IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Vchera Furgie beshe razkrit za poreden put.Skapana taktika,sgreshen sustav,kalpavi smeni ..... Nani - rezerva, Berbatov - izvun grupata !!! Tiya imat nad 30 gola i nad 30 asistencii za sezona !!! Shiban scot.
    P.S.Sorry za latinicata.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Любоилов - ами съвсем редно е да иска повече пари, след като доказа, че е най-добрият в прехваленият Манчестър !!! Те и негърите вече не играят за чепка банани !!!

И не се знае, дали ако бе на теренът мачът нямаше да се закучи. Един голям нападател може да направи много.
      С ЧичОрита в игра,Пике си играеше като нападател!!!С Бербатов се съмнявам че щеше да бъде така!!!Егати пиандето!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнение
        Има нещо. Това САФ да не го включи в групата си е подигравка. Дали просто е искал да го унижи?!
        Ако го бяха пуснали, вариант е също и той да раздава пасове, но все пак Бербатов не е Меси.
        Точно така, има нещо, което ние не знаем и това не е от този мач а от няколко месеца. И това нещо нито Бербатов, нито МЮ искат да излезе наяве. Все пак в повечето случаи става въпрос за пари, но не изключвам и да е нещо друго...
        Last edited by luboil; 29.05.2011, 17:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Импе,
          Тъй де, всеки сам си решава съдбата. А не знам дали забеляза отношението на съотборниците му към него в последните мачове когато игра? Нещо има много гнило там.

А иначе ако беше играл...спорът е излишен...според мен никаква разлика. На Бербата му трябват пасове, които в този мач нямаше от кого да ги получи, освен от някой играч на Барса по погрешка
          Има нещо. Това САФ да не го включи в групата си е подигравка. Дали просто е искал да го унижи?!
          Ако го бяха пуснали, вариант е също и той да раздава пасове, но все пак Бербатов не е Меси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            P.S. Пропуснах да кажа 2 думи за легендата САФ. След такива гениални решения като снощното за Бербо мисля, че е крайно време да избере по-голямата си страст измежду футбола и пиенето, защото само завършен ИДИОТ или изкуфял алкохолик може да не включи в групата за мача най-резултатния си нападател. Чичарито 3 пъти ли игра с топката или 4? Смях
            Аз пък мисля, че добре че не го пусна. Добре е за Бербатов. Щото ако беше в игра можеше и помалко от 3-4 пъти да пипне топката, особено както никой не си комбинира с него в МЮ. Тогава и цената му щеше да падне (с оглед годините), а сега може по лесно да си намери отбор, ако иска де, пък ако иска да остане със сър-а да си пият уискито, докато другите играят.
            Относно това, че нямаше грубости и симулации и мача стана от световна класа - и барса имат принос, и ман ю имат приност че не се полакумиха да провокират, а се опитаха да играят - обаче само 10 минути можаха.

Искам да кажа и че Руни много ми се издигна в очите - накрая като награждаваха Барса го дадоха със сълзи как пляскаше с ръце чистосърдечно, признавайки безапелационната победа на противника и приемайки достойно загубата. Така се става велик спортист - да можеш с достойнство да приемеш загубата и от сърце да се радваш на победата.

Коментар

• Ето че и във футбола от време на време логиката взима връх
              Какво се случи снощи? Най-силният клубен отбор в света през последните 3-4 години стана Европейски шампион. При това с безапелационна победа, без симулации, с уникално владение на топката, невероятен контрол на играта и много на брой интересни комбинации в атака... и разбира се с Меси в отбора, за когото все си мисля, че няма как да стане по-добър, но той ме опровергава. Браво на Барса!

P.S. Пропуснах да кажа 2 думи за легендата САФ. След такива гениални решения като снощното за Бербо мисля, че е крайно време да избере по-голямата си страст измежду футбола и пиенето, защото само завършен ИДИОТ или изкуфял алкохолик може да не включи в групата за мача най-резултатния си нападател. Чичарито 3 пъти ли игра с топката или 4? Смях
              Last edited by Hakkinen; 29.05.2011, 16:44.
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Любоилов - ами съвсем редно е да иска повече пари, след като доказа, че е най-добрият в прехваленият Манчестър !!! Те и негърите вече не играят за чепка банани !!!

И не се знае, дали ако бе на теренът мачът нямаше да се закучи. Един голям нападател може да направи много.
                Импе,

не съм адвокат на Бербата, радвам се за неговите успехи, жал ми е, че на три финала за ШЛ губи, искаше ми се много да беше спечелил особено когато игра с Леверкузен срещу Реал.

