Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
1. да, точно това съм казал - където и да играят Манчо и Браса, феновете на Манчо ще са повече и по-гласовити. Просто феновете на Барса са хъм ... женски полови органи (Хаки, не се обиждай, ама съм виждал как 5К фена на Челси цял ден тероризираха град като Барселона и ни една ултра, мега, хипер фракция на Барса не посмя да им скочи)
2. Валдес прави не лош сезон. Колкото до гола на Ван пръцко - там нещата бяха от "честните" мачове - няма как да ти бият в ъгъла от нулев ъгъл (малко тафтология стана) и ти да се дръпнеш, че да мине топката. За гола на Аршавин пък да не говорим, но това е друга тема. Факт е, че на Барса им вкараха малко голове този сезон. Май никой не им е вкарвал повече от Еркулес и техните 2 гола (може и да бъркам) - дет се вика "интересно" първенство е Испанското - само там последния може да бие първия като гост Е, в неделя чакаме манчо и Блекпул да повторят упражнението
3. Не знам дали Барса ще бие на 100% - аз ако бях убеден, щях да им шибна едни 100К и да не се занимавам с нищо следващите 2 години, ама не съм сигурен. просто коеф. 2 при таква разлика в класите си е подарък.
П.С. Ако не заложа, ще гледам мача като неутрален зрител и ще искам зрелища - от Меси - страхотна игра и гол подобен на този срещу Реал, а от Скоулси - бтутални влизания и чупене на крака. Който каквото го влече, важното е шоу да има
Коментар