IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
    Еми като се има предвид, че и букитата са хора значи мача е твърдо за манчо.
    Те унгарските съдии здраво са свързани със сингапурските букмекъри напоследък!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Барса: Лубойл, Хаки, Греъм, Вълчо, Колчо, Полки, Ал-трейдъра, Хах...(извинявам се ако пропускам някой)

На кантар с лек превес на Ман Ю: Аз, Никола и Груьо (ако не заложи за БарЦелона както беше написал!

Ман Ю ТВЪРДО: Никой
      Еми като се има предвид, че и букитата са хора значи мача е твърдо за манчо.

Коментар

Барса: Лубойл, Хаки, Греъм, Вълчо, Колчо, Полки, Ал-трейдъра, Хах...(извинявам се ако пропускам някой)

На кантар с лек превес на Ман Ю: Аз, Никола и Груьо (ако не заложи за БарЦелона както беше написал!

Залагам за твърд превес на МЮ + автогол на Бербатов

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
          ..."Бързоходко" от пампасите рядко симулира....просто ..е страшен с топката...и много здраво я пази....виж самба...леросите..Алвеш...Адриано...и спанските Бускети...са друга история...
          Ами то за това се получава несправелива работа - едните се мятат като риби и като настроят съдията не може да прецени и реалните ритници, които понася Меско

Коментар

• ..."Бързоходко" от пампасите рядко симулира....просто ..е страшен с топката...и много здраво я пази....виж самба...леросите..Алвеш...Адриано...и спанските Бускети...са друга история...

Коментар

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
              ... мноо са бързаци...джудженцата...а дяволчетата ич ..не могат да траат някой да ги надиграва....като нищо ще си изкарат червен...картон...поне един..... или Рафаел...или Скоулса...а защо не и сърбето...
              След полуфиналите с балерините казах, че очаквам съдия (между другото днес го обявиха - унгареца Виктор Касай) да не обръща много внимание на артистичните прояви на блаугранас.

ПП Рафаел и Скоулс май ще играят белот с Барбуката на резервната скамейка, така че са извън подозрение - виж Видич и Карик ще ги следим от близо какво правят

Коментар

• Според мен не може историческото "19" да не е последвано и от Шампионска лига! Още повече че Барса са фаворити и Манчо ще са по-освободени, а също така и повечето залози ще са за Барса, а и съдията ще е някакъв младок унгарец... Въобще, за радост на едни и за яд на други съм почти сигурен, че шампионът ще е Юнайтед

Коментар

• .и дъртата шотландска гайда да вземе да пусне в игра Барбуката.......тогава и да бият красние девилс..не ме бърка...особено при негов гол...еб..л съм го финал ..е...пък и най-важното да натрием трътката на Реал и свършено ...

Коментар

• ... мноо са бързаци...джудженцата...а дяволчетата ич ..не могат да траат някой да ги надиграва....като нищо ще си изкарат червен...картон...поне един..... или Рафаел...или Скоулса...а защо не и сърбето...

Коментар

• ....в събота...Барсата трябва да са каръците на годината ..за да не докопат ушатата купа...
                      да биеш "кралските" мърди на 1/2 и накрая ...при все уважението..."мръсната дузина" барабар със Съра рентиер..да ти вземе сребърната делва ....
                      ...все си мисля ...за финалето, че Сър-а нещо ..май май...си надценява отбора...и имам смътното усещане...напук на прекрасния сезон в Шипа ...ще яде бая тупалка .... на Вемли...

Коментар

Ман, че съм от Мърсисайдските гамени, спор нема, но това не ме прави категоричен противник на Манчо в случая, направо съм 50/50.
                        И това ще мине ...

Коментар

• Барса: Лубойл, Хаки, Греъм, Вълчо, Колчо, Полки, Ал-трейдъра, Хах...(извинявам се ако пропускам някой)

Коментар

• Нека да се преброим!

Кой ще вземе ШЛ?

БАРСА:
                            1.Лубойл
                            2.
                            3..

.
                            .

-------------
                            МАН Ю
                            1.
                            2.
                            3.
                            .
                            .
                            .

Коментар

• На мен също не ми харесва, колко се комерсиализира футбола и най-вече ШЛ, но истина е че това движи колелото на машината: скъпи телевизионни права - високи трансферни суми - високи заплати на футболистите - висок интерес у зрителите - скъпи телевизионни права...

ПП Още нещо в подкрепа на моите разсъждения е разпределението на парите от телевизионните права в Англия и Испания...

Коментар

• Само ще допълня че Атлетико (с чичовото) и Ла Коруня както и Блекбърн нарочно съм ги пропуснал, защото техните титли са от 95,6,7, а се бях заблудил че си писал за последните 10на! (все пак нали от Депортивото тръгна лафа)

А относно второто - мисълта ми бе че те точно от 20 години се върнаха, но в първите 4-5 години бяха толкова в страни от света, че нямаше как да вземат нещо.
                                В последствие - някъде към 95,6,7 взеха да стигат до финали за КНК и купата на УЕФА, малко по-напред в КЕШ, докато дойде времето от 4 полуфиналиста 3 да са английски !
                                Last edited by man_united; 26.05.2011, 16:28.

Коментар

Working...
                                X