IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    e, хайде, бе, ама вие верно ли спечелихте Аз бих изчакал да ви дадат купата след седмица и чак тогава бих се радвал, знам ли какво може да стане - нали съм фаталист (това е към момчето със сарказма и иронията)
    Много правилно трябва да се изчака даването на купата. Всичко се случва. ФА ще вземе да накаже МЮ заради изказването на САФ с 4 точки и тогава ще стане мазано
    Тъй де, аз още предната седмица честитих титлата. Аи пак честито В интерес на истината въпреки бутанията от съдиите, МЮ най-много заслужаваха тази година титлата.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Е айде да ни е честита рекордната титла

Glory Glory Man United!!!
      e, хайде, бе, ама вие верно ли спечелихте Аз бих изчакал да ви дадат купата след седмица и чак тогава бих се радвал, знам ли какво може да стане - нали съм фаталист (това е към момчето със сарказма и иронията)
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е айде да ни е честита рекордната титла

Glory Glory Man United!!!

Коментар

• То тоя хикс беше ясен още след края на мача миналата седмица с челси. Блекбърн се спасяват, манчестър стават шампион - просто италианска хава ( например като болоня - парма миналата седмица ).

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Предупреждавам, че следващите няколко седмици, че е много тежко за феновете на пул.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Не искам Адам, дано Пуул го купят. Иначе за финала съм навит. Ако се разберете нещо пиши ще дойда. Писна ми да ви организирам и винаги да сте заети.
                Адам би ви свършил работа - по-добър е от и Шолес, и от Карик, и от Флечър, а и Шолес май ще става пенсия, та в центъра оставате без истнски ръгач Аз не съм по организациите, но заявявам съгласие за финала, където и да е в София, ако друг го организира
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не искам Адам, дано Пуул го купят. Иначе за финала съм навит. Ако се разберете нещо пиши ще дойда. Писна ми да ви организирам и винаги да сте заети.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    19
                    aми честито, понправих кинта от вас, така че съм доволен Направи ми лошо впечетление твоят любим коментатор на Диема, който заяви, че титлата била дошла заради Фергюсън, а не заради конкретен играч. Цифрите обаче сочат друго - титлата я донесоха Барбуката и Нанистия, които за награда седят на пейката. Моето лично мнение е, че титлата дойде въпреки малоумията на шотландското пиянде и с активното съдействие на съдийската комисия към ФА

П.С. Сега ще продадете л мача на Блекпул, за да вземете Адам, така както го продадохте на Уест Хям заради Тевез преди 4-5 години, щото могат да се направят добри кинти от такъв залог
                    П.П.С. Ще организираш ли нещо за финала с Пърцелона или си оставаш на принципа - аз отивам в Мърфис, пък вие ако си намерите място елате. Има бая фенове и на двата отбора тук (май повече на Барса, заради Ристу Естойковски, щото повечето драскачи тук сте чорбари, а чорбе фен на Реал няма)
                    П.

Коментар

• 19

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Грую, а дали не сте си развалили приятелските отношения със смърфовете след тази история с де Карвальо
                        отношенията за пред публиката са едно, а парите са друго, а като е казал Римският император (забравих му името) на сина, след като обложил кенефите с данък и синът му възроптал: Парите не миришат, а този мач е идеален за целта - уж и едните и другите се пънат за нещо, а реално нито едните имат шанс за титла, нито другите за Европа - перфектен мач за уреждане

Коментар

• What the fuck?! http://www.thefa.com/TheFA/Disciplin...media-comments

Коментар

• Грую, а дали не сте си развалили приятелските отношения със смърфовете след тази история с де Карвальо
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              мога да приема баса ти отсега, че Ливера ще се класират за ШЛ догодина. Питаш на кой на мястото - и Арсенал може да не се класират (трябва само да продадат Фабрегас и Пръцко), и Шити (те пък са почти 100% аут догодина), че даже (малко в сферата на мечтите, ама) и Манчо (ако се разкара Съра), и Чукотките (ако имат пак много контузени и запазят карлото (или пък вземат рафа)

Естествено баса е към Хаки и ако предлагаш само един бас, ще го оставя за него, ако той не се откаже, де
                              Коле, присъединявам се, при това ако спечелиш, имаш го и от мен, ако загубиш - отказвам се в полза само на едно - за Хаки, щото те с Греъм са лидерите на форумната Ливърпулска пасмина
                              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Да, принципно това е едната гледна точка... а другата я прочетох в някой от спортните вестници след мача Левски-Литекс и беше, че Славия и Локото щели да скочат на Литекс за да помогнат на Левски. При Венци така или иначе въпросът е от Ловеч или от Герена ще предложат повече, докато Локото си играят и за себе си, защото гонят 4-тото място и евентуално класиране за ЛЕ, ако финала за Купата завърши според логичните очаквания
                                нито Славия, нито локо ще скочат - едно, че са по-слаби от Латексите, друго че нямат публика, която да стресира латекса (а те са като препикани мушката в такива случаи), трето, че Слабия ще вземе купата - така всички са доволни - Латекса са с титла, нашите са "морални шампиони", чорбата са с кинти от врътките и са преебали Левски за титлата, Слабия са с купа и кинти, а Локо и без това ритата, за да доизкарат сезона. Това са моите свободни разсъждения все пак

Коментар

Working...
                                X