IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    На вратарския пост неминуемо ще има сътресения, макар че Дехеа е доста перспективен вратар. Просто ван дер Сар се превърна в институция и ще е необходим поне 1 сезон докато се запълни празнината от неговото отсъствие. В защита като че нещата изглеждат най-добре за МЮ (в сравнение с останалите линии), но знаем, че Фърдинанд е доста чуплив, а близнаците и Видич лесно си изкарват картони... Евра си е на ниво, Смолинг за мен беше откритието на сезона.
    В халфовата линия положението далеч не е толкова розово. Футбол има във Валенсия, Нани, Скоулс и Гигс (останалите рендета няма какво да ги коментирам), но последните двама са на сериозна възраст, а португалеца е в очевиден конфликт с ръководството във връзка с новия му договор.
    В нападение Руни през този сезон показа, че е непостоянен и до месец Февруари май имаше 1 или 2 гола. За Чичарито по-долу Колчо е казал доста верни неща. Има усет как да се пласира, но в разиграването на топката или в дефанзивен план МЮ остават с човек по-малко, когато е на терена...

За мениджърския пост на почти всички стана ясно, че САФ е изчерпан, прави грешка след грешка, дали заради егото си, дали поради други причини.....

Не знам какви трансфери ще се правят в Юнайтед през лятото, но в този състав, който са в момента няма дълбочина, няма и класа (с малки изключения). Участието им на финал в ШЛ само по себе си беше сензационно.
    С тези двете абзацчета не съм съгласен - Съра, колкото и да го псувам, ако е изчерпан, то не знам какво да кажем за Венгер, Кени, Хари и т.н. 19 титла на шипъ се прие рутинно, а виж само как се радваха в шити за неква крилива купа на Англия. фактите са си факти - дори и тази година, Съра е най-успешния в Англия, така беше и в около 15 от последните 20 години. така че да не омаловажаваме фактите, щото за мене и Съра и Чичо Митко са пълни калитари (даже нашият е и откровен идиот и имбецил), ама фактите сочат друго и сме длъжни да се съобразим с тях. През Манчо минаха една сюрия футбалерци за последните 20 години, а клубът е хегемон с или без тях, защото има Сър-а.

Колкото до незаслужения финал - да така е, ама късмет на жребия (да пускам ли пак темата за Чичо Митко и неговият ултра късмет - чорбата например игра в групите на ЛЕ само зашото и в предпоследния и в последния предварителен кръг се падна с най-лесният отбор и в двата случая). За снметака на това пък 1/2 финала им беше повече от заслужен, така че може би получиха компенсация на 1/2 финала с ултра смешните Жалке (смешни, смешни, ама пребиха от бой тогавашния носител на ШЛ), та така.

За митето съм си дал мнението няколко пъти, няма нужда да го давам отново - считам, че единствената му свестна опция е Тотенхам, ако изобщо го искат, щото другата опция е ясна - на Изток (Байерн не е опция - не мисля, че имат парите и желанието да го купят, пък и за какво им е?)
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      за АРСЕНАЛ-БАРСЕЛОНА пиша .............. само ти май не разбра
      явно това е било в частта - "когато разликата е две класи"!

само не мога да разбера как този се определихте като 2 класи по-слаби като не създадохте нито едно положение в реванша???

Разбирам да беше ги преброил 5-6 класи по-слаби...тогава да, ама само 2.....ще извиняваш!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Ти за Арсенал-Бирмингам ли говориш или за Барселона-Ман Юнайтед?
        за АРСЕНАЛ-БАРСЕЛОНА пиша .............. само ти май не разбра

Коментар

• Коментар

• а дале Берба да не си остане и следващия сезон ...
            ще си почине, ще проведе пълноценна подготовка ...
            ако стане някъв катъклизъм може да излезе и на терена ..
            заплатка налЕ ..
            и ПОСЛЕ ДА СИ ТРЪГНЕ свободен агент ...
            И дедо Сашо и Манчо (и Бербо евентуално .. ама се си мисля че ще се намери кой да го придобие )
            с пръс у г.с ...
            Ай сиктир ... !!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              много боли да загубиш финал когато играят равностойни отбори, ...
              Ти за Арсенал-Бирмингам ли говориш или за Барселона-Ман Юнайтед?

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                Имаха късмет срещу Челси и лесен жребий . иначе и аз мисля ,че нямаха никакво място на финала тази година . както е и да е -най-боли от загубен финал , по-добре да отпаднеш на 1/2 или 1/4 финал .
                много боли да загубиш финал когато играят равностойни отбори, но когато разликата е две класи .............. от какво да ги боли

не ги ли видя , че се радваха накрая като малки деца, че им свършиха мъките и излагацията
                Last edited by 2012; 30.05.2011, 12:58.

