IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за пореден път БАРСА показа, че е голям отбор - жалко, че играха само между 46 и 70 минути когато бяха сами на терена

мисля, че сегашната БАРСА се нареди до големия отбор на МИЛАН с ван Бастен, Гулит и Рийкард в периода 1987-1991 год. и незабравимия финал през 1994 година Милан-Барса 4-0

http://vbox7.com/play:f18ffb4c&al=1&vid=1307456

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Това с Бербо просто не беше истина. Нямаше право САФ да го остави извън групата и то на мястото на Оуен? WTF? Та той е голмайстора на първенството в Англия...
      ....
      Време е да покаже, че не е подлога.
      Абсолютно. Щеше да е над нивото над целия МЮ, дори и над кочана Рууни. За какъв треньор става въпрос всъщност? - типичен селски бек е сър Фъргюсън !!! За разлика от него Берба може да си тръгне достойно преди да е свършил мача ! Мизерни Английски бОклуци.
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
        а гаврата с Берба?
        Съра да го духа под вода, за да не вдига ппрахуляк !!!!
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Това с Бербо просто не беше истина. Нямаше право САФ да го остави извън групата и то на мястото на Оуен? WTF? Та той е голмайстора на първенството в Англия...

В момента циркулират слухове, че е напуснал стадиона преди началото на мача. Ако е така супер. Време е да покаже, че не е подлога.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• в поста който Eti_ не знам защо изтри, бях написал , че заради тази гавра с него, БЕРБО трябва да остане още една година и да си изпълни договора, а след това да напусне като сегашния му отбор не получи дори и пени

голяма подигравка за БЕРБО да остане извън групата ..................... с нищо не е заслужил подобно отношение

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Напълно заслужено Барса победи. Стряскащо добри са просто. Меси на едва 23 години е редом до Марадона и Пеле и по всичко изглежда, че може би е най-добрия играч, който се е раждал някога. Феномен.
              а гаврата с Берба?

Коментар

• Напълно заслужено Барса победи. Стряскащо добри са просто. Меси на едва 23 години е редом до Марадона и Пеле и по всичко изглежда, че може би е най-добрия играч, който се е раждал някога. Феномен.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Логическото се случи, феноменалната Барса смачка кекавите островитяни.
                  Грохналият кон Гигс, отчаяно борбеният, но иначе бездарен Парк, нещастият Рууни (жалко, би станал свестен ръгбист), бързият (но само толкова) Ернандес, отдавна изпадналият в тотална посредственост Скоулс - тия ли трябваше да вдигнат Купата?

И да - Геният на Презрителният финт... извън групата. Само феноменален играч би могъл да стане голмайстор на Висшата лига, при положение, че цял пролетен полусезон е играл средно по десетина минути на мач. Техничен, мислещ на теренът, умеещ и да бележи (и то МНОГО голове) и да подава, често помагащ и в офанзивен план, елегантен и непредсказуем, Митко струва на теренът два пъти повече от кои да е двама от гореизброените, при това взети заедно, а жалкият ч.киджия Чичарито ли е, Вуйчорито ли е, още не е дорасъл да му лъска дори обувките.
                  Отношението към нашето момче показва единствено пълната деградация на някога големият треньор. Зачудих се, дали не го е ударила деменцията и просто не е забравил, че голмайсторът на Висшата лига е в отборът му? Ако бах на мястото на собствениците, щях да го прогоня - и то още утре, дори само заради това, че е оставил най-добрият си голмайстор извън групата. За нещастие те са янки - и нищо не разбират от футбол. Затова съветвам Митко да се изпикае в уискито на тоя стар алкохолик и да отиде в отбор, където ще му отдадат заслуженото уважение, като на играч от световна класа, какъвто той очевидно е.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• на дъртия фрол дедо сашо, карамфила му изсъхна още в 10-тата минута на мача, а накрая трепереше като желе

Коментар

• Eti_ , само едно мнооо тъпо парче от перник не може да прецени кой пост е за изтриване и кой трябва да остане...

Eti_ , ти да не си от перник?

Коментар

• Има ли още фантазьори за финала за КЕШ.....3:1....най малкото което очаквах, ама примирявам се....

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Да илядите, Грую!
                          Дълъг и щастлив семеен живот и поне 3 децА!
                          А, благодарим, благодарим - аз за 4 съм навитак, ма булката нешо не ще, пък двуженството е забранено у нас, та не знам как ще стане работата

Как са залозите - аз с дребни суми ги мачкам засега и съм доста доволен. Ако и тъпата Слабия не беше продала мача на локото, щях да се удвайсеторя залога - засега е само удесеторен. Явно съм късметлия днес - сигурно щото съм на 4-та ракия

П.С. Абе никой ли не гледа мача домА с компания? Всички ли станахте модерни с тези пъбове?

За мача - 100% засада при гола на Юнайтед, отново уникален Меси (това не е ново) и поредната гавара с Барбуката (дори не е в групата за мача) - чудя се да злорадствам ли, че н предателите като него всичко се връща или да псува шотландското пиянде, че не го пуска (все пак съм българин).....
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• На мен на равен ми мирише в редовното, та да видим...
                            Last edited by Eti_; 28.05.2011, 23:55.

Коментар

• Dedo ти Сашо май тоя път ще яде куйрука ...
                              Last edited by Eti_; 28.05.2011, 23:54.
                              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Хареса ми - пийнахме го за Гергьовден и за твое здраве, но понеже ми престои едно знаменателно събитие след седмица (човек и добре да живее се жени), се чудя дали да не взема още едно за мен, за вечерта, и него да нарека, че е от теб. Дано да познаеш - коеф. е добър, аз играх едни други глупости, пък да видим дали те ще излязат
                                Да илядите, Грую!
                                Дълъг и щастлив семеен живот и поне 3 децА!

Коментар

Working...
                                X