Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАйде време е вече да засядаме по пъбповете. Нека довечера стане хубав мач и в крайна сметка по-добрия отбор победи.
GGMU!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение4-1 za Barca
автогол на Руни, hetrik na Меси. Бербатов в 94 сас zадна ножица zа 1 на 4
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеструва ми се, че мангалчестърци повече се пенят и раздават интервюта вместо да се раздават в тренировките
Фърдинанд: Пике взе правилно решение, като премина в Барселона
Майкъл Оуен мечтае да вкара гол на Барселона
Ван дер Сар за финала: Мач като другите
Майкъл Карик с "грубо влизане" към критиците си
Жи-Сун Парк: Меси не може да бъде спрян само от един човек
Чичарито: Невероятно е, че ще играя финал на Шампионската лига
Анди Коул: Юнайтед може да стъпи на европейския връх с малко късмет
Евра: Манчестър Юнайтед трябва да бъде на върха
и в същото време БАРСА са се "скрили" на тренировъчното игрище на АРСЕНАЛ и "тихичко" си тренират ....................... и само едно изказване от треньора
Гуардиола: Сър Алекс е велик, за мен е чест да се изправя срещу него
сещайте се сами кой ще говори след мача в събота
Пол Скоулс: Барса е пример за нас, искаме да играем като каталунците; "На моменти нашият футбол е толкова добър, колкото техния", смята халфът .................. даже са по-добри в повечето време ХАХАХАХХАА
Валенсия: Подкрепата на сър Алекс ми помогна много в тежките моменти
Бербатов вдигна Златната обувка на Висшата лига; "Винаги ще бъда горд с това постижение", заяви българинът
от БАРСА никой не се обажда
Чичарито: Благодаря на Господ, че ми позволи да играя футбол ................. този вече започва да благодари все едно е спечелил оскар
Нани: Мога да помогна да победим Барселона ...................... това цигане ще гони топките зад вратите, а след мача ще квичи като изнасилено и ще иска да се маха от мангалчестър
Руни: Барса играе невероятен футбол ......................... това добиче още преди година свърши "въздуха", а от както му увеличиха заплатата през есента не му пука вече за нищо
Фърдинанд: Руни може да реши финала ................... този дрогирания от много време не знае къде се намира и си плещи глупости нон-стоп
а най-смешен е дъртия алкохолик дедо сашо който бе хванат тайничко да се обръща към пресслужителката Карън Шотболт с искането журналист да не бъде допуснат до пресконференцията на шотландеца в петък - деня преди съботния финал на Шампионската лига с Барселона. Смята се, че журналистът, попаднал на мушката на Сър Алекс, е Роб Харис от Асошиейтед Прес.
Ето какво си каза Фърги с пресаташето на Юнайтед:
САФ: Този човек, който пита за Гигси на пресконференцията, кой е?
КШ: Кой?
САФ: Този, който попита...
КШ: Ще ти кажа после...
САФ: Кой? (не чува)
КШ: После ще ти кажа.
...
САФ: Този ще идва ли в петък?
КШ: Човекът с лаптопа ли?
САФ: Ъхъм. Ще го махнем, не го пускай в петък!
КШ: Окей.
ето го и видиото на горния разговор http://www.youtube.com/watch?v=dlXAK...layer_embedded
сдухал се е напълно дядката, но не е виновен той, че се излага --- виновни са тези които още го държат като чучело там
в атаката срещу БАРСА се намесва и другото сърдито старче дедо хари реднап - кукуто на тотнъм, аверче което се напъва да помогне на дедо сашо и обижда противника му в колонката си в "The Sun":
Първоначално изпратено от дедо хари реднапМеси е смешен дребосък с мънички крачета. Един приятел ми каза ден, след като гледал как Меси побеждава сам цял отбор, че аржентинецът изглежда като конярче. Той е хърбав дребосък, който не изглежда като съвременен футболист. Има малки смешни крака, които се движат бързо, когато тича и ако той се появи на вратата на клуба ви и е на 16 години, вие бихте го отпратили с думите, че няма никакъв реален шанс.
да се смееш ли - да плачеш ли
Вратарят Едвин ван дер Сар ще вдигне трофея в Шампионската лига. Това ще бъде последният мач на холандския страж преди да прекрати кариерата си и плановете са той да вдигне купата заедно с капитана Неманя Видич. Всички играчи на "червените дяволи" са съгласни, че вдигането на трофея на "Уембли" би бил прекрасен завършек на бляскавата кариера на 40-годишния Ван дер Сар. Едвин ван дер Сар се е устремил към трети трофей от Шампионската лига в кариерата си, след като преди това е печелил отличието с Аякс през 1995 г. и с Юнайтед през 2008 г. Той е решен да прекрати кариерата си, когато е на най-високия футболен връх, особено след като вече знае какво е чувството да загубиш финал в тази надпревара и то два пъти.
тази вечер вратарчето ще знае какво е чувството да загубиш финал и то три пъти
за съжаление и БЕРБО ще изпита същото чувство тази вечер, но той поне има оправдание, че в предните два финала и играл общо по-малко от 40 минути, а с тази вечершния финал ще може да закръгли три финала и общо 45 минути на терена
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение3-2 за Барса днеска. Ще сложа 10 кинта, че да избия бутилката дето спечели Грую.
Ей, Груец хареса ли ти, м?!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Варна приема Германия в първи мач от Световната лига по волейбол
Радио Варна
Във Варна днес от 18:00 часа националният отбор по волейбол за мъже на България приема Германия в първи мач от груповата фаза на Световната лига. Мачът ще е дебют в турнира за новия треньор на българите Радостин Стойчев.