Коментар

ако Абрамович уволни Анчелоти....
                  Ми те го махнаха , бре .Веднага след мача с Евертън ...Се'а да видим Хидинг ли ще е ( ако Турция се провали на квалификацията с/у Белгия и вземат че го уволнят , или Авраам дето класира чуковете за Чемпиъншип ...Па може и НеЯсен Петров да вземем ... кво му плащаш
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

ако Абрамович уволни Анчелоти ще направи голяма грешка . проблемът не е в треньора в Челси , а при футболистите , както и че явно някой се меси в работата на Анчелоти иначе не мога да си обеснява трансфера на Ел Ниньо .
                    Ти май не четеш сайтовете напоследък: Челси би шута на Карло Анчелоти

Коментар

Имаха късмет срещу Челси и лесен жребий . иначе и аз мисля ,че нямаха никакво място на финала тази година . както е и да е -най-боли от загубен финал , по-добре да отпаднеш на 1/2 или 1/4 финал .
                      Това изказване е за "Бисери и вицове" не е за тук!
                      Ама е нормално, за фен на отбор, който е стигал финал в ШЛ веднъж и го е губил. А аз се чудя защо сте толкова доволни от Венгер - защото не ви кара да се мъчите от загубени финали (освен от изпадащи отбори като Бирмингам разбира се)!!!

Коментар

Напълно споделям!!!
                        Ако не вземе 1-2 страхотни халфа (Снейдер, Модрич, Кака...) и поне още един страхотен нападател (ако Бербатов си тръгне) просто следващия сезон ще е мъка!
                        Този сезон го спечелихме, защото през цялото време имаше, кой да ни държи в играта - в началото Бербатов и Нани, в края Руни, Чичарито, Гигс, Парк (и донякъде Валенсия).

Ще видим кой ще е треньора на Челси, но мисля, че ако разтоварят малко пенсионери, с 1-2 нови попълнения ще са тежък фаворит за титлата, заедно с нас и Шити! Артилерията ще с бори с Пуул за 4тото място предполагам, освен ако най-накрая не уволнят Венгер и дадат парите от продажбата на капитана си за трансфери на добри нападатели и защитници!
                        Браво МанЮ,

за това говорех.

Аз мисля, че двамата братя имат голям потенциал, стига да бъдат развивани правилно. Освен футболисти като Кака примерно, МЮ трябва да се поразтърсят за млади (юноши) никому неизвестни футболисти с голям потенциал и стръв за развитие в голям отбор.

Коментар

Напълно споделям!!!
                          Ако не вземе 1-2 страхотни халфа (Снейдер, Модрич, Кака...) и поне още един страхотен нападател (ако Бербатов си тръгне) просто следващия сезон ще е мъка!
                          Този сезон го спечелихме, защото през цялото време имаше, кой да ни държи в играта - в началото Бербатов и Нани, в края Руни, Чичарито, Гигс, Парк (и донякъде Валенсия).

Ще видим кой ще е треньора на Челси, но мисля, че ако разтоварят малко пенсионери, с 1-2 нови попълнения ще са тежък фаворит за титлата, заедно с нас и Шити! Артилерията ще с бори с Пуул за 4тото място предполагам, освен ако най-накрая не уволнят Венгер и дадат парите от продажбата на капитана си за трансфери на добри нападатели и защитници!
                          ако Абрамович уволни Анчелоти ще направи голяма грешка . проблемът не е в треньора в Челси , а при футболистите , както и че явно някой се меси в работата на Анчелоти иначе не мога да си обеснява трансфера на Ел Ниньо .

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Участието им на финал в ШЛ само по себе си беше сензационно.

Коментар

Юнайтед поне поддържаха интригата едно полувреме! Вашият отбор Арсенал го видяхме колко наакан излезе и в двата мача срещу Барса!

А относно съдийската подкрепа е странно да го споменават фенове на отбора, за който са свирени най-много дузпи в премиършип!
                              хахаххааа

от кога 10 минути станаха една полувреме

след 10-тата минута на пияндето дедо сашо му изсъхна китката на ревера

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Колю,
                                кой ше напада бе байко ?
                                Чикирики, рано ели късно просто ше спре да му връзва... е те тогава ше видиш къде е ключа от пълатката ...
                                Та тоа не мое да спре топката бре... освен да търчи като муа бес глъва за друго не стаа...
                                ... както и да е ..
                                Щом Бербатов не им е достатъчен, като качества да се оправят... Но и аз мисля, че с разните му там Валенсии, Парк, Карик, Флечър, Гибсън и подобни ПОСРЕДСТВЕНИ футболери, Манчо няма да го бъде на това ниво...
                                Само Рооней и защитата са читави ... и следващия сезон ще го видиш на терена ...
                                Бербо да се маха с вдигната глава и да им покаже един дебел среден пръс !!!
                                Тва е !!!
                                Напълно споделям!!!

Коментар

Working...
                                X