IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Челси догодина ще се борят да влезнат в топ4 с терниор Ван Бастен. За това и най-вероятно няма да сключа бас с Хаки за Пуул извън топ4, въпреки че в последните два мача Далглиш беше разкрит.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• 1. Да честитя феърплея на Манчо - не го очкавах и се поуших леко
      2. Една лоша новина за феновете на Манчо и особено на Колеца с оглед залога му за Шити - Челси разкараха най-накрая бездарното Карлето и ако вземат Гуус са сигурните шампиони догодина (или ще вземат ШЛ, а може и двете)
      3. Сори за Ливера - тази година без Европа, то не че им трябва, и без това се изложиха последния път
      4. Жалко за Барбуката, че не стана едноличен голмайстор, ама ние ще си го броим за такъв. май обаче няма да осане в Манчо - никой не щеше даму подава, освен от куртоазия (показателен е гола на Оуен, който реши да вкара, вместо да пусне на Барбуката, макар да погледна точно към него преди да бие и да видя къде е), а и тпй не се напъна много. Дано да иде в Тотнъм - ингилизите са тъпи и бързо забравят предателствата, щото иначе единствените, които могат да си го позвалят (освен еврейците от Тотенхам) да отборите от Изтока - Русия, Турция, арабелите....
      5. Честито на Колеца за победата във фентъзито - догодина ще трябва да се стягам
      6. И последно, но първо като важност - събираме нови играчи за лигата: Платени (по 50 кинта) и безплатни. Още е рано, де, ама после като почнат отпуските и т.н., а пък организацията поне за платената (ако изобщо я бъде - потвърдили сме аз, Колеца и хаки) си е сложна

Успех на любимите ви отбори догодина ( и най-вече на Левски) и дано стане хубав финал за ШЛ, където, ако не заложа на Барса, ще съм за Манчо
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не мое да бъде!!!Следващият купен трябва да е за 100 млн.!!!И заплатата да е 500 хил на седмица!!!

Коментар

• Aaaa
          това не са загуби , това са "инвИстиции"

Коментар

• Английските футболни клубове трупат огромни загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение

Tова е едното което си го мислих. Обаче ако се замислиш, ако погледнеш полето под 45 градуса (от корнера), тогава го виждаш шахматно, като има 4 нюанса. Това с различните милиметри мисля че не определящо. Бях чувал, че тези цветове се получават от посоката на движение на косачката. Демек като стриже в една посока и "зализва" тревата в нея посока. Ама сигурно и слагат гел на тревата, че да стои така зализана
              Ха, баж!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                ами вери симпъл е - просто слагат косачката на едни милиметри да коси на едното ямсто, а на другото - на други и ги редуват и те така Е, требе си и майсторлък, пък и харна косачка, а не бат Пешо с косата

Tова е едното което си го мислих. Обаче ако се замислиш, ако погледнеш полето под 45 градуса (от корнера), тогава го виждаш шахматно, като има 4 нюанса. Това с различните милиметри мисля че не определящо. Бях чувал, че тези цветове се получават от посоката на движение на косачката. Демек като стриже в една посока и "зализва" тревата в нея посока. Ама сигурно и слагат гел на тревата, че да стои така зализана

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                  Привет момци!

Все се каня да питам и все забравям, ама ето сега се сетих та питам:

Знаете ли как ги правят тези ивици (надлъжни и напречни) с тези хубави нюанси на зеленото на терена? Чувал съм, че било от косачката, ама не схващам как става. И що не съм виждал такива по родните бг стадиони?
                  ами вери симпъл е - просто слагат косачката на едни милиметри да коси на едното ямсто, а на другото - на други и ги редуват и те така Е, требе си и майсторлък, пък и харна косачка, а не бат Пешо с косата
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Груец, връзва ти като на бясно куче тояги.

http://www.skysports.com/story/0,195...941215,00.html
                    Е, Колец, не така де - това е само некъв слух, а специално за този играч няма как да стане - mark my words: По-скоро манчестър ще вземе ШЛ, отколкото Мангалдо да премине в Шити. Макар,че това, което си постнал е наистина проблем - явно Шити са поумнели и са стигнали до извода, че е по-добре да излеят една кофа пари и да вземат Играч (нарочно го пиша с главно И), а не да пръснат 300 милиона за Ъъ (той май е единствения дет става за нещо), Силва, Боатенг, Коларов, Джеко и т.н. Та в този ред на мисли могат да вземат дса се усетят и да шибнат една оферта за 200-300 милки за Меси на полуфалиралата Барса и тогава наистина могат да имат шанс за Шипъ. За мангалдо нямат шанс - Дебелият балет имат прекалено много пари,а и самият Мангалдо не съм убеден, че пак му се ходи на кирливия Албион, за да го вали дъжда, вместо да си киризи из Хиспанията, дето и пичките са къде-къде по-квалитетни от ингилизките уроспии, а и нощният живот в Мадрид си е класа и т.н. и т.н. Виж за Барса и Меси имат някакъв малък шанс, ама трябва да навият Барса, щото Меси сам няма да се навие - прекалено е залупен горкия, а и още помни как преди 10-на година Барса му платиха операцията, без която можеше да е просто поредния инвалид....

П.С. Опредлено тази промяна на мисленето в Шити ти е вдига шансовете за успех от 1 на 2% - не е малко имаш двоен ръст от вчера до днес, още 98 дни с такова темпо и ехееееее

Коментар

• Привет момци!

Все се каня да питам и все забравям, ама ето сега се сетих та питам:

Знаете ли как ги правят тези ивици (надлъжни и напречни) с тези хубави нюанси на зеленото на терена? Чувал съм, че било от косачката, ама не схващам как става. И що не съм виждал такива по родните бг стадиони?

Коментар

• Четем ги за да не изтървем такива заглавия:

Чичко Венци: Не искам Дюран Дюран да свири мачовете на Славия

Коментар

• Не знам, защо все още четете български спортни медии. http://www.skysports.com/story/0,195...941206,00.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Груец, връзва ти като на бясно куче тояги.

Реал продава Роналдо на Сити за космическите 150 млн. паунда

Коментар

• Груец, връзва ти като на бясно куче тояги.

Коментар

• При равенство между Уулвс и Блекбърн има теоретична възможност да изпаднат и двата отбора при победи на Уигън, Бирмингам и Блекпул. А при победи на 2 от тези 3 отбора, ще изпадне Уулвс заради по-лошата си голова разлика от Блекбърн.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X