Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
-
Първоначално изпратено от Hakkinenman_united, когато съдията ви ПОДАРЯВА победата срещу Арсенал, няма проблеми, а когато НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ в един мач, тогава е престъпник, така ли да те разбирам???
И пак те питам като си се хванал за този съдия, фанелката на Каут в края на първото полувреме от вятъра ли се скъса???
А преди това не взе ли краката на Карик за мезе в наказателното?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаИ аз мисла, че съдията прее*а мача Манчо - Поол.
Абселютно бездарно съдийство...
Не ми е ясно коко точно требваше да стане, лицето Лукас да получи картон ?
Карагър ?
Се тая ...
БРАВО НА Торес и еврейчето при гола ...
Уникален !!!
И за гола разбира се - нямам спорове че беше класен, просто този "бритиш хомосекшуъл" ми скъса нервите да подминава "тактическите" ритници на Лукаш, Масчерано и другите халфове на Ливърпул!
По един жълт картон в първите 20 минути и развитието на мача щеше да е друго!
Масчерано получи първия си картон в 71та минута, а Лукаш въобще го забравиха!
На Бербатов - трима го блъскаха, дърпаха - щяха да му скъсат фланелката - а кауните му дигнаха на него картон, че накрая взе краката на четвъртия!!!
ПРОВАЛЕН СЪДИЯ - САМО ТОВА МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ!!!
ЩЕ ВИ ВИДИМ В ЛИОН, КОГАТО СЪДИЯТА НЯМА ДА ВИ ОСТАВИ ДА РИТАТЕ ТАКА!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinenman_united, когато съдията ви ПОДАРЯВА победата срещу Арсенал, няма проблеми, а когато НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ в един мач, тогава е престъпник, така ли да те разбирам???
... според теб имаше ли дузпа ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
man_united, когато съдията ви ПОДАРЯВА победата срещу Арсенал, няма проблеми, а когато НЕ ВИ ПОДКРЕПЯ в един мач, тогава е престъпник, така ли да те разбирам???
И пак те питам като си се хванал за този съдия, фанелката на Каут в края на първото полувреме от вятъра ли се скъса???"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от man_unitedКойто не е гледал мача - ще му обясня...явно и на феновете на Пуул също!
Целия мач халфовете на Ливърпул ритаха всичко, което се движеше и онзи умрелия х*й съдията трябваше до 15та минута да е вдигнал картони на Масчерано, Лукаш и Аурелио! Всеки опит за атака на Ман Ю се спираше с фаул, а отделен е въпроса че половината нарушения даже не ги свири!
След като трима кавали дърпаха и ритаха Бербатов - съдията му показа картон на него! - пълен кретен!
Реално до гола на Торес Ливърпул имаше само 1 положение - фаула на Аурелио ..пък и след това..
Няма да споменавам че Карагър си изкара червен картон...който не му го дадоха...но това нямаше да промени развоя на мача особено!
С няколко думи - МИСЛЕТЕ СИ ЧЕ ПАК СТЕ В БОРБАТА ЗА ТИТЛАТА!!! Истината ще ви стане ясна съвсем скоро!
ПРОСТО НИКОЙ НЕ НИ ОСТАВИ ДА ИГРАЕМ!!!
ТИ ГЛЕДА ЛИ МАЧА - ВИДЯ ЛИ ЗА КАКВИ НАРУШЕНИЯ ВДИГНАХА КАРТОНИ НА ЮНАЙТЕД, А КОЛКО АТАКИ СПРЯ ВАШАТА "ПРЕСА" - БЕЗ 1 КАРТОН!!!
Коментар
-
И аз мисла, че съдията прее*а мача Манчо - Поол.
Абселютно бездарно съдийство...
Не ми е ясно коко точно требваше да стане, лицето Лукас да получи картон ?
Карагър ?
Се тая ...
БРАВО НА Торес и еврейчето при гола ...
Уникален !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Грую Груев..... що разкара Торес и купи Ван Перси, бре мискинино, че и капитан го направиВ Петък следобяд, когато трябваше да си направя трансфера (имах само 1) и за Торес и за Стиви информацията беше еднаква - късен фитнес тест ще определи дали ще вземат участие или ще почиват. Избрах си един от двамата - Торес, и го смених с Дрогба...
Грую, браво за Челсито! Въпреки че играха с един от много слабите гости, съм много впечатлен от играта им след завръщането на Джо Коул в този мач."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamОт всички показатели имате предимство само в свободните удари и тъчовете
Ритниците на Масчерано и Лукаш, които само на съдията не правиха впечатление накараха дори Скоулс да изглежда като ученичка!
За това никога не може да ме убедите че сте ВЕЛИК отбор!
Велик отбор е например Арсенал - защото играта им е велика - а вашата - "ритни всичко което се движи"
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiПървоначално изпратено от Hakkinen
0:3 краен и никаква игра от нашите принцески... случи се нещо напълно нормално след като след мача с Левски не сме направили нито един силен мач и върха на всичко беше тази вечер. Като няма на какво да се зарадват левскарите, решихме ние да ги зарадваме
Парите от бюджета на клуба за благотворителност и утре половината отбор да е обесен с клубните шалчета.
Чиърс!:Много залитате!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen
0:3 краен и никаква игра от нашите принцески... случи се нещо напълно нормално след като след мача с Левски не сме направили нито един силен мач и върха на всичко беше тази вечер. Като няма на какво да се зарадват левскарите, решихме ние да ги зарадваме
Парите от бюджета на клуба за благотворителност и утре половината отбор да е обесен с клубните шалчета.
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груева стига бе -чорбата пада с 0:2 - това и аз не го вярвам - днес може да е тройно критичен ден за половината чорби - Левски би (това си е събитие вече)), чорбата пада (засега, макар да не вярвам, че така ще свърши мача) и Манчо падна (е, другата половина ще се радва, щото пък Лузъра би - то и това си е събитие след 4 поредни загуби...)
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар