IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хах, бях се зарекла да не коментирам мача, но гледам много се величаят феновете на Ливърпул, та да кажа и аз моето мнение:

За разлика от феновете на Ливърпул, аз няма да ги оправдавам със съдията, макар че беше безбожно слаб: абсолютно чиста дузпа с/у Карик, 15 фала на Лейва, без дори да му бъде показан жълт картон, абсолютно чист червен картон на Карагър в края на мача (последен в защитата, като нямаше кой да догони Рууни),... Но аз съм свикнала да гледам победи на Манчестър, въпреки съдията. А няма как да не призная, че халфовата линия на Манчестър беше ужасно слаба този мач (а за съжаление и целия този сезон): трудно си подаваха, нямаха идея много идея в нападение... Ливърпул повече пресираха и може би заслужено спечелиха.

Но на мен много ми хареса изказването на Гари Невил: Бих заменил още една купа на CL с/у две загуби от Ливърпул Така че честито от мен на феновете на Ливърпул, но ще видим как стоят нещата в края на сезона
    Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Ман, спри вече! На всеки се случва да падне и не е хубаво после да се пълнят форумите с упреци към Вселената (вземи пример от Бенджи след загубата ни от Съндърланд). Вдигате главите, биете Блекбърн този уикенд и започвате да мислите оправдания за дербито с Челси...
      Вие нас не ни мислете!
      Мислете как да вземете точка на Лион, за да запазите живи шансовете си за 2то място в групата на ШЛ. В първенството така или иначе по-високо от 4то място няма да стигнете! Защото нас ще ни ритате, ама когато трябва да играете срещу Болтън, Стоук, Бирмингам ТЕ ЩЕ ВИ РИТАТ!!!

Коментар

• Грую, и аз си блъсках главата снощи тото ли са играли, бойкот ли правят или просто формата им падна драстично последния 1 месец и не мога да го измисля Факт е, че от мача с Левски насам нищо не играем, ама чак пък 0:3 на Армията и то не от Литекс, Локо Сф или Черноморец, а от Миньор?!?!?!?!? Наистина не знам...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• момчета, шо се дърляте - Лузъра бяха по-добри и логично биха, Мангалчестър са много зле в момента и дори прочутият им дух(късмет) не можа да ги спаси. Съдията бе яко бездарен, но като изключим, че не изгони Карагар за глупавият фаул в края (но пък за сметка на това изгони предилено Масчерано), не мисля, че повлия на мача - слаб мач, слаб съдия, страхотен гол на Торес - тоа жерно е гулем

П.С. Ама за нашите "грандове" - лескиту и цециту, що не коментирате - игрзят ли тото двата гранда или са супер бездарни ??? Щото снощната загуба на Армията ми е супер непонятна - то не бяха просуки от дузпи, пропуски на Манчев от 3 метра на празна врата (все пак говорим за доказан голмайтор, а не за нашия Бижутер). Същата работа и с нашите мачове с Берое и Локо София (Черноморец мисля, че беше малшанс).

П.П.С. Добре, че продадох Барбуката във фентъзито - много е зле нашето момче и ако не го разкарат на полусезона, ще трябва да целува Съра за прословутия английски/шотландски инат на всяка цена да не си признае, че греши. Жалко за Берба
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ман, спри вече! На всеки се случва да падне и не е хубаво после да се пълнят форумите с упреци към Вселената (вземи пример от Бенджи след загубата ни от Съндърланд). Вдигате главите, биете Блекбърн този уикенд и започвате да мислите оправдания за дербито с Челси...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
              Първоначално изпратено от B.Graham
              Съдията може и да не е бил на нивото на мача, но показа еднакаъв критерий.А ти съгласен ли си, че няма загуба на Манчо, която да не е обяснена със съдийски грешки?
              Гоооляма грешка - да си чул някой да рева след загубата от Бърнли?
              Тогава Юнайтед си бяха виновни!
              Сега пак са виновни, че дадоха въздух на умрялото куче, но така е по-добре - нов "кредит на доверие" за Бенитез - нова нулева година за Ливърпул!
              Оставаше и от Бърнли да ревете.......Не че бих се изненадал де
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                .....Отделен въпрос е че поне 5-6 фаула въобще не ги свири!
                5-6 фаула?!?!?!?И това реши мача?!?!?!