Реалността обаче относно кой ръководи един отбор, а и как е структурирана йерархията в един отбор е съвсем друга работа. Това, че е вкарал много голове този сезон, не означава, че директно ще му увеличат парите. Той за този сезон ( в който казваш че е най-добрия в прехваления отбор (не и от мен ) си има договор и спазарени пари. За следващия сезон си има ръководство, което решава. Няма нищо лошо човек да иска повече за труда си. Ноооо, както съм казвал много пъти, тези които си мислят, че са незаменими, най-бързо ги заменят. Какво точно е положението между Барбата и Ман Ю не знам, но все пак Бербата е на възраст, когато освен за пари трябва да мисли и за други неща.

Тъй де, всеки сам си решава съдбата. А не знам дали забеляза отношението на съотборниците му към него в последните мачове когато игра? Нещо има много гнило там.

А иначе ако беше играл...спорът е излишен...според мен никаква разлика. На Бербата му трябват пасове, които в този мач нямаше от кого да ги получи, освен от някой играч на Барса по погрешка
                Last edited by luboil; 29.05.2011, 10:33.

Коментар

• Любоилов - ами съвсем редно е да иска повече пари, след като доказа, че е най-добрият в прехваленият Манчестър !!! Те и негърите вече не играят за чепка банани !!!

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Не разбирам за какво толкова много говорите, че Бербатов не бил в групата. С него и без него Барса ще мачка Ман Ю.
                    +1
                    И аз съм му фен, но и с него едва ли шансовете са били по-големи. Все пак достойна игра. Само Валенсия игра по-грубо. Много добра игра на ван дер Сар в последния му мач, головете в неговата мрежа можеха да са повече. Красив футбол, особено от Барселона, е, можеже играта да е 3:2 за да има интрига и през 2то полувреме. Някой има ли линк с интервюто на Бербатов, след мача.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Да поздравим Барселона с титлата!!!
                      Определено доказаха, че са най-добрия отбор в света и изненадващо за мен дори и Валдес не ги издъни, а се намеси добре при 2-3 ситуации, които можеха да заплетат мача!
                      Едно достойно изказване от фен на МЮ.

Коментар

• Мен много повече ме ядоса загубата ни от Германия!
                        Как може да паднем от тези...добре че не бях на мача, че щях да си изям обувките направо!

Коментар

• Да поздравим Барселона с титлата!!!
                          Определено доказаха, че са най-добрия отбор в света и изненадващо за мен дори и Валдес не ги издъни, а се намеси добре при 2-3 ситуации, които можеха да заплетат мача!

Коментар

• Не разбирам за какво толкова много говорите, че Бербатов не бил в групата. С него и без него Барса ще мачка Ман Ю. Нали игра за полуфинала на к'ва купа беше с Ман С? Че дядо Сашо е изкуфял - изкуфял е, ама има нещо гнило в отношението към Бербатов. Надали само САФ-а е виновен. Я нашето момче, под напътствията на мама е искал повече парици и като са го отрязали е решил да се прави на мъж? Може и нещо друго да е, ама и той има пръст в това да е такова отношението към него не само от страна на тренера си, ами и на съотборниците си - последните мачове се видя как се отнасят съотборниците му.
                            А бе дето се казва да му имам проблемите на Бербатов...

Да се върнем на мача - имаше дискусия скоро тука кое първенство е по-силно - Английското или Испанското. Мисля, че няма какво да се спори повече. Първия в Испания смаза първия в Англия, като и втория в Испания може би ще смаже първия в Англия. Пък нека изпадащите от премиер да са по-силни от изпадащите от примера...

Аз мисля да отскоча до LaRambla да гледам тържествата
                            Last edited by luboil; 29.05.2011, 08:51.

Коментар

• Бербатов: В Юнайтед съм заради големи мачове
                              Искам да спечеля Шампионската лига, призна българинът

а дедо сашо пияндето му отговори: "Бербатов не е за пейката в такива мачове"

и уж БЕРБО си тръгнал преди мача, а дедо сашо разправя, че бил гледал мача ........................ в съблекалнята по телевизора

явно искат да принудят БЕРБО да напусне мангалите докато той поне до днес е искаше да прави това .................. да видим как ще се развие тази сага

оставям на старото си мнение, че БЕРБО трябва да остане още една година и да си изпълни договора, а след това да напусне като свободен агент и сегашния му отбор не трябва да получи дори и пени

Коментар

• Да, жалко че и Овенът не се появи на теренът, за да е жалката картинка пълна. Да оставят Митко извън групата заради някакво чифтокопитно !!!

Браво, ако е напуснал стадионът, да напусне и отборът - не заслужава някакъв пропаднал стар пияница да се гаври с него.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X