IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Момчета, дайте идеи за Порто-Брага довечера... Аз обмислям да си набия всички тото печалби от последния месец на победа на Порто с повече от 1 гол разлика, но ме притеснява, че много хора ще играят за тях, а това понякога води до намеса на букитата
    абе не знам защо, но теорията на конспирацията ми говри ъндър и купа Брага, примерно с дузпи. Иначе порто са в пъти по-силни, ама пусто тото - това е перфектен мач за "изненада"
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Точно така да. Аз ще заложа така или иначе в бууймекър на Ман Сити шампион и то в най-скоро време на по-високите коефициенти, така че ако искаш провери как вървят коефициентите и дай да действаме.
      разбрах те отлично - съгласен съм на бас - 100 твои кинта за залог Шити-Шампион, които аз получавам, ако не станат шампиони, а ако станат - аз ти давам 600 кинта. Deal?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Момчета, дайте идеи за Порто-Брага довечера... Аз обмислям да си набия всички тото печалби от последния месец на победа на Порто с повече от 1 гол разлика, но ме притеснява, че много хора ще играят за тях, а това понякога води до намеса на букитата
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Точно така да. Аз ще заложа така или иначе в бууймекър на Ман Сити шампион и то в най-скоро време на по-високите коефициенти, така че ако искаш провери как вървят коефициентите и дай да действаме.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Е аз трябва да съм малоумен да заложа на 2 коеф при тебе, когато мога да заложа в Betfair на 5.2

Дай ми 5.2 + премия от 1, че залагам при теб и ще заложа една 100тица при теб с най-голямо удоволствие.

Хаки, офертата subject to confirmation from both sides.

T.e. на твои заложени 100 кинта, аз трябва да ти платя 600 (за да е кръгло), така ли? не съм гледал коеф. за догодина, затова и предложих подобен залог.

Коментар

• Това е ясно. Нося си риска изчакването до началото на сезона да доведе до това ти да не си съгласен вече по това време

Коментар

• Е аз трябва да съм малоумен да заложа на 2 коеф при тебе, когато мога да заложа в Betfair на 5.2

Дай ми 5.2 + премия от 1, че залагам при теб и ще заложа една 100тица при теб с най-голямо удоволствие.

Хаки, офертата subject to confirmation from both sides.

Коментар

• Офертата си я има, но се разбрахме да му дам отговор дали я приемам няколко дни преди старта на новия сезон

Коментар

Много бих искал догодина титлата в Англия да не се спечели от нас, Челски, Арсенал, Ман Сити и Ливърпул. Знам, че това на практика е невъзможно, но просто ми се иска да знам че футбола не е само пари.

Ето как ще изглежда топ 5 догодина според мен:

1. Манчестър Сити
                    2. Манчестър Юнайтед
                    3. Челси
                    4. Ливърпул
                    5. Арсенал
                    да вържем бас, че Шити няма да са първи на коеф. 2 - на твоя залог, ако излезе, ще ти платя двойно. Навит?

П.С. А какво стана с прогнозата ти и офертата към Хаки, че Ливера няма да са в топ 4? Нова песен ли запя или си пак тихо, тихо, да не чуе дявола

Коментар

• Много бих искал догодина титлата в Англия да не се спечели от нас, Челски, Арсенал, Ман Сити и Ливърпул. Знам, че това на практика е невъзможно, но просто ми се иска да знам че футбола не е само пари.

Ето как ще изглежда топ 5 догодина според мен:

1. Манчестър Сити
                      2. Манчестър Юнайтед
                      3. Челси
                      4. Ливърпул
                      5. Арсенал
                      Last edited by Nikola; 18.05.2011, 10:48.

Коментар

• Kвазимодо вкара 2 гола снощи инашето момче май ще гризне дръвцето за голмайторския приз Жалко, но за един полусезон игра, постижението му си е значимо. Кофтито е, че барбуката се натиска като луд да остане на Дъртия Трафорд - много е важно за кой отбор търкаш скамейката Ама и що пък да се напъва - заплатката си върви, Барби амбиции никога не е имал, винаги си е бил родоотстъпник и женски полов орган, така че да виси на пейката и шотландското пиянде да се ебава с него е логичният завършек на неговата кариера. Другият е при арабелите - Катар, ОАЕ, Саудитска Арабия и естествено при манафите, но за там май си трябва да поритваш от време на време, а не само да дренеш на пейката

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Даа, ето че все повече започва да се обръща внимание на трансферната ни политика. Явно освен феновете на Юнайтед, много малко други свързани с футбола хора искат да виждат Арсенал в такова положение!
                          Между другото, нямаше ли да въвеждат някаква квота за минимално притежание на футболисти от Острова от отборите във Висшата лига!?
                          Аз мисля, че е приета, но не знам от кога влиза в сила.
                          Много се шумеше по едно време по темата особено, когато Арсенал и Челси излизаха с по 11 футболисти, които не са от UK.

Коментар

• Даа, ето че все повече започва да се обръща внимание на трансферната ни политика. Явно освен феновете на Юнайтед, много малко други свързани с футбола хора искат да виждат Арсенал в такова положение!
                            Между другото, нямаше ли да въвеждат някаква квота за минимално притежание на футболисти от Острова от отборите във Висшата лига!?

Коментар

• Арсенал забрани на Венгер да купува французи

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                "Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "Sorry Kenny, only over 18s in here"
                                Култово, Graham! Винаги съм смятал, че английският хумор няма равен!

Коментар

Working...
                                X