Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Maq7Просто следващия път като решите да се оправдавате със съдията, спомнете си за този мач
не си обективен, Бенжи..
... ако беа изгонеле Карагър, както беше най-редно, мисла, че щехте напрао да си паднете...
Верно, "ако".. ама тоа си беше за директен червен картон...
...
Сър-а май му е време серьозно да помисли за читав халф...
Шолес и Гигс, вече стават само за смени...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца...
Шолес и Гигс, вече стават само за смени...
Пропуснал съм Харгрийвс, за който принципно имам добро мнение, но не съм следил как се развива възстановяването му..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Maq7Просто следващия път като решите да се оправдавате със съдията, спомнете си за този мач
не си обективен, Бенжи..
... ако беа изгонеле Карагър, както беше най-редно, мисла, че щехте напрао да си паднете...
Верно, "ако".. ама тоа си беше за директен червен картон...
...
Шолес и Гигс, вече стават само за смени...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Maq7Просто следващия път като решите да се оправдавате със съдията, спомнете си за този мач
Понеже съм джентълмен спирамLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Maq7Просто следващия път като решите да се оправдавате със съдията, спомнете си за този мачEvery passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Просто следващия път като решите да се оправдавате със съдията, спомнете си за този мачLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamКато ще броиме грешките на съдията:
Поне два ж.к. спестени при касапските влизания на защитници срещу Торес.Втори жълт/червен/ картон на Евра за удара в главата на Йоси, втори жълт/чревен/ на Бербо за симулация пред нашето нак. поле.И това само първото полувреме.През второто: чиста дузпа на Бербо срещу Каут/скъсаната фанелка е доказателство/, жълт картон на Видич за нарушение срещу Рейна и след това неговия "първи" става втори и аут.Оставате с човек по-малко мноооооого време преди нарушението на Карагър срещу Оуен.
Но резултата е 2:0 и That's a Fact ....както казва НиколаEvery passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedНе е злобеене, а просто отбелязвам факта, че в Европа никой няма да ви остави да ритате каквото се движи в средата на терена!
а "няма да свършите по-високо от 4то място" са очакванията ми и просто си ги споделям!
Иначе радвайте се на победата срещу нас - нали биете шампиона на Висшата лига!Life won't wait for you.
Коментар
-
Не е злобеене, а просто отбелязвам факта, че в Европа никой няма да ви остави да ритате каквото се движи в средата на терена!
а "няма да свършите по-високо от 4то място" са очакванията ми и просто си ги споделям!
Иначе радвайте се на победата срещу нас - нали биете шампиона на Висшата лига!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от man_unitedВ първенството така или иначе по-високо от 4то място няма да стигнете! Защото нас ще ни ритате, ама когато трябва да играете срещу Болтън, Стоук, Бирмингам ТЕ ЩЕ ВИ РИТАТ!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedВ първенството така или иначе по-високо от 4то място няма да стигнете! Защото нас ще ни ритате, ама когато трябва да играете срещу Болтън, Стоук, Бирмингам ТЕ ЩЕ ВИ РИТАТ!!!
Първоначално изпратено от Maq7А няма как да не призная, че халфовата линия на Манчестър беше ужасно слаба този мач (а за съжаление и целия този сезон): трудно си подаваха, нямаха идея много идея в нападение... Ливърпул повече пресираха и може би заслужено спечелиха."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Като ще броиме грешките на съдията:
Поне два ж.к. спестени при касапските влизания на защитници срещу Торес.Втори жълт/червен/ картон на Евра за удара в главата на Йоси, втори жълт/чревен/ на Бербо за симулация пред нашето нак. поле.И това само първото полувреме.През второто: чиста дузпа на Бербо срещу Каут/скъсаната фанелка е доказателство/, жълт картон на Видич за нарушение срещу Рейна и след това неговия "първи" става втори и аут.Оставате с човек по-малко мноооооого време преди нарушението на Карагър срещу Оуен.
Но резултата е 2:0 и That's a Fact ....както казва НиколаLife won't wait for you.
Коментар
Коментар