IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А иначе има някакви слухове, че ще взимаме Акли Иънг... искрено се надявам това да не се случи.

Имаме достатъчно крила, а на нас ни трябват креативни халфове.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• man_united, защо си губиш времето с глупости?

Споренето с Полки на финансови теми е все едно да спориш с македонци на исторически теми. Първо са дълбоко комплексирани и второ дълбоко необразовани. Смисъл, човек за да може да спори над някоя тема трябва да знае малко повече неща от това как да напише в гугъл нещото, от което се интересува в и да прочете първата статия, която му излиза в Уикипедиа.

Просто, за да разбере човека концепцията която му обясняваш трябва да има определен набор от знания и да е информиран с обстановката в клуба. Полки няма от къде да знае какво е PIK, и че ги платихме в началото на година. Освен това, че Глейзърите през цялата 2011 година изкупуват всички бондове до които се докопат. (Много ми е интересно, дали ще зацепи какво означва това и ако зацепи, дали още се счита че ще имаме проблем с изплащането на дълговете. ) Когато тези неща не ги пише в Гол.бг е нормално човек да спори за неща, за които не е осведомен и да изглежда смешен отстрани.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Проблемите с дълговете са проблеми на собственика - семейство Глейзър. Ако не може да ги погасява, ще се наложи да продаде клуба - вероятно на много ниска цена както стана с Ливърпул.
        Това обаче нас феновете не ни засяга!
        направо чиста акция викаш - теорията на КАПО, а не на КАРО ...........а

Коментар

Явно не четеш сайтове, защото новината я има в поне 10 такива!
          Отиваш на www.google.com, после в поленцето пишеш "шампионска лига евро" например и изскачат поне 10 сайта със същата новина.
          Ето как изглежда от сайта на БТВ, където е описан източника - той очевидно не е донбалон:
          тя една мисирка като напише нещо някъде си и другите бързат да препишат "новината" барабар с грешките в нея

сега запомни го от мен:

преди всеки сезон УЕФА обявява наградния фонд на турнира ---- за всяка победа всеки отбор знае колко ще получи и за всяко равенство се дава определена сума, след това има бонуси за всеки преминат кръг и накрая след като завърши сезона и след като "преброи постъпленията" УЕФА дава по още някое евро бонус "защото са преизпълнили плана и са постъпили повече пари във "фирмата ШЛ"

лятото УЕФА отново ще обяви суми подобни на тези които съм цитирал за сезон 2011-2012 и никъде няма да срещнеш, че УЕФА плаща за калъфка 73 млн. и за титла 123 млн., а ще обяви колко дава на финалиста и на победителя, коолко дава за достигане на полуфинал, за 1-4 финал и т.н.

така, че какво пише някое си сайтче и колко други мисирка са преписали от него "новината" --- изобщо не ме интересува

отделно всеки отбор си има спонсори които си му дават различни бонуси за достигане на всяка една фаза на турнира: отделно всяка страна облага с различни данъци тези суми и т.н., и т.н.

например миналата седмица четох , че тази година английското правителство е приело решение да не облага с данък постъпленията от наградния фонд на финала, а именно от тези 5.6 млн. евро сега мангалчестър няма да платят около 2 млн. евро данък ............. дано не бъркам цифрата , но сега не ми се търси

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            аз знам, че съм смешен , но ти ми кажи , кога смяташ, че ще си изплатите дълговете си и какво ще стане когато един ден кредиторите ви притиснат за плащането им

.............. или си мислиш, че можете да трупате дълг до безкрайност?
            Проблемите с дълговете са проблеми на собственика - семейство Глейзър. Ако не може да ги погасява, ще се наложи да продаде клуба - вероятно на много ниска цена както стана с Ливърпул.
            Това обаче нас феновете не ни засяга!

Коментар

знаех, че ще се затрудниш да ми отговориш, но ето го наградния фонд

As of 2010–11, UEFA awards €2.1 million to each team in the play-offs round. For reaching the group stage, UEFA awards €3.9 million, plus €550,000 per group match played. A win in the group is awarded €800,000 and a draw is worth €400,000. In addition, UEFA pays teams reaching the first knockout round €3 million, each quarter finalist €3.3 million, €4.2 million for each semi-finalist, €5.6 million for the runners-up and €9 million for the winners.
              Явно не четеш сайтове, защото новината я има в поне 10 такива!
              Отиваш на www.google.com, после в поленцето пишеш "шампионска лига евро" например и изскачат поне 10 сайта със същата новина.
              Ето как изглежда от сайта на БТВ, където е описан източника - той очевидно не е донбалон:
              Победителят във финала на Шампионска лига между Барселона и Манчестър Юнайтед ще си гарантира печалба от 126 милиона евро.

Това показва анализ на спортния маркетингов експерт Саймън Чадуик от университета в Ковънтри.
              Загубилият финалист в мача на "Уембли" пък ще прибере 73 милиона евро.

