IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Х-а на Уулвс - Блякбърн мисля е без коментар ;-) Обаче има нещо, което трябва да се разбере, а то е дали изпаднал отбор в Чемпиъншип има право да играе за Лига Европа? Т.е. дали ако Бирмингам изпадне Ливърпул ще заеме мястото му, и в тоя ред на мисли дали не би могло да има някаква завера между Тотнъм и Мърсисайдци...
    Четох някъде, че няма никаква връзка между двете. Тоест въпреки, че ще изпадне Бирмингам ще играе в ЛЕ.
    Носителите на двете купи си играят в ЛЕ, а когато носителя на ФАкъп (мисля че за Карлинг не важи) влиза в ШЛ в ЛЕ играе финалиста (тази година Стоук)!

Коментар

• Х-а на Уулвс - Блякбърн мисля е без коментар ;-) Обаче има нещо, което трябва да се разбере, а то е дали изпаднал отбор в Чемпиъншип има право да играе за Лига Европа? Т.е. дали ако Бирмингам изпадне Ливърпул ще заеме мястото му, и в тоя ред на мисли дали не би могло да има някаква завера между Тотнъм и Мърсисайдци...

Коментар

• Преди да дойде времето за финала в ШЛ идва последния много интересен кръг в Премиършип.

Какви са очакванията ви?
        Аз виждам нещата така:
        Ман Ю - Блекпул Х
        Стоук - Уигън 2
        Уулвс - Блекбърн Х
        Тотнъм - Бирмингам 1
        тоест с тази подредба потъват Блекпул и Бирмингам...ама да видим как ще свърши мачът на Old Trafford

освен това:
        Болтън - Шити 2
        А.Вила - Ливъпул 1Х2 :-D
        Фулъм - Арсенал Х

Коментар

• Умно момче е Меси. Истината, е че ако играем 10 мача с Барселона, най-вероятно ще ни бият в 8 от тях. Когато, обаче става въпрос за един мач нищо не се знае.

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Лео Меси: Само Юнайтед може да ни се противопостави, те не са като Реал Мадрид - играят футбол

Звездата на Барселона Лионел Меси сподели очакванията си за „титаничен” сблъсък с Манчестър Юнайтед във финала на Шампионска.

Според аржентинския национал именно „червените дяволи” са единственият отбор, способен да се противопостави на хегемона в Испания през последните няколко години.

"Ще бъде финал мечта. Само Манчестър Юнайтед е на нашето ниво в момента. Няма да се опитва да руши нашата игра, както направи Реал Мадрид на 1/2 - финалите. Юнайтед играе свой собствен футбол и затова мачът ще е много красив", сподели Лео.

"В Юнайтед най-много ми харесва нападателната мощ. Чичарито и Руни играят като едно цяло и се разбират отлично. Ернандес е много добър и опасен, когато бъде оставен един срещу един с някой от отбраната.

Той говори кастилски и би паснал в Барселона, както и Руни. Ще се опитам да вкарам попадение във финала, защото искам Барселона да спечели.

Колкото до наградата „Пичичи” (за голмайстор в Примера) - Кристиано Роналдо я заслужава, защото вкара много голове в края на шампионата", допълни Меси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Маями Хийт изравни резултата във финалната серия от Източната конференция на NBA срещу Чикаго Булс....... следователно можем да очакваме интересен финал в ШЛ, а не разгромна победа за Барса
              Ливърпул "легна" на Тотнъм, така че можем да очакваме догодина да се борят с Шити за титлата в премиършип

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Относно финала за ЛЕ вчера мисля че изводите са ясни:
                1. Дори един отбор да излезе като голям фаворит на финала това нищо не значи - вчера Порто имаха 2 положения и вкараха 1 гол. Нищо че в последните три мача срещу Брага имали вкарани 9 гола.
                Ако онзи мишок от Брага не беше улучил крака на вратаря на Порто в 45минута и 40секунда нищо не се знаеше.

2. Съдиите на всякъде са безобразни и винаги влияят на мача. Не мога да разбера защо не сапунисаха румънчето Сапунаро и да ги видим Порто тогава, колко голям отбор са.

