IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Като продадете и последния апартамент, и като изхарчите парите от продажбата на Сеск, загубите ще нарастнат главоломно!
    добре .............. щом ти казваш

ще трябва и цените на билетите да намалим до 1 лира, че сега са по 100 паунда, а на мангалчестър са малко над 40 лири

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      от статията

загубата наистина е внушителна
      Като продадете и последния апартамент, и като изхарчите парите от продажбата на Сеск, загубите ще нарастнат главоломно!

Коментар

Сори, ако съм бил малко по-груб от обикновеното!
        А относно печалбите - прочети тази статия на инвестора, и нека не спекулираме и с тази тема повече!

ПП От какво печели Арсенал - от продажба на апартаменти и на футболисти!...ама и двете са на свършване
        от статията

Междувременно обаче и Арсенал се свлече в червената зона. В първите шест месеца на текущата година отборът е регистрирал загуба от 2,5 млн. паунда, която обяснява с това, че не е продал нито един футболист
        загубата наистина е внушителна

Коментар

• [QUOTE=Грую Груев;1059097384
          За митето съм си дал мнението няколко пъти, няма нужда да го давам отново - считам, че единствената му свестна опция е Тотенхам, ако изобщо го искат, щото другата опция е ясна - на Изток (Байерн не е опция - не мисля, че имат парите и желанието да го купят, пък и за какво им е?)[/QUOTE]

Байерн имат парите със сигурност , въпросът е дали искат да го вземат .

колкото до Венгер съм съгласен с теб . ако Фърги е изчерпан , то Венгер отдавна трябваше да си е тръгнал от Арсенал . прави едни и същи грешки вече 5 сезон поред

Коментар

• Първоначално изпратено от Христо Стоичков
            Барса е отбор от друга планета на фона на всички в света. Положения, владеене на топката, удари - по какво може да се сравни с Манчестър Юнайтед?
            Почти същите състави играха един срещу друг и във финала в Рим преди две години. Какво се случи? Англичаните улучиха общо четири пъти вратата в два мача.
            Нашите футболисти не обърнаха внимание, че играят в Лондон. Говореше се, че Юнайтед ще е у дома си. Барселона играе на всички стадиони еднакво, а на някои още по-добре - на "Сантяго Бернабеу" и "Уембли".
            Има само една разлика - когато аз вдигах купата, кралицата дойде да ме уважи. Сега я нямаше. Когато седнах пред нея преди 19 години, си отдъхнах. Купата беше в ръцете ми. Сега Патрис Евра от Юнайтед дойде и ме поздрави. Момчето каза: "Опитахме се, но нямаше какво да направим".
            Яд ме е най-много за Митко Бербатов. Не може да е резерва на резервите. При това на тези резерви. Не мога да повярвам как футболист с 200 минути през сезона като Майкъл Оуен може да е на пейката, а Митко да е извън групата. Абсурдно е! В деня преди финала се видях с Бербатов. Поговорихме си. Беше нахъсан, амбициран да излезе, да играе, да спечели. Казах му, че не виждам как Юнайтед ще бие, но му пожелах успех.
            В никакъв случай не приемам, че Бербатов е по-слаб от Валенсия, Нани или другите. Нани не може да влезе и в малкия джоб на Емил Костадинов. Карик е толкова далече от класата на Красимир Балъков например... Но да не сравняваме поколения. Възмущавам се от отсъствието на Митко.
            Аз искам Бербатов да стане европейски шампион. И му пожелавам още веднъж да се върне на финала. Нека злите езици в България говорят, че му завиждам или че той на мен завиждал. Няма за какво. Такива хора не виждат по-далеч от върха на обувките си. Ако му завиждах или мразех, щях ли да го направя капитан на националния отбор?
            Живеем в долината на слепите. Има много футбол в Бербатов. Ще се обърна към него така: "Митко, нищо не е загубено! Твоите качества ще опровергаят всички слухове. Вдигни главата и продължавай напред!"
            no comment

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Чакай бре, не свършиха ли 2-1, или нещо аз бъркам?
              някой май бърка ............... и май не си ти

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Що пренасяте личните отношения и емоции върху коментари за любимите отбори!? Олеквате така "Жалкото отборче" е едно от 4-те на печалба в Англия за тоя сезон, като измежду останалите 3 не са нито Манчо, нито Челси, нито Ливърпул, дори и Ман Сити! За купи че нямаме отдавана си прав, но само ще ти припомня заглавието на една статия, която излезе в реномиран Английски вестник преди около 2-3 години: "Арсенал ще е готов за Шампион на Европа през 2016 година!" Та така, хората умеят да мислят и анализират в преспектива, а не да се отдават на емоциите си само заради няколко мача или един сезон. Всъщност няма нищо лошо да разпускаме коментирайки съперниците на терена, стига да не нарушаваме добрия тон и да не се впрягаме излишно ;-)
                Иначе GO GUNNERS!!! Следващият сезон ще сме още по-добри!
                И бъдете здрави!
                Сори, ако съм бил малко по-груб от обикновеното!
                А относно печалбите - прочети тази статия на инвестора, и нека не спекулираме и с тази тема повече!

