IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    man_united, когато съдията ви ПОДАРЯВА победата срещу Арсенал, няма проблеми, а когато НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ в един мач, тогава е престъпник, така ли да те разбирам???
    Хаки, не мисля че става въпрос за подкупен, а за бездарен съдия...
    ... според теб имаше ли дузпа ?
    В коя ситуация? Признавам, че приятели от Юнайтед говорят за дузпа срещу Карик, а аз не мога да си спомня ситуацията... явно съм се разсеял за момент и съм я пропуснал. Но писанията на man_united, че не са ви оставили да играете са пълни глупости! Юнайтед играха слабо в този мач и заслужено загубиха. Юнайтед играха слабо и в другия си сблъсък с отбор от голямата четворка - Арсенал, но там по стечение на обстоятелствата спечелиха. Много ми е интересно как ще се представят в мача срещу Челси, който не е далече и какви ще бъдат оправданията след него. Нямам какво да коментирам повече за мача вчера...
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      man_united, когато съдията ви ПОДАРЯВА победата срещу Арсенал, няма проблеми, а когато НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ в един мач, тогава е престъпник, така ли да те разбирам???

И пак те питам като си се хванал за този съдия, фанелката на Каут в края на първото полувреме от вятъра ли се скъса???
      А Карагър не беше ли последен?
      А преди това не взе ли краката на Карик за мезе в наказателното?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        И аз мисла, че съдията прее*а мача Манчо - Поол.
        Абселютно бездарно съдийство...
        Не ми е ясно коко точно требваше да стане, лицето Лукас да получи картон ?
        Карагър ?
        Се тая ...
        БРАВО НА Торес и еврейчето при гола ...
        Уникален !!!
        +1
        И за гола разбира се - нямам спорове че беше класен, просто този "бритиш хомосекшуъл" ми скъса нервите да подминава "тактическите" ритници на Лукаш, Масчерано и другите халфове на Ливърпул!
        По един жълт картон в първите 20 минути и развитието на мача щеше да е друго!
        Масчерано получи първия си картон в 71та минута, а Лукаш въобще го забравиха!

На Бербатов - трима го блъскаха, дърпаха - щяха да му скъсат фланелката - а кауните му дигнаха на него картон, че накрая взе краката на четвъртия!!!

ПРОВАЛЕН СЪДИЯ - САМО ТОВА МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ!!!
        ЩЕ ВИ ВИДИМ В ЛИОН, КОГАТО СЪДИЯТА НЯМА ДА ВИ ОСТАВИ ДА РИТАТЕ ТАКА!!!

Коментар

Хаки, не мисля че става въпрос за подкупен, а за бездарен съдия...
          ... според теб имаше ли дузпа ?
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• А па в нашия мач, съм се смял от сърце !!!
            Бати психопата е тоа Ван Гаал... :shock:
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• man_united, когато съдията ви ПОДАРЯВА победата срещу Арсенал, няма проблеми, а когато НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ в един мач, тогава е престъпник, така ли да те разбирам???

И пак те питам като си се хванал за този съдия, фанелката на Каут в края на първото полувреме от вятъра ли се скъса???

Коментар

Първоначално изпратено от man_united
                Който не е гледал мача - ще му обясня...явно и на феновете на Пуул също!

Целия мач халфовете на Ливърпул ритаха всичко, което се движеше и онзи умрелия х*й съдията трябваше до 15та минута да е вдигнал картони на Масчерано, Лукаш и Аурелио! Всеки опит за атака на Ман Ю се спираше с фаул, а отделен е въпроса че половината нарушения даже не ги свири!

След като трима кавали дърпаха и ритаха Бербатов - съдията му показа картон на него! - пълен кретен!

Реално до гола на Торес Ливърпул имаше само 1 положение - фаула на Аурелио ..пък и след това..

Няма да споменавам че Карагър си изкара червен картон...който не му го дадоха...но това нямаше да промени развоя на мача особено!

