IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• прогнозата ми за мача е 2-0 за БАРСА

един гол между 30-тата и 40-та минута

втори гол между 70-та и 80-та минута

.................. по-точно в 37 и 77 минута ............... звездите ми го говорят

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      и бърз гол за БАРСА няма да отвори мача .............. ще чакат последните десетина минути ако стане нещо както преди 12 години срещу един немски отбор
      Хммм,

ако чакат няма да имат шанс. Ако Барса поведе, и Ман Ю изчакат последните 10 мин няма да спечелят. Много добре знаем как Барса държи топката, а още повече, ако противника не прави нищо.

Коментар

................. ако се отворят мангалите ще ги разпорим
        Те се "отварят" само на Шалке и Блекпул
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ................. ако се отворят мангалите ще ги разпорим

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Е те Барса като вкарат един бърз гол, дядо Сашо и с 10 и без 10 защитника ще трябва да играе за гол.
            и бърз гол за БАРСА няма да отвори мача .............. ще чакат последните десетина минути ако стане нещо както преди 12 години срещу един немски отбор

Коментар

• Жалко за Митко! Утре по всяка вероятност ще се запише в историята на ШЛ като един от играчите с най-много (3) загубени финали... и то все срещу испански противници
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

и аз се надявам на един хубав мач, но като знам какви рендета са единия отбор и като знам изкуфелия им треньор "дедо сашо", че ще пусне 10 в защита и 1 напред не съм голям оптимист за голяма резултатност

за красива игра се искат два отбора, а на финала имаме само един
                Полки точно ти (като фен на Артилерията) млъкни!!!
                Няма да ти напомням най-добрата ПОЛУ-защита в света (тази на Арсенал) как излезе на Камп Ноу!
                И КОЛКО ГОЛОВИ ПОЛОЖЕНИЯ СЪЗДАДЕ???????
                АКО СИ ЗАБРАВИЛ - НУЛА (ZERO, NIL...)

Нормално е да излезем по-затворени и да търсим скорост в атака с Рууни, Чичарито, Валенсия и Парк.
                Ако има някой показател по който можем да се борим с Барцелона това е скоростта! Ще видим дали ще е достатъчна!

Коментар

и аз се надявам на един хубав мач, но като знам какви рендета са единия отбор и като знам изкуфелия им треньор "дедо сашо", че ще пусне 10 в защита и 1 напред не съм голям оптимист за голяма резултатност

Е те Барса като вкарат един бърз гол, дядо Сашо и с 10 и без 10 защитника ще трябва да играе за гол.

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
                    ....няма лошо....емоциите тепърва ще вземат връх до първия съдийски сигнал....дано и мачлето си го бива....достоен завършек на сокър сезона....

Коментар

• ..... а бяха времена..ех...тинейджърски спомени.....когато нямаше такава медийна лудница....шортите бяха ултра къси....фланелките като на първолак в първи час по физкултура....а купата...ех...купата...бе на вид като тежък стар сребърен продълговат супник от викторианската епоха поне.....сега....мани........

Коментар

• ....няма лошо....емоциите тепърва ще вземат връх до първия съдийски сигнал....дано и мачлето си го бива....достоен завършек на сокър сезона....

Коментар

• +++++++++1...

Коментар

• струва ми се, че мангалчестърци повече се пенят и раздават интервюта вместо да се раздават в тренировките

Фърдинанд: Пике взе правилно решение, като премина в Барселона

Майкъл Оуен мечтае да вкара гол на Барселона

Ван дер Сар за финала: Мач като другите

Майкъл Карик с "грубо влизане" към критиците си

Жи-Сун Парк: Меси не може да бъде спрян само от един човек

Чичарито: Невероятно е, че ще играя финал на Шампионската лига

Анди Коул: Юнайтед може да стъпи на европейския връх с малко късмет

Евра: Манчестър Юнайтед трябва да бъде на върха

и в същото време БАРСА са се "скрили" на тренировъчното игрище на АРСЕНАЛ и "тихичко" си тренират ....................... и само едно изказване от треньора

Гуардиола: Сър Алекс е велик, за мен е чест да се изправя срещу него

сещайте се сами кой ще говори след мача в събота

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Има логика, но трябваше да го направят на порто-брага, щото там разликата в класите беше очевадна. А тук: първо разликата не е чак такава, като на онзи мач и второ, ингилизките фенове со залагат за отбора яко, та не е много сигурно, ако Манчо бие доколко ще са на далавера укитата. Ще гледаме и ще видим - за мен лично липсата на Скоулс (за рендосване на Меси в началото), Нани и Андерсон, на мястото на Карик, Парк (тоя е ясно защо го пускат - многомилионен пазар) и Нани, както и може би барбукоглу на мястото на Грахта. Ама ще гледаме и ще видим, както вече казах
                              E то ако и Нани не играе, манчо да го пишем бегал. А може би съра пуска партенки ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Те унгарските съдии здраво са свързани със сингапурските букмекъри напоследък!!!
                                Има логика, но трябваше да го направят на порто-брага, щото там разликата в класите беше очевадна. А тук: първо разликата не е чак такава, като на онзи мач и второ, ингилизките фенове со залагат за отбора яко, та не е много сигурно, ако Манчо бие доколко ще са на далавера укитата. Ще гледаме и ще видим - за мен лично липсата на Скоулс (за рендосване на Меси в началото), Нани и Андерсон, на мястото на Карик, Парк (тоя е ясно защо го пускат - многомилионен пазар) и Нани, както и може би барбукоглу на мястото на Грахта. Ама ще гледаме и ще видим, както вече казах
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X