ПП От какво печели Арсенал - от продажба на апартаменти и на футболисти!...ама и двете са на свършване

Коментар

• Полки вземи се в ръце! Явно се разгорещи да спориш в няколко теми, че забрави най-голямата ви победа през последните 10на години

Мачът завърши 2-1, след като при 0-1 отмениха чист гол на Меси!
                  Last edited by man_united; 30.05.2011, 16:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    съвсем изчатка

АРСЕНАЛ-БАРСА 1-0

къв гол на чужд терен???

сигурно си мислиш за реванша който БАРСА победи с 3-1 и пропуска в последните минути на Бендтнер когато артелиристите бяха с човек по-малко

объркан отвсякъде .................. вземи си почини, че много ти дойде тези дни
                    Чакай бре, не свършиха ли 2-1, или нещо аз бъркам?

Коментар

Полки, вие като вземете някоя купа..пък било то и на някое лондонско предградие ела и ми говори!
                      До тогава моля те да не коментираш Юнайтед, а вашето жалко отборче от което всеки гледа как да се махне!
                      Само тези дето не стават си натискат парцалите и вземат заплатката!

А че бихте Барса у дома причината е че те просто бяха доволни от гола на чужд терен, защото знаеха, че ще ви смачкат на реванша!
                      съвсем изчатка

АРСЕНАЛ-БАРСА 1-0

къв гол на чужд терен???

сигурно си мислиш за реванша който БАРСА победи с 3-1 и пропуска в последните минути на Бендтнер когато артелиристите бяха с човек по-малко

объркан отвсякъде .................. вземи си почини, че много ти дойде тези дни

Коментар

Полки, вие като вземете някоя купа..пък било то и на някое лондонско предградие ела и ми говори!
                        До тогава моля те да не коментираш Юнайтед, а вашето жалко отборче от което всеки гледа как да се махне!

А че бихте Барса у дома причината е че те просто бяха доволни от гола на чужд терен, защото знаеха, че ще ви смачкат на реванша!
                        Що пренасяте личните отношения и емоции върху коментари за любимите отбори!? Олеквате така "Жалкото отборче" е едно от 4-те на печалба в Англия за тоя сезон, като измежду останалите 3 не са нито Манчо, нито Челси, нито Ливърпул, дори и Ман Сити! За купи че нямаме отдавана си прав, но само ще ти припомня заглавието на една статия, която излезе в реномиран Английски вестник преди около 2-3 години: "Арсенал ще е готов за Шампион на Европа през 2016 година!" Та така, хората умеят да мислят и анализират в преспектива, а не да се отдават на емоциите си само заради няколко мача или един сезон. Всъщност няма нищо лошо да разпускаме коментирайки съперниците на терена, стига да не нарушаваме добрия тон и да не се впрягаме излишно ;-)
                        Иначе GO GUNNERS!!! Следващият сезон ще сме още по-добри!
                        И бъдете здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          С тези двете абзацчета не съм съгласен - Съра, колкото и да го псувам, ако е изчерпан, то не знам какво да кажем за Венгер, Кени, Хари и т.н. 19 титла на шипъ се прие рутинно, а виж само как се радваха в шити за неква крилива купа на Англия. фактите са си факти - дори и тази година, Съра е най-успешния в Англия, така беше и в около 15 от последните 20 години. така че да не омаловажаваме фактите, щото за мене и Съра и Чичо Митко са пълни калитари (даже нашият е и откровен идиот и имбецил), ама фактите сочат друго и сме длъжни да се съобразим с тях. През Манчо минаха една сюрия футбалерци за последните 20 години, а клубът е хегемон с или без тях, защото има Сър-а.
                          Ей тука си напълно прав!
                          Въпреки че ни е яд, че се изгаври с Бербатов така, на всички е ясно, че успява (къде с покупки на играчи, къде с развиване на младежи) да държи отбора в борбата за титлата и в последните фази на ШЛ.

За това полки, ал-трейдъра и другите фенове на артилерия пикаят газ, защото от техния страхотен отбор от края на 90те и началото на века не остана нищо - една разнебитена команда, която и един кирлив финал за Карлинг къп не може да спечели, защото няма един футболист с характер!

Коментар

• Спрете се малко... сезонът свърши. След 2 месеца започваме да се джафкаме с удвоени сили
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Полки, вие като вземете някоя купа..пък било то и на някое лондонско предградие ела и ми говори!

Коментар

явно това е било в частта - "когато разликата е две класи"!

само не мога да разбера как този се определихте като 2 класи по-слаби като не създадохте нито едно положение в реванша???

Разбирам да беше ги преброил 5-6 класи по-слаби...тогава да, ама само 2.....ще извиняваш!!!
                                ти много неща не можеш да разбереш --- сега едно повече или по-малко има ли значение?

не забравяй, че няколко минути преди края на реванша имаше едно положение което за малко да влезне и АРСЕНАЛ да продължат с повече отбелязани голове на чужд терен

като биете сегашната БАРСЕЛОНА както АРСЕНАЛ преди 2 месеца ................... може да дойдеш да пишеш във форума, а сега се скрий някъде, че сте най-слабия финалист за последната декада

иначе сте рекордьори .............................. по даване на интервюта преди финала и дори тренирахте как ще вдигнете купата на ШЛ и кой как ще го поеме

еб@си и смешниците жалки

Коментар

Working...
                                X