IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А ето и за наш Митко:
    “Истината е, че бях в съблекалните и оттам наблюдавах финала на Шампионската лига на телевизора. Бях разочарован наистина. Беше ме срам, че не съм изобщо в групата, и не исках хората да ме гледат колко ми беше тежко.”

Това разкри първият българин, голмайстор на Англия - Димитър Бербатов, в ексклузивно интервю за “24 часа”.

Така деветката на “Манчестър Юнайтед” опроверга твърдението, че е напуснал бесен “Уембли" още преди битката с “Барселона”, загубена с 1:3 в събота. А от този слух в цяла Англия тръгна и друг - че българският нападател вече е изиграл последния си мач за “червените дяволи”.

“Оставам. Ще се боря за титулярно място и за 20-а титла. Ако съм човек, който се отказва, никога нямаше да стигна дотук. От 4 юли всичко в “Юнайтед” започва отначало - борбата да съм титуляр и битката за всички титли”, добави Бербатов.

как да не му кажеш, че е женски полов орган след такива приказки - толкова много талант, а толкова дребна душа
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Сеск на мястото на Масчерано хич не ми се връзва, ама аз все пак не съм тренер, още повече пък на Барса. Факт е, както каза и Хах, че трансферите им са мега шитави (верно забравих за Чигрински - 25 милки евро и после си го върнаха на украинците - малко като наш Гонзо: продаден за 4,2 милки евро и върнат за 100К) За Меси и Вия примерът беше, защото смятам, че който и да е около тях - все тая, все е пълнеж, та не е необходимо да дават пари за нов пълнеж в средата. Виж за защитата може да вземат някой, примерно някое ингилизче, юе са добри с балтиите
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        пише, че и двамата щели да ходят (евентуално) в Барса. Би ли ми казал на кой на мястото ще играят и двамата. Особено бай ти сеск като какъв ще го играе - опорен халф Той в нац. отбор не играе, в Барса, ако намерят място за него без да продават никой и без да е резерва, ще призная Пепито за тренер.
        ами СЕСК ще играе на местото на онзи аржентинец дето го взеха от лузърите /забравих му името/, него ще го шитнат на ювентус , май

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Понякога се чудя за какво са им на Барса трансфери и то за луди пари - Златко Ибряма, Афелай, Взел-дал Абдал, сега пък НАсри и Сеск? нали си имат Меси и Вия+сравнително добра защита, друго за какво им е, освем за смяна на поколенията? Добре, че се намериха балъци като Шити за ЪЪ и Милан за Златко Ибряма, та да понапълнят малко касата Барса, че иначе с тези трансфери и заплати вечно ще са си на червено, каквито и купи да печелят.....
        ами златко го взеха понеже дебелия балет купиха КАКА и гелосания гей от мангалите и в стремежа си да покажет, че не са по-долу от тях и те го взеха .................. + това на африканчето договора изтичаше и трябваше да го разкарат и направиха трампата за златко + 40 млн. .............................. а сега златко го дадоха на МИЛАН за 25 млн.

афелай го взеха за без пари ................. мисля, че платиха 3-5 млн. и за това го взеха някой да не ги изпревари

как може да напишеш "сега пък НАсри и Сеск? нали си имат Меси и Вия" ---------- нямат нищо общо на позициите на които играят

трябва да се мисли за централен защитник и един бег................ има доста в защитата за разкарване

Пуйол не е играл от нова година , а сега пак ляга на масата за операция + години на които е = нов централен защитник

Коментар

Понякога се чудя за какво са им на Барса трансфери и то за луди пари - Златко Ибряма, Афелай, Взел-дал Абдал, сега пък НАсри и Сеск? нали си имат Меси и Вия+сравнително добра защита, друго за какво им е, освем за смяна на поколенията? Добре, че се намериха балъци като Шити за ЪЪ и Милан за Златко Ибряма, та да понапълнят малко касата Барса, че иначе с тези трансфери и заплати вечно ще са си на червено, каквито и купи да печелят.....
          пропускаш култовите покупки на Чигрински и Габи Милито, сигурно общо за 40 млн. евра, в резултат на които Масчерано играе централен защитник...Барса добре че има школа, в покупките на играчи определено не са от най-добрите.
          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            насри има една година от договора и следващото лято си заминава без пари ............. явно не иска да подписва нов договор и щом е така то нека си върви

Фабрегас в последните 2 години гледа с едното око към БАРСА, порасна му доста самочувствието и не се раздава за АРСЕНАЛ както го правеше преди................... не си спомням силен мач от СЕСК последния сезон .......... така, че нека иде в БАРСА ....................... за мен лично е все едно къде ще играе ---- фен съм и на двата отбора дори БАРСА ми е първата тръпка за отбор извън "желязната завеса" ............. още от есента на 1981 година когато повечето от вас не са били родени
            пише, че и двамата щели да ходят (евентуално) в Барса. Би ли ми казал на кой на мястото ще играят и двамата. Особено бай ти сеск като какъв ще го играе - опорен халф Той в нац. отбор не играе, в Барса, ако намерят място за него без да продават никой и без да е резерва, ще призная Пепито за тренер

Коментар

ето две новини, които май-май отписват Арсенал за 4-ката догодина, дават нов шанс на Ливера за ШЛ и вдигат с 1% шансовете на Шити за трофея (вече са с 3% вероятност):

