IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HAPPY TREE FRIENDS Разгледай мнение
    ....шанса на Юнайтед е игра тип ...Нюкасъл - Барса 97-а или 99-а двата мача на Барса с Манчестър в групите....в първия още помня...оня луд бързак Кийт Гилеспи и Тино Асприля какви ги вършееха...а за класиките от 99-а каквото и да се каже ще е малко...
    съмнява ме да видим подобна игра....но защо да не се опита....нищо , че съм от Барса...по-добре е да ни бият с футбол отколкото с късмет и дива каръщина....ако ще е по втория начин....направо да издадат купата за скрап....
    Ако Юнайтед бие то ще е не с каръщина, а с корава защита, страхотен вратар и с контраатаки - Руньо, Грахчето и Валенсия могат да причинят много проблеми на защитата на Барса.
    А късмета разбира се ще наклони везните в едната посока. През 2009 г. гола на Ето'о уби интригата...по същия начин можеше преди това да влязат положенията на КР,...ама не би.
    Като се замислиш - този сезон в мача Барселона-Арсенал в 85 минута датския дърводелец можеше да класира Арсенал с ПЪРВИЯ УДАР в и около вратата на гостите! ЕТО ТОВА ЩЕШЕ ДА Е КАРЪЩИНА!
    Утре такова нещо не може да стане! Дори и червените дяволи да прибрани отзад ще имат достатъчно положения, в които да вкарат!!!

Коментар

• ....шанса на Юнайтед е игра тип ...Нюкасъл - Барса 97-а или 99-а двата мача на Барса с Манчестър в групите....в първия още помня...оня луд бързак Кийт Гилеспи и Тино Асприля какви ги вършееха...а за класиките от 99-а каквото и да се каже ще е малко...
      съмнява ме да видим подобна игра....но защо да не се опита....нищо , че съм от Барса...по-добре е да ни бият с футбол отколкото с късмет и дива каръщина....ако ще е по втория начин....направо да издадат купата за скрап....

Коментар

...Барбуката е точния играч...в нападение....за албионците .ама дъртия ич и не помисля да го пусне...иедален за играч с/у Барсата...техничен....с усет към нестандартни прояви...и най- важното ще увлича постоянно защитата.....житни бегачи....тип Чикирики....са само за окопна битка...и на контра....това ако е тактиката на Юнайтед....мноооого зле....
        Ааааааааа, ще помисли при 0-3 за Барса....

Коментар

...Барбуката е точния играч...в нападение....за албионците .ама дъртия ич и не помисля да го пусне...иедален за играч с/у Барсата...техничен....с усет към нестандартни прояви...и най- важното ще увлича постоянно защитата.....житни бегачи....тип Чикирики....са само за окопна битка...и на контра....това ако е тактиката на Юнайтед....мноооого зле....
          дъртия алкохолик дедо сашо му еб@ м@йк@т@ на БЕРБО и от нова година не го е пуснал да изиграе два-три цели мача един след друг ................. сега да чакаме някакво чудо от БЕРБО ми се струва невероятно .................. и не само БЕРБО, но и всеки друг футболист

Коментар

• ...личното ми мнение....цял сезон следя дяволчетата....въпреки победите...нещо не могат да впечатлят...все нещо куца...нямат предишния контрол на топката в центъра....само дядо Гигс...и чат пат Карик и Флечър...не става....Нани...щом им е едни то най- големите асистенти...вай..вай..вай...по крив мерник от неговия няма...добре , че Барби..освен головете им правеше и асистите...когато играеше естествено..., че ......само с бегачки ...като корееца...пръчката ...граховото....футбол не се прави....трябва и пас...контрол...

Коментар

• ...Барбуката е точния играч...в нападение....за албионците .ама дъртия ич и не помисля да го пусне...иедален за играч с/у Барсата...техничен....с усет към нестандартни прояви...и най- важното ще увлича постоянно защитата.....житни бегачи....тип Чикирики....са само за окопна битка...и на контра....това ако е тактиката на Юнайтед....мноооого зле....

Коментар

• ........и понеже всеки чака плешивоРунтавия или "Бързоходко" да са героите.....къде забравяте Виля.....Иниеста....че и Шави..а зарзавата от Мексико....е такъв ....кривак...освен да падне за измислена дузпа....не го виждам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Мачът е 1:0 за нас след несъществуваща дузпа срещу Ернандес, която Рууни ще вкара.
                  Блажени са вярващите. Амин...

Коментар

• Мачът е 1:0 за нас след несъществуваща дузпа срещу Ернандес, която Рууни ще вкара.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Два гола на Кристияно Роналдо.
                      преди две години на финала в рим изобщо не го видяхме този ГЕроЙ................. както не видяхме и на полуфинала тази година ...................... но срещу отбори като малага е "първа свирка"

Коментар

• Аз мисля че резултата ще е 2-1 или 1-2...или в краен случай 1-0 за Юнайтед с гол от ДУСПА на Руньо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          каква е тая мътна прогноза бе ???
                          Голмайстори и секунди не виждам ...
                          ................. е как да видиш .................... но си прав

................ един гол за МЕСИята, а другия е автогол на рунтавия
                          Last edited by 2012; 27.05.2011, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Тоа от Перник ?
                            или ?
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                прогнозата ми за мача е 2-0 за БАРСА

един гол между 30-тата и 40-та минута

втори гол между 70-та и 80-та минута

.................. по-точно в 37 и 77 минута ............... звездите ми го говорят

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X