С няколко думи - МИСЛЕТЕ СИ ЧЕ ПАК СТЕ В БОРБАТА ЗА ТИТЛАТА!!! Истината ще ви стане ясна съвсем скоро!
                Хахахахаха АКО съдията не беше купен, щяхте да биете, нали така??? Кажи 2 думи за вашата игра, какво цивриш?
                НАШАТА ИГРА НЕ СЕ ПОЛУЧИ - С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ 15 МИНУТИ!!!

ПРОСТО НИКОЙ НЕ НИ ОСТАВИ ДА ИГРАЕМ!!!

ТИ ГЛЕДА ЛИ МАЧА - ВИДЯ ЛИ ЗА КАКВИ НАРУШЕНИЯ ВДИГНАХА КАРТОНИ НА ЮНАЙТЕД, А КОЛКО АТАКИ СПРЯ ВАШАТА "ПРЕСА" - БЕЗ 1 КАРТОН!!!

Коментар

• И аз мисла, че съдията прее*а мача Манчо - Поол.
                  Абселютно бездарно съдийство...
                  Не ми е ясно коко точно требваше да стане, лицето Лукас да получи картон ?
                  Карагър ?
                  Се тая ...
                  БРАВО НА Торес и еврейчето при гола ...
                  Уникален !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от Грую Груев
                    ..... що разкара Торес и купи Ван Перси, бре мискинино, че и капитан го направи
                    Щото очаквах да не играе.
                    При мен в това отношение каръка беше пълен В Петък следобяд, когато трябваше да си направя трансфера (имах само 1) и за Торес и за Стиви информацията беше еднаква - късен фитнес тест ще определи дали ще вземат участие или ще почиват. Избрах си един от двамата - Торес, и го смених с Дрогба...

Грую, браво за Челсито! Въпреки че играха с един от много слабите гости, съм много впечатлен от играта им след завръщането на Джо Коул в този мач.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      От всички показатели имате предимство само в свободните удари и тъчовете
                      Ами как да ви вземем предимството при извършените фаулове - това е навъзможно!
                      Ритниците на Масчерано и Лукаш, които само на съдията не правиха впечатление накараха дори Скоулс да изглежда като ученичка!

За това никога не може да ме убедите че сте ВЕЛИК отбор!
                      Велик отбор е например Арсенал - защото играта им е велика - а вашата - "ритни всичко което се движи"

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                        ..... що разкара Торес и купи Ван Перси, бре мискинино, че и капитан го направи
                        Щото очаквах да не играе.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Тя работата е ясна този сезон в Англия - "Двама се карат трети печели"

Третият е Челси. Учудващо е как не се променят чувствително процентите в тяхна полза

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                            Първоначално изпратено от Hakkinen

0:3 краен и никаква игра от нашите принцески... случи се нещо напълно нормално след като след мача с Левски не сме направили нито един силен мач и върха на всичко беше тази вечер. Като няма на какво да се зарадват левскарите, решихме ние да ги зарадваме
                            Ритуално рязане на гредите, закриване на тия хаптърници докато някой ден се намерят футбалери, които знаят какво значи фанелката на ЦСКА.

Парите от бюджета на клуба за благотворителност и утре половината отбор да е обесен с клубните шалчета.

Чиърс!
                            Ей,какво става !!!Довчера "осанна",сега "разпни го".:Много залитате!!!

Коментар

0:3 краен и никаква игра от нашите принцески... случи се нещо напълно нормално след като след мача с Левски не сме направили нито един силен мач и върха на всичко беше тази вечер. Като няма на какво да се зарадват левскарите, решихме ние да ги зарадваме
                              Ритуално рязане на гредите, закриване на тия хаптърници докато някой ден се намерят футбалери, които знаят какво значи фанелката на ЦСКА.

Парите от бюджета на клуба за благотворителност и утре половината отбор да е обесен с клубните шалчета.

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                                а стига бе -чорбата пада с 0:2 - това и аз не го вярвам - днес може да е тройно критичен ден за половината чорби - Левски би (това си е събитие вече )), чорбата пада (засега, макар да не вярвам, че така ще свърши мача) и Манчо падна (е, другата половина ще се радва, щото пък Лузъра би - то и това си е събитие след 4 поредни загуби...)

Коментар

Working...
                                X