IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На вратарския пост неминуемо ще има сътресения, макар че Дехеа е доста перспективен вратар. Просто ван дер Сар се превърна в институция и ще е необходим поне 1 сезон докато се запълни празнината от неговото отсъствие. В защита като че нещата изглеждат най-добре за МЮ (в сравнение с останалите линии), но знаем, че Фърдинанд е доста чуплив, а близнаците и Видич лесно си изкарват картони... Евра си е на ниво, Смолинг за мен беше откритието на сезона.
    В халфовата линия положението далеч не е толкова розово. Футбол има във Валенсия, Нани, Скоулс и Гигс (останалите рендета няма какво да ги коментирам), но последните двама са на сериозна възраст, а португалеца е в очевиден конфликт с ръководството във връзка с новия му договор.
    В нападение Руни през този сезон показа, че е непостоянен и до месец Февруари май имаше 1 или 2 гола. За Чичарито по-долу Колчо е казал доста верни неща. Има усет как да се пласира, но в разиграването на топката или в дефанзивен план МЮ остават с човек по-малко, когато е на терена...

За мениджърския пост на почти всички стана ясно, че САФ е изчерпан, прави грешка след грешка, дали заради егото си, дали поради други причини.....

Не знам какви трансфери ще се правят в Юнайтед през лятото, но в този състав, който са в момента няма дълбочина, няма и класа (с малки изключения). Участието им на финал в ШЛ само по себе си беше сензационно.
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
      +1

точно така е . след поредната подарена титла на
      Юнайтед вече тук и съдията не можеше да ги спаси . абсолютно копие на финала от 2009 г.
      за мен Фърги е изперкал и от тук нататък ще видиме упадъка на Юнайтед . да не говорим планините от дългове ,които имат да връщат .
      най-неравностойния финал , който съм гледа последните поне 10 год .
      Юнайтед поне поддържаха интригата едно полувреме! Вашият отбор Арсенал го видяхме колко наакан излезе и в двата мача срещу Барса!

А относно съдийската подкрепа е странно да го споменават фенове на отбора, за който са свирени най-много дузпи в премиършип!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        ако футболната асоциация на англия оттегли подкрепата си за мангалчестър и пияндето дедо сашо, то кризата им е в кърпа вързана

дъртия е изкукал съвсем и не знае какво прави

+1

точно така е . след поредната подарена титла на
        Юнайтед вече тук и съдията не можеше да ги спаси . абсолютно копие на финала от 2009 г.
        за мен Фърги е изперкал и от тук нататък ще видиме упадъка на Юнайтед . да не говорим планините от дългове ,които имат да връщат .
        най-неравностойния финал , който съм гледа последните поне 10 год .

Коментар

• ако футболната асоциация на англия оттегли подкрепата си за мангалчестър и пияндето дедо сашо, то кризата им е в кърпа вързана

дъртия е изкукал съвсем и не знае какво прави

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Моля те ми обясни как отбор, който току що е спечелил титлата в Англия ще навлезе в криза?

Вратарският пост е решен с привличането на Де Хеа, който е считан за най-добрия млад вратар в света.

Фъргюсън не веднъж каза, че няма да пести пари и ще привлече нови футболисти, които да заместят Скоус и Гигс.

Криза в Юнайтед може да има само след, като САФ се пенсионира и то ако не дойде Муринио след него.
            Колю,
            кой ше напада бе байко ?
            Чикирики, рано ели късно просто ше спре да му връзва... е те тогава ше видиш къде е ключа от пълатката ...
            Та тоа не мое да спре топката бре... освен да търчи като муа бес глъва за друго не стаа...
            ... както и да е ..
            Щом Бербатов не им е достатъчен, като качества да се оправят... Но и аз мисля, че с разните му там Валенсии, Парк, Карик, Флечър, Гибсън и подобни ПОСРЕДСТВЕНИ футболери, Манчо няма да го бъде на това ниво...
            Само Рооней и защитата са читави ... и следващия сезон ще го видиш на терена ...
            Бербо да се маха с вдигната глава и да им покаже един дебел среден пръс !!!
            Тва е !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Моля те ми обясни как отбор, който току що е спечелил титлата в Англия ще навлезе в криза?

Вратарският пост е решен с привличането на Де Хеа, който е считан за най-добрия млад вратар в света.

Фъргюсън не веднъж каза, че няма да пести пари и ще привлече нови футболисти, които да заместят Скоус и Гигс.

Криза в Юнайтед може да има само след, като САФ се пенсионира и то ако не дойде Муринио след него.
              Това което казах е лично мнение.

Под криза се разбират различни неща. Аз под криза за МЮ разбирам, че следващия сезон няма да спечелят титлата още януари, а за да я спечелят ще трябва доста повече да се потрудят отколкото тази година. Тази година според мен МЮ бяха абсолютно заслужения шампион, обаче догодина Арсенал, Челси, Ливерпул ще бъдат много по боеспособни отколкото тази година. За ШЛ, мисля, че МЮ ще стигне не по-далеч от 1/4 финал.
              Та това е криза за мен. Не че ще изпаднат във финансова криза, нито пък че ще станат 10-ти.

Коментар

• Моля те ми обясни как отбор, който току що е спечелил титлата в Англия ще навлезе в криза?

Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                С Бербатов и нез него, МЮ навлизат в криза. Затова за него е по-добре да си намери нов отбор, а пък и като се махне ще може да каже ето на, видяхте ли! Май наистина в Байерн най му приляга. А дали има някава новина за това?
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Подкрепям,
                  Берба да се маха с 200 от там. Искам Чикирики да им остане единствения напъдател на Манчо, да видя кой ще им муши головете. Дъртия "тактик" да го духа... Осра се жестоко за мача с Барса, но няма да го признае ...
                  МНОГО МАЛКО са нападателите от класата на Митко. И не го казвам защото е българче, а защото го мисля...
                  Най-добре ще му е в Байерн
                  Добре дошъл !!
                  С Бербатов и нез него, МЮ навлизат в криза. Затова за него е по-добре да си намери нов отбор, а пък и като се махне ще може да каже ето на, видяхте ли! Май наистина в Байерн най му приляга. А дали има някава новина за това?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Не ни занимавай с глупости !!
                    Брей, много си се прецакал щом така си нервен

Я кажи, кое не е глупости?

Коментар

• Подкрепям,
                      Берба да се маха с 200 от там. Искам Чикирики да им остане единствения напъдател на Манчо, да видя кой ще им муши головете. Дъртия "тактик" да го духа... Осра се жестоко за мача с Барса, но няма да го признае ...
                      МНОГО МАЛКО са нападателите от класата на Митко. И не го казвам защото е българче, а защото го мисля...
                      Най-добре ще му е в Байерн
                      Добре дошъл !!
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ..а по отношение на Бербатов, не знам дали писанията на Сън са верни, ама му е време да си ходи от Юнайтед! Там нито треньора го иска, нито феновете го искат, по-добре да отиде да играе в Леверкузен или в Италия и да изиграе още 1-2 години на високо ниво отколкото да търка пейката заради младоци като грахчето!

Това за мен като фен на червените дяволи е жалко, защото съм сигурен, че Чичарито прекалено го превъзнасят, а той в последния месец е спечелил една дузпа и на финала беше най-слабия от всички!
                        Догодина когато тази дупка в представянето му продължи не виждам кой ще го покрие?!? Кико Македа, Оуен, Дани Уелбек....?

Коментар

• Никой ли не гледа вчера волейбола, че се занимавате с една вече отминала тема: "Бербатов в Ман Ю"!
                          Много се изнервям като ги гледам нашите и за това спрях да ходя в залата (пък и време няма).
                          Интересно ми е защо водещия само споменава, че нашите нямали време за подготовка?!? Ами немците? Да не би първенствата, в които играят да са свършили преди 2 месеца?
                          Още повече че и състава е на 90% същия като при Пранди (само дето Салпаров е контузен) и не виждам какво имат да се сработват?
                          Германия до скоро щяхме да я бием 3 пъти с по 3-0 и веднъм с 3-1, а този уикенд едва една победа записахме с клизма!

Коментар

• Не ни занимавай с глупости !!
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Добро утро момци!

А бе гледам аз бай Грую нещо много по нежната част е залитнал

Бракува ли се вече ве перде?

Ако да - ами пожелания за щастлив съвместен живот, жената да ти пуска да гледаш мачове и да ти разрешава да пишеш тука Също така и много Груйчета около теб, пък ако може и да се цесекарчета, да ти поотровят живота малко то само сладко не може де

Та да се върнем на темата - някои продължават да проявяват и показват безсилие като твърдят смешни и нелепи неща. Меси е бог или полубог или какъвто искате защото е в Барселона. Ако беше в МЮ нямаше да се развие така и да стане най-великия футболист на всички времена Така че, да се твърди че Барса без Меси е нищо е смешно, защото Меси без Барса щеше бъде поредната многообещаваща новоизлюпена звезда, която още на 25 години щеше да е сменила 5 отбора с посока единствено надолу. Такова твърдение могат да имат само хора, които ги е яд, че нямат такъв футболист в техния отбор. Е да, ама за да се изгради такъв футболист не е нужно само талант, а трябва и клуб и атмосфера, където да се развие. Обратните примери за изхабени таланти бол - и то особено в Реал Мадрид. А какво да кажем за атмосферата в Барса - никой не коментира отношението на съотборниците към Абидал!!! Това е дух, това е спортсменство, това е уважение един към друг. А каква е атмосферата в МЮ? Няма какво да говорим. А капитанът Пуйол като не беше титуляр да не имаше трагедии. А да, и да ви кажа, че АКО Пуйол беше титуляр, Барса щеше да бие поне с 5 гола Това е защото много ме забавляват писаници, където ако-тата преобладават.

И аи стига вече с червения картон на Пепе - беше си напълно заслужен. А и ако не се сещата, аз ви извадих правилата където всичко е написано - по преценка на съдията. А пък ако английски рендета тръгнат да играят из европа - ами бъдете сигурни, че ще са рекордьорите по червени картони. И някои много бъркат грубата с твърдата игра. А може би така искат

Аи наздраве за Груйката....
                              Last edited by luboil; 30.05.2011, 09:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Ей, за това най ме е яд - едно време нашите бачкери ходеха в рашата и вкарваха тук руски разпоретини та обогатихме яко генофонда, а в посока навън почти нищо не пускахме. А сега е точно обтатното - що нещо изнесохаме зад граница, и то без пари, просто ми се плаче, като мина през някога мегаизвестния с хубавите си и леки жени Плевен - пак са си леки, ама хубоста си е заминала я в София, което е ок, я в чужбина, което хич не е ок, особено като са взели некви чички с провиснали шкмебета, дето нито могат да е.ат, нтио нищо - само развалят мат'риала. Последният път като ходих до валенсия какво моме (от ПеУник) се качи в самолета - ако не беше жената, ехееее
                                Призив към жените в България:
                                Българки, омъжете се за българи!
                                Подкрепете родния производител

Коментар

Working...
                                X