IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
    http://www.vbox7.com/play:e4f2e923

това ще ти хареса, понеже е от победата над чорбата

http://www.youtube.com/watch?v=v9E76bmI88g

това ми е любимо

http://www.vbox7.com/play:ea6b8ae4

това е едно от последните и е много добро
    Мерси за ровенето, ама не е това, което търся. Аз искам някъде, където се пее: На коленеееее пред Бероееееее - без значение дали в скандиране или песен. Не успях да го намеря и засега съм се спрял на това:

http://www.vbox7.com/play:216880f2

Ако не намериш нищо друго - ще правя компилация от това. Мерси още веднъж.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• всичките курви от бившия соц лагер заминаха за средиземноморските градове в италия, испания и франция

ако не друго то поне единственото хубаво нещо останало от социализма са хубавите жени в целия соц. лагер

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        абе последните години и при тях леко се подобри мат'риала

доста свежа кръв се наля и при тях, а не малко от хубавите жени които срещаш по улиците не са чисти испанки

иначе иди в някое затънтено градче и виж за какво става на въпрос - глей да не се изплашиш ------------- не гледай жените само в Барселона
        Ей, за това най ме е яд - едно време нашите бачкери ходеха в рашата и вкарваха тук руски разпоретини та обогатихме яко генофонда, а в посока навън почти нищо не пускахме. А сега е точно обтатното - що нещо изнесохаме зад граница, и то без пари, просто ми се плаче, като мина през някога мегаизвестния с хубавите си и леки жени Плевен - пак са си леки, ама хубоста си е заминала я в София, което е ок, я в чужбина, което хич не е ок, особено като са взели некви чички с провиснали шкмебета, дето нито могат да е.ат, нтио нищо - само развалят мат'риала. Последният път като ходих до валенсия какво моме (от ПеУник) се качи в самолета - ако не беше жената, ехееее
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          ако изкопаш нещо - мерсаж
          http://www.vbox7.com/play:e4f2e923

това ще ти хареса, понеже е от победата над чорбата

http://www.youtube.com/watch?v=v9E76bmI88g

това ми е любимо

http://www.vbox7.com/play:ea6b8ae4

това е едно от последните и е много добро

Коментар

ами и аз не съм съгласен със сегашните футболни правилници, но това е положението

................... иначе мангалчестър как щяха да вземат шипЪ тази година ако имаше видео-повторения и не ни бяха ощетили толкова пъти този сезон
            факт, както би казал Никола

Коментар

да, за футбола съм съгласен - извънземни са и може би са най-силният и приятен за гледане отбор, който съм наблюдавал. За испанките не си прав - имат доста добри попадения, аи повечето (поне в каталуния и поне тези, които забелязах) са слабички, ане се дебелогъзи трътли като ингилизките, дойчовките, неграта и т.н.
              абе последните години и при тях леко се подобри мат'риала

доста свежа кръв се наля и при тях, а не малко от хубавите жени които срещаш по улиците не са чисти испанки

иначе иди в някое затънтено градче и виж за какво става на въпрос - глей да не се изплашиш ------------- не гледай жените само в Барселона

Коментар

кой от химните, че те доста станаха , чак ние се бъркаме вече?
                ще потърся нещо.
                ако изкопаш нещо - мерсаж

Коментар

ок, дийл - с втория им 1/2 финал за КЕШ не може да се сравни, прав си. Тогава отстраняват и шампиона на Испания, така че аналогията е смешна, но с първият им може - некви от Малта, некви от СИрландия и айдееее. Както и да е, лаф да става.

П.С. Апропо, търся запис на вашата агитка как вика: На колене, пред Берое в клип, като песен или нещо от сорта. подготвям една изненада за един приятел от Зарата, ама химна ви е силно инфантилен (да не кажа дебилен) и не става, а във вбокса и тубата няма нищо читаво. Та ако имаш нещо - благодаря предварително
                  кой от химните, че те доста станаха , чак ние се бъркаме вече?
                  ще потърся нещо.

Коментар

е, що - в правилника пише къде какво се дава, но финалното решение се взема от съдията - т.е. може да даде, ама може и да не даде. Доста е разтегливо, почти като нашите закони, а контролът върху реферите е практически нулев, точно като при нашите магистрати. Няма видео повторения, няма точни и конкретни указания, няма възможности за преразглеждане, парктически липсва възможност за преиграване и т.н., а както вече казах и реферите/съдиите са хора и се влияят от разни нефутболни неща
                    ами и аз не съм съгласен със сегашните футболни правилници, но това е положението

................... иначе мангалчестър как щяха да вземат шипЪ тази година ако имаше видео-повторения и не ни бяха ощетили толкова пъти този сезон

Коментар

теб те дразнят все неща които нямат нищо общо с футбола

и мен испанките не ме кефят ................. това какво общо има, че БАРСА са извънземни и играят невероятно когато искат

иначе само едно не им харесвам ................. сменят темпото когато и както си искат

аз искам да играят 90 минути както снощи между 46 и 70 минути
                      да, за футбола съм съгласен - извънземни са и може би са най-силният и приятен за гледане отбор, който съм наблюдавал. За испанките не си прав - имат доста добри попадения, аи повечето (поне в каталуния и поне тези, които забелязах) са слабички, ане се дебелогъзи трътли като ингилизките, дойчовките, неграта и т.н.