Ако не бях гледал мача, от думитете ти щях да остана с впечатлението, че САФ е излезнал с 10 балерини, които през целия мач най безцеремонно са щипани по дупетата от ливърпулските грубияни лоши.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                  Съдията може и да не е бил на нивото на мача, но показа еднакаъв критерий.А ти съгласен ли си, че няма загуба на Манчо, която да не е обяснена със съдийски грешки?
                  Гоооляма грешка - да си чул някой да рева след загубата от Бърнли?
                  Тогава Юнайтед си бяха виновни!
                  Сега пак са виновни, че дадоха въздух на умрялото куче, но така е по-добре - нов "кредит на доверие" за Бенитез - нова нулева година за Ливърпул!

Коментар

• Пак ще кажа - за мен дузпите се свирят или не...спорни ситуации!
                    Но Ман Ю игра слабо защото не го оставяха да организира атаките си!

Т.нар. "преса" на домакините си беше едно живо ритане по кокалчетата при всеки опит за атака - още в полето на Юнайтед!
                    Това може да ви харесва но в нормалните държави на третия път се показва картон - именно защото се прави УМИШЛЕНО ЗА ДА ПОПРЕЧИ НА ПРОТИВНИКА да направи атака!

При жълти картони за Лукаш и Масчерано през първото полувреме ритането щеше да престане много по-рано от 70тата минута, когато тръгна играта на Юнайтед!
                    Отделен въпрос е че поне 5-6 фаула въобще не ги свири!

Коментар

• Съдията може и да не е бил на нивото на мача, но показа еднакаъв критерий.А ти съгласен ли си, че няма загуба на Манчо, която да не е обяснена със съдийски грешки?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• B.Graham ще ти кажа, че въпростият удар в главата на Бенаюн беше чиста игрова ситуация глава в тила при скачане за висока топка. 50% от "фаловете" срещу Торес бяха симулация. Ситуацията срещу Карик в наказателното поле беше на кантар. Но скъсаната фанелка на холандеца си беше прекрасно творение на Бербатов.

ман юноайтед е прав, че картони за Лукаш и Масчерано трябваше да има до 20 минута, и че двамата чрез нарушения спораха в зародиш всяка атака на Манчестърци. Видич заслужаваше картон за това1 че пречеше на Рейна но и последният търсеше точно това.

Съдията не беше на нивото на мача в това съм категоричен?

Само ще добавя, че се чудех миналият сезон защо Бенитес държеше Бенаюн на пейката, че той им е най- полезният играч.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                          Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          А па в нашия мач, съм се смял от сърце !!!
                          Бати психопата е тоа Ван Гаал... :shock:
                          Аз доколкото мернах резултатите от Бундеслигата, биете с обрат в края... какво толкова е ставало на този мач
                          Бихме с 300 зора и клизма...

Накаря извади Тони, пусна Демикелис, а закара Ванбуйтен централен нападател !!! Тоа дървар !!!
                          Ахахахаха
                          И оня зе че вкара гола !!!
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            Първоначално изпратено от Hakkinen
                            man_united, когато съдията ви ПОДАРЯВА победата срещу Арсенал, няма проблеми, а когато НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ в един мач, тогава е престъпник, така ли да те разбирам???
                            Хаки, не мисля че става въпрос за подкупен, а за бездарен съдия...
                            ... според теб имаше ли дузпа ?
                            Английските съдии за мен са пълни гьотферени!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              А па в нашия мач, съм се смял от сърце !!!
                              Бати психопата е тоа Ван Гаал... :shock:
                              Аз доколкото мернах резултатите от Бундеслигата, биете с обрат в края... какво толкова е ставало на този мач

Коментар

• Интересно защо Манчо пропуска факта, че Торес беше малтретиран през целия мач.Пропуска и факта, че Еврадори според думите на Борислав Борисов/който сигурно коментираше мача с фанелка на МЮ/ ''върви по много тънък лед'' - при жълт картон удари в главата Йоси.Пропуска и факта, че Видич заслужаваше картон защото пречеше на Рейна да изнесе топката.Относно дузпите - фанелката на Каут кой я скъса?Сама ли се скъса или Бербатов направи нарушение?А?
                                Поредния мангалчестърски плач от съдиите.Чудно ми е как не се оплакват, че продължението е било малко.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X