Като извод от вчерашното спокойно можем да очакваме интересен финал и в ШЛ, а не както някои пристрастни фенове на Арсенал и Пуул писаха, че ще сме свидетели на разгромна победа за Барса.
                Маями Хийт изравни резултата във финалната серия от Източната конференция на NBA срещу Чикаго Булс....... следователно можем да очакваме интересен финал в ШЛ, а не разгромна победа за Барса
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• "Левски"' Сф да се побратими с "Арсенал" Англия!!? Е това не бих си го представил и в най-големите си кошмари
                  Но ти разбрах иронията и на къде биеш, така че споко!

Коментар

• Относно финала за ЛЕ вчера мисля че изводите са ясни:
                    1. Дори един отбор да излезе като голям фаворит на финала това нищо не значи - вчера Порто имаха 2 положения и вкараха 1 гол. Нищо че в последните три мача срещу Брага имали вкарани 9 гола.
                    Ако онзи мишок от Брага не беше улучил крака на вратаря на Порто в 45минута и 40секунда нищо не се знаеше.

2. Съдиите на всякъде са безобразни и винаги влияят на мача. Не мога да разбера защо не сапунисаха румънчето Сапунаро и да ги видим Порто тогава, колко голям отбор са.

Като извод от вчерашното спокойно можем да очакваме интересен финал и в ШЛ, а не както някои пристрастни фенове на Арсенал и Пуул писаха, че ще сме свидетели на разгромна победа за Барса.

Коментар

• Груйче, напомня ли ти на някой?!?

Аз ти казах, че ще се побратимявате с Арсенал (духовно) пък ти не вярваш.
                      Взеха ви за бъзик нещо напоследък:

Три сребърни звезди за... Левски

Фенове на ЦСКА започнаха с иронията към "колегите" си от Левски. Само дни, след като сините си гарантираха второто място в България, находчиви привърженици на армейците побързаха да се измайтапят.

Тимът на Левски спечели за 30-ти път сребърните медали, което накара феновете на червените да сложат три сребърни звезди на емблемата на сините.

Традицията повелява да се слага по една звезда над емблемите на фланелките на отборите, когато те са спечелили дадено отличие 10 пъти.

ЦСКА също има три звезди над своята емблема, но те са златни и символизират спечелените 30 титли от тима. До момента тимът на Милен Радуканов има 31 шампионски първи места, докато Левски е с 26.

Коментар

• Оки.
                        Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        хубаво, то и аз съм в центъра, доколкото това понятие има значение за София като ми мине зора след около 3 седмици, ще се чуем за по бира

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Моя офис е в центъра, нямам проблем за по една бира след работа, когато кажеш. Ти си трудния.
                          хубаво, то и аз съм в центъра, доколкото това понятие има значение за София като ми мине зора след около 3 седмици, ще се чуем за по бира
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Моя офис е в центъра, нямам проблем за по една бира след работа, когато кажеш. Ти си трудния.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              We have a deal my friend.

Даже, тези 50 лева от които ми дължиш от фентъзито направо ще ги нетираме. Така, че ако ми пропадне залога ще ти дам направо 50.

А ти трябва да намериш време да те почерпя бирите, които си спечели.
                              ок. за мен е изгодно отвсякъде - разсрочваш ми плащане за 50 кинта за цяла година в най-лошия случай

Колкото до бирите - явно ще е есента, с новия сезон. Може би е редно да напарвим една сбирка на драскащите във форума на тема Спорт, щото сега за финала на ШЛ нешо не се разбрахме
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                разбрах те отлично - съгласен съм на бас - 100 твои кинта за залог Шити-Шампион, които аз получавам, ако не станат шампиони, а ако станат - аз ти давам 600 кинта. Deal?
                                We have a deal my friend.

Даже, тези 50 лева от които ми дължиш от фентъзито направо ще ги нетираме. Така, че ако ми пропадне залога ще ти дам направо 50.

А ти трябва да намериш време да те почерпя бирите, които си спечели.

Коментар

Working...
                                X