо ново . английското първенство е абсолютен дирижабъл и то не от сега .
      аз вече не го и гледам - едно и също всеки път - свирения против Арсенал , и бутане на Юнайтед , нищо ново под слънцето . който иска да си ги гледа и да си се кефи , аз лично още миналата година спрях

ПС - почти съм убеден ,че е нямало никаква дузпа срещу Руни беза да съм гледал мача
      просто 1-1 е най-удобният възможен резултат и за двата отбора
      Last edited by all_trader2; 16.05.2011, 14:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        1. Знаех си че ще се оправдаете по този малоумен начин.

2. Единствената причина, поради която вчера загубихте е че Тотнъм бяха по-добри от вас. Deal with it.
        1. Нищо не знаеш.
        2. Абсолютно вярно.

Като сравниш желанието, с което играхме предишните мачове ще видиш, че точно то липсваше.И затова Тотнъм бяха по-добри.НИКЪДЕ не съм писал, че сме загубили нарочно.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Според мен на това се дължеше и играта без желание вчера.След като Сити биха Тотнъм и така отнеха и математическите шансове за ШЛ за нас вече е без значение дали ще сме 5 или 6. Разликата са само няколко милиона евро приходи.Едва ли ще имаме толкова широка скамейка, че да се бориме на всички фронотове.Така че стратегически отпадането от евротурнирите може да се окаже и позитивно.
          хайде пак старата мантра. както казваше дядо ми (Бог да го прости) - Дори и най-идиотското деяние има своето философско оправдание Пък и за какво ви е ЛЕ - да се издъните пак срещу евроколоса Брага, който Арсенал премаза с 6:0 Между другото смятам, че Брага ще вземе ЛЕ, та пак ще си имате оправдание

П.С. И не е няколко милиона, а няколко десетки милиона - поне 5 мача на коп-а (40К зрители по 50 паунда, по 5 са таман 10 милки паунда)+ТВ права+приходи за точки 9мин 2 милки за влизане в групите) и т.н. и дайде избили сте половината за дървото Керъл
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Знаех си че ще се оправдаете по този малоумен начин.

Сериозно ли си мислиш, че Далглиш дори и за секунда му е минало през акъла, че иска да изгуби мач нарочно, за да постигне нещо различно от победа и то на Анфилд...?

Разликата далеч не е няколко милиона евра да ти кажа под секрет. Парите, които езехте през по-миналата година бяха доста добри. В уефа парите зависят много от това как се представят другите английски отбори. Да не говорим, че ще напълните стадиона 7-8 пъти, което си е няколко милиона на мач, така че не се оправдай с липса на желание. Това да не ти е България и евтините игрички тук.

Единствената причина, поради която вчера загубихте е че Тотнъм бяха по-добри от вас. Deal with it.

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Според мен на това се дължеше и играта без желание вчера.След като Сити биха Тотнъм и така отнеха и математическите шансове за ШЛ за нас вече е без значение дали ще сме 5 или 6. Разликата са само няколко милиона евро приходи.Едва ли ще имаме толкова широка скамейка, че да се бориме на всички фронотове.Така че стратегически отпадането от евротурнирите може да се окаже и позитивно.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Всъщност ако махнем факторът Behavior of offcials -каквото и да означава той, то на първо място щяха да са .... Блекпуул

Та така за феърплея - по него най-вероятно ще се класират Фулъм. ливера няма шанс за там, ама нищо, ще се съсредоточат за спечлеване на място в ЛЕ догодина Хеле, ако и 35 млн. паундовото им дърво вземе, че оздавее и престане да пие - даже се чудя дали той или Торес е трансферната издънка на полусезона. Хитът е ясен - Луиз

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Може ако пропуснете ЛЕ да имате бонус догодина в първенството, заради по-малкото мачове които ще изиграете и да се борите отново за топ4!
                Life won't wait for you.

Коментар

• Не мога повярвам в срива на Арсенал. Честно казано мислих, че те ще са шампиони в края на Февруари.