Проучването е направено на база наградния фонд от УЕФА, както и на приходи от телевизионни и рекламни права и продажби с логото на двата отбора.

Коментар

Полки толкова си смешен, че няма да ти отговоря на този въпрос!
                аз знам, че съм смешен , но ти ми кажи , кога смяташ, че ще си изплатите дълговете си и какво ще стане когато един ден кредиторите ви притиснат за плащането им

.............. или си мислиш, че можете да трупате дълг до безкрайност?

Коментар

Полки, няма да ти отговоря на този въпрос!
                  знаех, че ще се затрудниш да ми отговориш, но ето го наградния фонд

As of 2010–11, UEFA awards €2.1 million to each team in the play-offs round. For reaching the group stage, UEFA awards €3.9 million, plus €550,000 per group match played. A win in the group is awarded €800,000 and a draw is worth €400,000. In addition, UEFA pays teams reaching the first knockout round €3 million, each quarter finalist €3.3 million, €4.2 million for each semi-finalist, €5.6 million for the runners-up and €9 million for the winners.

Коментар

я се опитай да помислиш малко и ако можеш ми отговори

донбалон.еу ли дава наградния фонд на ШЛ, че тях ми цитираш?
                    Полки толкова си смешен, че няма да ти отговоря на този въпрос!

Коментар

• я се опитай да помислиш малко и ако можеш ми отговори

донбалон.еу ли дава наградния фонд на ШЛ, че тях ми цитираш?

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      126 милиона евро гушва победителят в Шампионската лига
                      27 май 2011 15:39
                      Барса и Юнайтед предизвикват по-голям интерес от 2009 година

126 милиона евро ще получи победителят в Шампионската лига между Барселона и Манчестър Юнайтед, който ще се проведе в събота на „Уембли“. Общата стойност на предстоящия финал в Шампионската лига 369 милиона евро, със 17,5 милиона повече от миналата година.

Огромният интерес се дължи на участието във финала на Барселина и Манчестър Юнайтед, които по различни оценки са двата най-скъпи футболни бренда в света. Сметките показват, че 126-те милиона евро, които ще вземе победителят, са с 16 милиона евро повече от последния двубой между Барса и Манчестър Юнатйед – финалът в най-комерсиалният турнир през 2009 година, завършил 2-0 за каталунция. Вече е ясно, че загубилият финалист ще прибере 73 милиона евро.

Коментар

€ 5,600,000 струва калъфката ви
                        126 милиона евро гушва победителят в Шампионската лига
                        27 май 2011 15:39
                        Барса и Юнайтед предизвикват по-голям интерес от 2009 година

126 милиона евро ще получи победителят в Шампионската лига между Барселона и Манчестър Юнайтед, който ще се проведе в събота на „Уембли“. Общата стойност на предстоящия финал в Шампионската лига 369 милиона евро, със 17,5 милиона повече от миналата година.

Огромният интерес се дължи на участието във финала на Барселина и Манчестър Юнайтед, които по различни оценки са двата най-скъпи футболни бренда в света. Сметките показват, че 126-те милиона евро, които ще вземе победителят, са с 16 милиона евро повече от последния двубой между Барса и Манчестър Юнатйед – финалът в най-комерсиалният турнир през 2009 година, завършил 2-0 за каталунция. Вече е ясно, че загубилият финалист ще прибере 73 милиона евро.

Коментар

• кажи ти, кога смяташ, че ще си изплатите дълговете и какво ще стане когато кредиторите ви притиснат

За такава калъфка съпроводена със 73 млн. Евро вие само ще мечтаете през следващите години!
                          Защото вашите са много по-евтини
                          € 5,600,000 струва калъфката ви

Коментар

за играта и удоволстието което получат зрителите на емирейт, мисля, че 100 лири са малко, а калъфките са за вас ---- в събота ви я дадоха поредната калъфка
                            За такава калъфка съпроводена със 73 млн. Евро вие само ще мечтаете през следващите години!
                            Защото вашите са много по-евтини

Коментар

• кажи ти, кога смяташ, че ще си изплатите дълговете и какво ще стане когато кредиторите ви притиснат

Колко време си мислиш, че лондонските ти събратя ще ги плащат тези цени, като насрещат получават все калъфки
                              за играта и удоволстието което получат зрителите на емирейт, мисля, че 100 лири са малко, а калъфките са за вас ---- в събота ви я дадоха поредната калъфка

Коментар

добре .............. щом ти казваш

ще трябва и цените на билетите да намалим до 1 лира, че сега са по 100 паунда, а на мангалчестър са малко над 40 лири
                                Колко време си мислиш, че лондонските ти събратя ще ги плащат тези цени, като насрещат получават все калъфки

Коментар

Working...
                                X