IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Накратко, в полза на МЮ са вратарския пост, мениджъра, по-мъжката игра и мястото на сблъсъка (Уембли)... докато на страната на Барса са техниката, импровизацията, владеенето на топката и като цяло играта в офанзивен план. Да видим чии аргументи ще се окажат по-силни
    преди 2 години САФ си обърка мача тотално като пусна неправилен отбор . в резултат на което Манчо не пипнаха топка с икзлючения на първите 10 мин . този път ако пусне Бербатов ще направи силен ход , ако пак разчита на Ернандес няма да стане!! трябва му човек , който да задържа топката срещи отбор като Барселона , а Чичарито не може да го направи .
    да видим дали Фърги си е научил урока от преди 2 години ......

Коментар

• Накратко, в полза на МЮ са вратарския пост, мениджъра, по-мъжката игра и мястото на сблъсъка (Уембли)... докато на страната на Барса са техниката, импровизацията, владеенето на топката и като цяло играта в офанзивен план. Да видим чии аргументи ще се окажат по-силни
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Това е ясно на всички! Отново ще кажа, че не съм на мнение, че финала е предрешен в тяхна полза, а само ми се иска да спечелят. Ще видим какво ще стане след десетина дни
        Единственото сигурно, е че съдия няма да е нито Coward Fag, нито Фил Даут
        Life won't wait for you.

Коментар

• Ас Барса напрао мое се каже ге намразх напоследък с тая ревлива "тактика"...
          Много силен, подреден отбор с брилянтне испълнителе ... и в крайна сметка ми опротивеха...
          Оше утре ше ида да забода ена стоянка за Манчо ...
          Па кво дойе ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Хаки, днес гледах коефициентите за финала:
            2,00 за БарЦелона срещу 3,75 за Ман Ю (средно)

Така че каталунците излизат като "тежък фаворит" и ако загубят ще ги боли много повече!
            Това е ясно на всички! Отново ще кажа, че не съм на мнение, че финала е предрешен в тяхна полза, а само ми се иска да спечелят. Ще видим какво ще стане след десетина дни

Коментар

Успокоението ще дойде след финала на ШЛ, сега са в правото си да се радват и да хранят останалия свят
              Хаки, днес гледах коефициентите за финала:
              2,00 за БарЦелона срещу 3,75 за Ман Ю (средно)

Така че каталунците излизат като "тежък фаворит" и ако загубят ще ги боли много повече!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Сега вече вие имате 20-годишен компекс и цел: "Да настигнете Ман Ю по брой титли в Англия!"

А дано не си прав
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  И това не съм го писал никъде. Какво ти става? Май ти нямаш връзка с реалността? Успокой се.Взехте 19.Следващия сезон може и 20 .Ама това не повод да фантазираш. Верно е че има да избивате десетилетен комплекс за малоценост ама давай по-спокойно.
                  Нашият "комплекс" го убихме онзи ден.
                  Сега вече вие имате 20-годишен компекс и цел: "Да настигнете Ман Ю по брой титли в Англия!"

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    И това не съм го писал никъде. Какво ти става? Май ти нямаш връзка с реалността? Успокой се.Взехте 19.Следващия сезон може и 20 .Ама това не повод да фантазираш. Верно е че има да избивате десетилетен комплекс за малоценост ама давай по-спокойно.
                    Вероятно моето мнение от миналата седмица, че очаквам да сме CL contenders е било възприето като твое, че ще ставаме шампиони... знае ли човек

Успокоението ще дойде след финала на ШЛ, сега са в правото си да се радват и да хранят останалия свят

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Проумей нещата и не се самозалъгвай, че сте title contenders след 3-4 силни мача.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Толкова много неща има да се случат до началото на следващия сезон, че едва ли някой се самозалъгва в момента... Всеки от нас се надява ръководството на любимия му отбор да работи в правилна посока по време на паузата между двата сезона, за да бъде същият този отбор по-боеспособен на старта на новия сезон. Ливърпул изигра на високо ниво по-голямата част от мачовете си през последните 2 месеца и е нормално с Греъм да сме обнадеждени за следващия сезон. Не виждам нищо лошо в това

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          "Дуспътъ" беше срещу Чикирики ...
                          да де , а Руни я е вкарал до колкото разбрах .
                          тази тенденция я забелязах още преди 3-4 сезопна някъде 2007-ма беше като бях в Англия.
                          не знам обаче каква е причината да свири за Юнайтед и срещу Арсенал - най-вероятната е пари . Юнайтед имат доста дългове - около 800 млн евро - някой трябва да ги изплати все пак иначе отборът ще обърне корема .

както и да е - абсолютен дирижабъл

да живее английската честност и джентълменство

Коментар

• А бе прав е B.Graham донякъде. За това писах и аз в поста си след мача на Манчо с Блякбърн - че футболът се превърна преди всичко в бизнес, стратегия, тактика, сметки... И ние, феновете които не сме в кухнята на нещата няма как да знаем какви са идеите и скритите помисли на собственици, треньори, играчи преди всеки мач... Да, идеалният вариант е ясен - всеки мач се играе на предела на възможностите, с пределна концентрация, мисъл и желание за победа, но в действетилност се вижда че това не е така, от което разбира се страдат зрителите А примерите за това са навсякъде - и в Англия, и в Италия, и в Испания, какво остава за по-слабите първенства...Отделно от това съдийският фактор също взе да оказва, дали случайно или не, също голямо въздействие върху резултатите, чрез спорни и понякога дори дразнещи отсъждания... Та, в тоя ред на мисли, нито слабият завършек на Арсенал, нито загубата на Ливърпул, нито 15 минутната игра в центъра на Манчо и Блякбърн, могат да се определят като реалното отражение на състоянието на отборите Все пак си мисля, че това са ситуации предимно в края на сезона, и на фона на здравите и завързани дербита, било то в челото или в опашката на класирането просто трябва да ги забравим по-бързо ;-)
                            За Х-овете в Италия оценени на 1,30-1,50 от букмейкърите или пък за последните няколко резултата на Барса и Реал въобще мисля е излишно да споменавам
                            Както и да е, нашата работа като привъженици е да подкепяме любимия отбор, и на терена и в споровете с другите фенове. Та.. Само Арсенал!!!
                            Лек ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                              e нищо ново . английското първенство е абсолютен дирижабъл и то не от сега .
                              аз вече не го и гледам - едно и също всеки път - свирения против Арсенал , и бутане на Юнайтед , нищо ново под слънцето . който иска да си ги гледа и да си се кефи , аз лично още миналата година спрях

ПС - почти съм убеден ,че е нямало никаква дузпа срещу Руни беза да съм гледал мача
                              просто 1-1 е най-удобният възможен резултат и за двата отбора
                              "Дуспътъ" беше срещу Чикирики ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Едно е желание, съвсем друго е можене. Играхте с по-различна схема от предишните мачове срещу доста добър отбор. Те се възползваха от възможностите си доста по-добре от вас. Това е. Проумей нещата и не се самозалъгвай, че сте title contenders след 3-4 силни мача.

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                1. Нищо не знаеш.
                                2. Абсолютно вярно.

Като сравниш желанието, с което играхме предишните мачове ще видиш, че точно то липсваше.И затова Тотнъм бяха по-добри.НИКЪДЕ не съм писал, че сме загубили нарочно.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X