Сега гледайки класирането, дори може да завършат сезона на 4то място.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Да го бяха казали в петък, шпорите нямаше да се напъват да бият Пуул снощи
                    бе не е баш така - пак свободни съчинения на родните медии. Ей тук е дадена последната актуална таблица към 30.04 - няма по-нова и според нея начело са Челси и то със сериозна преднина, а след тях Фулъм и Тотенхамите. Та не е много ясно какво ще се случи до края, защото класацията не зависи само от жълти и червени картони, а и от много други неща, които са силно субективни - малко като бонус точките във фентъзито Иначе отборът с най-малко картони е...... Блекпул (46 жълти и 2 червени), а с най-мнго червени картони е УБА (7), следвани от.... Арсенал (6). Та малко са странни нещата из Шипъ и неговите феърплей и прочие простотии

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      Man_united стига вече с това ритане на съперниците, в което непрекъснато упрекваш Ливърпул. В класацията на Висшата лига за тази година Юнайтед има точка по-малко от Ливърпул, ако се имат предвид получените картони. Сега да не кажеш, че съдиите свирят в полза на Ливърпул?
                      Ако се върнеш два сезона по-назад ще видиш, че в два поредни сезона Ливърпул са първи и втори по коректност, а вие сте сред доста грубите отбори
                      е те това имах предвид!

http://www.premierleague.com/page/Statistics като чукнеш на Disciplinary Table се вижда друго класиране:
                      1. Фулъм
                      2. Блекпул
                      3. Тотнъм
                      4. Челси
                      ...
                      7. Ман Юнайтед
                      ...
                      10. Ливърпул
                      ...
                      19. Арсенал
                      20. Шити

ПП Така че не се надявайте Тотнъм да падне последния мач и пак да хванете 5тото място!
                      Last edited by man_united; 16.05.2011, 14:04.

Коментар

• Тука ми цитирахте класацията за феърплей преди няколко дни, не знам защо не виждам отбора на Ливърпул в първата тройка

Коментар

• След тази новина шансовете на Бирмингам да се спасят от изпадане се увеличават драстично
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• УЕФА потвърди допълнително място за Англия в Лига Европа
                            БГНЕС
                            От УЕФА потвърдиха, че Англия получава допълнително място в турнира за Лига Европа. Освен островитяните, още Швеция и Норвегия печелят, след като оглавяват Класацията за феърплей на Европейската централа.

Отборът от Висшата лига, който оглавява местната класация за феърплей, но не е успял да се класира за Лига Европа, ще получи допълнителното място.

В Англия се взимат предвид, освен броя на жълтите и червените картони, фактори като - позитивната игра, респект към опонента, респект към съдиите и поведението на ръководството на тимовете.

В момента, Тотнъм оглавява класацията във Висшата лига, следван от Фулъм и Блекпул. Най-вероятно Фулъм ще спечели допълнителното място, тъй като “шпорите” ще се класират за Лига Европа по-редовния начин - с 5-то място в класирането.
                            Да го бяха казали в петък, шпорите нямаше да се напъват да бият Пуул снощи

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Така е, надявах се да се спасят, но не успяха. Сега определено ми се иска Блекпул и Бирмингам да потънат, за сметка на Блекбърн и Уулвс, обаче очаквам подаръци от вашите хора
                              И аз очаквам подаръци особено като се има предвид че мачът е последен преди финала за ШЛ и САФ сигурно ще пусне резервите, хем Бербатов и Нани да увеличат сметките си за голове и асистенции, хем да не стане някой сакатлък (както онзи ден когато Адам счупи крака на Бейл)!
                              Има едно нещо което ме притеснява да заложа за 2ка с голяма сума: НА РЕЗЕРВИТЕ МНОГО ИМ СЕ ИГРАЕ И МОЖЕ ДА СТАНЕ КАТО В РЕВАНША С ШАЛКЕ - МНОГО ГОЛОВЕ ВЪВ ВРАТАТА НА ГОСТИТЕ!!!

Коментар

• Така е, надявах се да се спасят, но не успяха. Сега определено ми се иска Блекпул и Бирмингам да потънат, за сметка на Блекбърн и Уулвс, обаче очаквам подаръци от вашите хора
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X