Коментар

що за глупости пак си измъдрил ................. цар си на тези неща

в правилника се казва, че се наказва с картон нарушения за опасна игра дори и да няма съприкосновение ................... никъде не е казано, че червен картон се дава само ако има кръв на терена и всички съдии като видят кръвта да вдигат картоните
                        е, що - в правилника пише къде какво се дава, но финалното решение се взема от съдията - т.е. може да даде, ама може и да не даде. Доста е разтегливо, почти като нашите закони, а контролът върху реферите е практически нулев, точно като при нашите магистрати. Няма видео повторения, няма точни и конкретни указания, няма възможности за преразглеждане, парктически липсва възможност за преиграване и т.н., а както вече казах и реферите/съдиите са хора и се влияят от разни нефутболни неща

Коментар

има няколко но-та:
                          1. Мен тази показност с Уницеф ме дразни
                          2. Още повече ме дразни сепаратизма им, при положение, че там (в Каталуния) са изляти милиарди от правителството, имат си собстевн парламент и т.н.
                          3. Публиката им е рехавичка - не като присъствие, а като участие, макар на този финал да ми харесаха
                          4. Арогантността им и омразата към Испания някак не се връзват с Уницеф на гърдите им. Малко са скарани с феърплея, но пък идеални неща няма, нали
                          теб те дразнят все неща които нямат нищо общо с футбола

и мен испанките не ме кефят ................. това какво общо има, че БАРСА са извънземни и играят невероятно когато искат

иначе само едно не им харесвам ................. сменят темпото когато и както си искат

аз искам да играят 90 минути както снощи между 46 и 70 минути

Коментар

е, чак с 1/2 финала за КЕШ на ЦСКА не може да се сравни, понеже те доколкото си спомням отстраняват действащия шампион Ливърпул, за да стигнат до него, но с 1/2 финала за КНК може. Тогава ЦСКА стигнаха 1/2 финал без да победят нито един що годе стойностен отбор - на 1/4 финала някво смешно холандско отборче Рода след дузпи, преди това май Панатинайкос и Интер братислава ми се върти
                            ок, дийл - с втория им 1/2 финал за КЕШ не може да се сравни, прав си. Тогава отстраняват и шампиона на Испания, така че аналогията е смешна, но с първият им може - некви от Малта, некви от СИрландия и айдееее. Както и да е, лаф да става.

П.С. Апропо, търся запис на вашата агитка как вика: На колене, пред Берое в клип, като песен или нещо от сорта. подготвям една изненада за един приятел от Зарата, ама химна ви е силно инфантилен (да не кажа дебилен) и не става, а във вбокса и тубата няма нищо читаво. Та ако имаш нещо - благодаря предварително

Коментар

Колец, личи си че нищо не отбираш от право (какзвам го без ирония, просто отчитам факт). Представи си, че реферът е съдия (малко оксиморон стана) в съдебна зала, а в закона пише - за такова и такова нещо се дава до 5 години затвор. По твоята логика следва да му шибнат веднага 5 години, ама всъщност съдията/рефера решава - може и нищо да не му даде Приликата е, че и двата случая зависиш от един човек, който все пак е човек и си има слабости (особено към финикийските знаци). разликата е, че във футбола решението е окончателно и бзвъзвратно, а в съда може да се обжалва...... Те за това и фифа, фуфа и уефа бягат като дявол от тамян като се чуе за видео повторения. Умно момче си - ще се сетиш сам защо
                              що за глупости пак си измъдрил ................. цар си на тези неща

в правилника се казва, че се наказва с картон нарушения за опасна игра дори и да няма съприкосновение ................... никъде не е казано, че червен картон се дава само ако има кръв на терена и всички съдии като видят кръвта да вдигат картоните

Коментар

ами аз сравних сегашната БАРСА с МИЛАН на ван Бастен още снощи

и те моля да не сравняваш само титлите и финалите ..................... сравни и философията, сравни и магията, сравни и удоволствието което доставят на зрителите
                                да, иамт доста общо - аз на онзи Милан му бях голям фен - феномени просто. да, сегашната Барса е радост за окото (когато не симулира, щото е твърде грозно тогава) и мен лично много ме кефят да ги гледам (също като Арсенал, ама там е друга бира). Но, има няколко но-та:
                                1. Мен тази показност с Уницеф ме дразни
                                2. Още повече ме дразни сепаратизма им, при положение, че там (в Каталуния) са изляти милиарди от правителството, имат си собстевн парламент и т.н.
                                3. Публиката им е рехавичка - не като присъствие, а като участие, макар на този финал да ми харесаха
                                4. Арогантността им и омразата към Испания някак не се връзват с Уницеф на гърдите им. Малко са скарани с феърплея, но пък идеални неща няма, нали

Иначе много ме кефи, че си налагат техни юноши, а най-много ме ефи уникалния Месииииииии

Коментар

Working...
                                X