Ето и групата за мача с Германия:
Разпределители:
Андрей Жеков
Константин Митев
Либеро:
Владислав Иванов
Центрове:
Виктор Йосифов
Теодор Тодоров
Христо цветанов
Диагонали:
Владимир николов
Цветан Соколов
Посрещачи:
Матей Казийски
Тодор Алексиев
Методи Ананиев
Николай Пенчев
Айде нашите! Дано тази година се възползваме от новия формат и попаднем във финалния турнир, където се разпределя голямата пара!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение.мислех, че във форума има само една мисирка, но явно имало и друга
това да изчака до посред нощ за да приключи задължителната пресконференция преди мача и да обвини някого, че не е цитирал интервютата 12 часа предварително си е жива олигофрения
както всеки знае в деня преди мач от ШЛ интервютата са задължителни за отборите и се отговаря на въпросите на официално акредитираните журналисти --- дават ги треньора и двама футболисти посочени от треньора, като единия обикновено е капитана
и така
първи пресконференция дават мангалите начело с дедо сашо, капитана видич и фердинандката
точно 45 минути по-късно започва пресконференцията на БАРСЕЛОНА където освен Пеп Гуардиола са били капитана Пуйол и вратаря Валдес /демек линковете за които съм обвинен, че не съм ги посочил сутринта при положение, че са дадени вечерта/
ето едно линкче с он-лайн ъпдейт
язък им за езиците на някои, язък им за претенциите или както казваше дядо ми (Бог да го прости) ------ от цървул трандафор не става
SOS
Не съм чакал нищо, просто тогава видях поста ти не се филмирай.
Гледай датите сега. Интересно ми сега пък каква глупост ще измислиш? Пак ли футболистите на Барселона са си трайкали тихо и спокойно, или просто се е случило да сбъркаш? Нали знаеш, че е напълно човешко да се греши?
http://www.goal.com/en-us/news/174/u...r-united-it-is
http://www.goal.com/en-us/news/85/en...re-comfortable
http://www.goal.com/en-us/news/174/u...united-is-more
http://www.goal.com/en-us/news/114/m...for-manchester
http://www.goal.com/en-us/news/1956/...ague-final-is-The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
.мислех, че във форума има само една мисирка, но явно имало и друга
това да изчака до посред нощ за да приключи задължителната пресконференция преди мача и да обвини някого, че не е цитирал интервютата 12 часа предварително си е жива олигофрения
както всеки знае в деня преди мач от ШЛ интервютата са задължителни за отборите и се отговаря на въпросите на официално акредитираните журналисти --- дават ги треньора и двама футболисти посочени от треньора, като единия обикновено е капитана
и така
първи пресконференция дават мангалите начело с дедо сашо, капитана видич и фердинандката
точно 45 минути по-късно започва пресконференцията на БАРСЕЛОНА където освен Пеп Гуардиола са били капитана Пуйол и вратаря Валдес /демек линковете за които съм обвинен, че не съм ги посочил сутринта при положение, че са дадени вечерта/
ето едно линкче с он-лайн ъпдейт
язък им за езиците на някои, язък им за претенциите или както казваше дядо ми (Бог да го прости) ------ от цървул трандафор не става
SOS
Коментар
-
[QUOTE=2012;1059096306
от БАРСА никой не се обажда [/QUOTE]
Виж защо човек е важно да знае езици и да търси информация извън България. Това, че Гол.бг не пише за нещо не означава, че то не се случва. И това са новини след пристигането на отбора в Лондон. Още ли мислиш, че Барселона не се обаждат?
http://www.goal.com/en-us/news/174/u...er-than-we-did
http://www.goal.com/en-us/news/174/u...arcelona-after
http://www.goal.com/en-us/news/174/u...best-team-ever
http://www.goal.com/en-us/news/174/u...ple-for-all-toThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеструва ми се, че мангалчестърци повече се пенят и раздават интервюта вместо да се раздават в тренировките
Фърдинанд: Пике взе правилно решение, като премина в Барселона
Майкъл Оуен мечтае да вкара гол на Барселона
Ван дер Сар за финала: Мач като другите
Майкъл Карик с "грубо влизане" към критиците си
Жи-Сун Парк: Меси не може да бъде спрян само от един човек
Чичарито: Невероятно е, че ще играя финал на Шампионската лига
Анди Коул: Юнайтед може да стъпи на европейския връх с малко късмет
Евра: Манчестър Юнайтед трябва да бъде на върха
и в същото време БАРСА са се "скрили" на тренировъчното игрище на АРСЕНАЛ и "тихичко" си тренират ....................... и само едно изказване от треньора
Гуардиола: Сър Алекс е велик, за мен е чест да се изправя срещу него
сещайте се сами кой ще говори след мача в събота
Пол Скоулс: Барса е пример за нас, искаме да играем като каталунците; "На моменти нашият футбол е толкова добър, колкото техния", смята халфът .................. даже са по-добри в повечето време ХАХАХАХХАА
Валенсия: Подкрепата на сър Алекс ми помогна много в тежките моменти
Бербатов вдигна Златната обувка на Висшата лига; "Винаги ще бъда горд с това постижение", заяви българинът
от БАРСА никой не се обаждаLast edited by 2012; 28.05.2011, 16:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение4-1 za Barca
автогол на Руни, hetrik na Меси. Бербатов в 94 сас zадна ножица zа 1 на 4
Коментар
Коментар