Венгер: Продаваме Насри
              Венгер готов да се раздели с Фабрегас, призова Барса да действа
              насри има една година от договора и следващото лято си заминава без пари ............. явно не иска да подписва нов договор и щом е така то нека си върви

Фабрегас в последните 2 години гледа с едното око към БАРСА, порасна му доста самочувствието и не се раздава за АРСЕНАЛ както го правеше преди................... не си спомням силен мач от СЕСК последния сезон .......... така, че нека иде в БАРСА ....................... за мен лично е все едно къде ще играе ---- фен съм и на двата отбора дори БАРСА ми е първата тръпка за отбор извън "желязната завеса" ............. още от есента на 1981 година когато повечето от вас не са били родени

Коментар

• и понеже всички тук сме чуждопоклонници вече (май зех да разбирам феновете на Левски и цска от страната, които не си подкрепят собственият отбор) и дори такива епохални събития, като влизането на Ботев в Б група, даването на лиценз на чорбата за евротурнирите или смяната на Ясен с Гонзо, както и многомилионния трансфер на Гара-та (апропо най-добрият играч, играл в Бг за последните 15 години - Барбуката с престоя му в чорбата го изключвам, щото тогва нищо не игра, не че сега играе. Чудя се дали да го викна на сватбата ми, белким поиграе малко), та ето две новини, които май-май отписват Арсенал за 4-ката догодина, дават нов шанс на Ливера за ШЛ и вдигат с 1% шансовете на Шити за трофея (вече са с 3% вероятност):

Венгер: Продаваме Насри
                Венгер готов да се раздели с Фабрегас, призова Барса да действа

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Срам: Корсика удари България с 1:0

Хвърляме прах в очите на черногорците

просто толкова си можем, за съжаление . мача с ментенегрото е ъндър, най-вероятно 0:0 с геройски изяви на перуци джуниър

Коментар

• Срам: Корсика удари България с 1:0

Хвърляме прах в очите на черногорците

Коментар

• Едва ли дори Полки би оспорил факта, че Арсенал, ако не продава апартаменти и играчи ще е на загуба. Това дори и аз го знам, въпреки че не симпатизирам на Арсенал.

Това е така, защото когато строяха Емриейтс им трябваше много кеш предварително, който набиваха с рекламни договори на по-ниски цени. Мисля, че през 2012 вече им изтича договора с Найк и Емирейтс и тогава ще могат да сключат договор за добри пари и ще са на печалба. Просто тогава целта оправдаеш средствата, а пък от друга страна бая вода изтече от тогава.

Искрено се надявам никога да нямаме naming rights на Олд Трафорд. Само се замислете колко би струвало едно такова право. Дългове ли? Я по-спокойно.
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Той полкито от къде да знае?
                        Те хората печелят от продажбата на апартаменти и футболисти!

Коментар

• Това за мен ли беше Полки?

Недей с лошо де. Аз коментирах само изказването ти "кажи ти, кога смяташ, че ще си изплатите дълговете и какво ще стане когато кредиторите ви притиснат".

Парите, които идват директно от УЕФА е най-малкото перо в общите приходи, които влизат в клуба в следствие достигането до финала. Тук влизат приходи от продажба на билети, на фанелки и сувенири и телевизионни права и тн. Понеже не знам каква е точното разпределение на тези приходи не споря, колко точно пари ще влезнат в клуба, но са със сигурност повече от парите от УЕФА за които говориш.

Коментар

• когато си прост , то завинаги

Manchester United leads list of UEFA prize money winners

Italian firm, StageUp – Sport & Leisure, has revealed findings from a study that the English Premier League club Manchester United tops the list of clubs which have earned UEFA Champions League prize money since the inception of the current 32-team format in 2003. Manchester United has won EUR 216 million of the EUR 3.7 billion that has been distributed as prize money in the last seven seasons.

While Manchester United tops the list, the other English clubs that have made a good showing are Chelsea, Arsenal and Liverpool. They have been a part of every Champions League season since the format change in 2003-2004, until this year. Each of them has also appeared in at least one final during this time and has earned an average of EUR 195.3 million.

Inter Milan, which is the current champion, has earned EUR 174.5 million making it the fourth on the list with French club Olympique Lyonnais being fifth and Spanish club Barcelona in sixth position with EUR 167.7 million in winnings.

UEFA just recently released a statement detailing the distribution of prize money for this year’s tournament. Every team has a guaranteed minimum of EUR 7.2 million as competition revenue, and this includes a participation bonus of EUR 3.9 million and a group-stage game fee of EUR 550,000. A win in the group stage will be help teams get another EUR 800,000, while a draw will get them EUR 400,000. As the team’s progress, they will get additional amounts with the round of 16 getting EUR 3 million, the quarter-finalists getting EUR 3.3 million and the semi-finalists getting EUR 4.2 million. The winners will get the trophy and EUR 9 million while the runners-up will have to settle for EUR 5.6 million. There are also gate receipts and a weighted share of the market pool that each club can expect. The teams that do not make it to the final 32, but were part of the qualification’ rounds, get EUR 2.1 million.

Коментар

• За съжаление му е време.

Един от най-любимите ми футболисти и може би един от най-добрите футболисти играли в Англия. Истинска червена легенда.

Коментар

• Scholes retires - but stays at OT

Още един голям играч ни напуска, но е хубаво че го прави след 19тата титла на отбора!!!

Коментар

Working...
                                X